• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • přihlásit
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán a účastníkům hrozí ban. Ban hrozí i za hrubé porušení netikety (výhrůžky, apod.).
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEDRIGERN: Marku?
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    KEDRIGERN: Účelem této diskuse je navzájem se infomovat ne? Nejsem tiskový mluvčí. Jsem uživatel tohoto serveru, který vám doplňuje kontext. Je vaše právo si ho ověřit, nevěřit mu, ale nevím proč je potřeba jet takhle zbytečný flame?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    to je jak číst babiše - "já nevim přišlo mi to whatsapem, někdo to napsal není to pravda je to jinak ale nevím jak pane redaktore to je kampaň a vy se mě ptáte na takový věci"
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    ADAMIRA: Přesně jak jsem napsal. V chatech se to probíralo. Bylo to řečeno, že je to špatně odcitované. Ne nepouštím si každou debatu a nesleduji každý výstup. Informoval jsem přesně o tom, co vím.

Pokud by někdo chtěl namítat, že to jen zahlazují - nemyslím si, že by měli až takový problém říkat věci, co jsou v rozporu s programem (bohužel :( ). Takže opravdu nejjednodušší zdůvodnění tady bude pravdivé - mediální realita plná zkratkovitosti.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEDRIGERN: počkat, takže víš jak to bylo nebo ne? protože to vypadá že jsi ohledně toho v nějaký superpozici ve který jsi zapoměl že voliči pirátů potřebujou k opití trošku víc rohlíků
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    ADAMIRA: Neznám detaily, ale tipuji, že v debatě bylo hodně lídrů, hodně překřykování. A novináři, kteří se z toho snaží vytahovat clickbaity... co by se mohlo pokazit, že? Bohužel tímhle nejvíce trpí jakýkoliv sofistikovanější názor. Když někdo kňučí: "Chci mír", tak si poselství odnese. Když někdo bude řešit co a jak je třeba dělat, tak nedostane prostor.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEDRIGERN: Takže je to špatně odcitované ale jak to vskutečnosti bylo nevíme... nebo?
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    KAMAHL: To je špatně odcitované, odpověď byla k něčemu jinému. (Koneckonců on Tchaj-wan nám chce pomáhat v jiných věcech než kamerách). Nevím zda je někde upřesnění, zaznamenal jsem to v chatech.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    KAMAHL: ona tam je vrcholova manazerka (jeji slova) mini tymu 2-3 lidi pres greenwashing, vubec bych nezpochybnoval, ze je schopna vseho 🙂
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Proč dali piráti do vedení kandidátky osobu, co pracuje pro fosilní průmysl, když už jsme u toho? Já to snad hodím Scheinherrovi tvl.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    KAMAHL: Když koukám na pražskou kandidátku - je nějaký klíč, kdo je Staropirát a kdo Mladopirát?
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KAMAHL: V Orlenu maj určitě taky na chodbách chytré kamery na sledování zaměstnanců.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Volby 2026: Pražští lídři se v debatě přeli o bezpečnost
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-kamery-s-ai-ubytovny-a-zakaz-alkoholu-prazsti-lidri-se-preli-o-bezpecnost-v-metropoli-40601083

Jebe?

Kde jsou piráti, co bývali proti šmírování?

> S nápadem na kamery vybavené umělou inteligencí souhlasí i kandidátka Pirátů Tereza Nislerová. „Mluvila jsem o tom nedávno s kolegy z Tchaj-wanu, kteří nám nabízejí podporu,“ řekla.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    IFPI chce dostat yt-dlp na evropský pirátský seznam - Root.cz
    https://www.root.cz/zpravicky/ifpi-chce-dostat-yt-dlp-na-evropsky-piratsky-seznam/

Budou proti tomu Piráti něco dělat, nebo jenom chrání ČR před komunismem?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LOPIK: Řešením je, aby sis uvědomil, že jedno osobní auto na jednoho obyvatele v Praze prostě zlo je.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ŽIVEL 42 | Startovač
    https://www.startovac.cz/projekty/zivel-42
    Zbývá jen 10000....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADAMIRA: já se úplně vidím jako volič SPD, kolik se ve mě hromadí nasranosti na auta. Nasraní všech odstínů, spojte se! :-)
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    DOCKINEZ: Na sockách aktivní je. V pirátské herní komunitě ho potkávám. Jak přesně to mají v MS nevím, ale logicky hledal práci, pak nastupoval do nové práce apod, což dost omezí čas na sebepropagaci.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Ale tím si trochu naběhl na vidle Hřib s vlnou když všude poskládali chlapské kandidátky. Po decimaci levicového křídla a vítězství pirátské pravice teď jede válka o pohlaví.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    DOCKINEZ: Nevím to jistě, ale myslim že Bulíček patří mezi ty total demotivované kteří si odmakali kampaň, chtěl se soustředit na reformu antimonopolního úřadu a pak byl překroužkován v akci Kroužkujte ženy, protože nebyl žena. Místo náměstka hejtmana se tam dostala Patková která dělala marketing pro místní hvězdárnu, protože žena je. Zamrzí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam