• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán a účastníkům hrozí ban. Ban hrozí i za hrubé porušení netikety (výhrůžky, apod.).
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    To jsou fakt kreténi, takhle před volbama rozdělit Piráty na dvě půlky.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Rozkol Pirátů v Praze? Jednička Nislerová postavila tým, Komrsková mimo hru - Pražský deník
    https://prazsky.denik.cz/zpravy_region/pirati-praha-rozkol-nislerova-komrskova-kandidatka-komunalni-volby.html
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Nová kandidátka. Ne moc nová.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADAMIRA: pokud někdo něco smazal, asi měl dobrý důvod to smazat a nepotřebujeme aby sis tu hrál na Internet archive, že jo...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO prostě není nejostřejší tužka v penále

Ale třeba nám konečně řekně něco k tomu povinýmu kojení a školce v parlamentu o kterym básnil a pak to po sobě smazal :)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    KRAMERIUS: my co hledáme jsme nejspíše dinosauři ;)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    EL_TOPO: Nevím, jak jim algoritmy fungujou, ale když něco potřebuju, tak to obvykle vcelku rychle najdu.
    Třeba tuhle pár uživatelských recenzí (ne reklamu výrobce) konkrétního modelu cyklistického trenažéru.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    EL_TOPO: OH OK
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    HAR4NT: Tvůj post mi jako obvykle přijde neinformovaný a mimo, takže radši no comment :D Že šly algoritmy Youtube, Twitteru a jinejch kvůli snaze udělat platformy víc návykové dávno do hajzlu a pro normální tvůrce nebo novináře je stále těžší dostat se přes tuny sraček k divákům a sledujícím se řeší už hodně let. Deal with it.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GAARQ: Stačí nainstalovat prohlížeč Brave, v něm se přihlásit na Youtube a YT už sledovat jenom v něm -> reklamy fuč.

To zvládne i humanitně vzdělaný vysokoškolák jako já :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    EL_TOPO: LOL
    je to jen tool, kterej ma naky moznosti a nejak se s nim pracuje, za me si stezujes jak manik, co zvedne krumpac nad hlavu, necha si ho na ni spadnout a rozciluje se, ze nikde nevidi vznikat vykop

na nonstop vykrm bez namahy a rozmyslu mas lepsi televizi nebo vladni tiskovky

(taky mam premium, hodne si yt profiluju a vyhovuje mi to, sleduju tam nizsi desitky hodin kvalitniho autorskyho obsahu mesicne a neee, o robloxu to neni:))
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    HONCKA: v tomhle mi žel chybí vzdělání a praxe 😟
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GAARQ: Já to vyřešil Brave + pluginy, jednat nevidím reklamy a druhak mi to filtruje sračky typu shorts
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    FRK_R23: moje zkušenost s YT je docela dobrá. algoritmy jsou (a podle tvůrců obsahu jim fest přitahuje šrouby), ale pro mě jako čistého diváka ne tak toxické. i při relativně monotónním sledování se mi naopak snaží kruhy rozrazit. ale tady dobře funguje restrikce - když téma či kanál zakážu, už mi ten stejný šit nenabízí. jasně, zacyklí člověka, aby to začal sjíždět a generoval prašulky, ale pak je tu ještě osobní disciplína, že neklikám na jeden šort za druhým jak zhulená krysa a pečlivě si vybírám. a jsem navíc srab a platím výpalné, tedy si předplácím, aby na mě byli hodnější.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Kliknu na jedno video, na druhé, a algoritmus mně zamkne do smyčky podobných videí ze které se nedá dostat. Musí se zas nejdřív naklikat jiná videa aby se algoritmus změnil. Asi to má být návykové, ale je to děsný a pořád horší. Kvalitní content je pořád víc schovaný a všude je stále víc sraček.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: to jsou právě ty algoritmy, že jo :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EL_TOPO: To asi dost záleží na co se tam běžně koukáš :) já si třeba u sebe ničeho nevšiml... Ale mám to poslední dobou dost monotematický.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    GAARQ: Konečně, ty algoritmy se vymkly kontrole a na Youtube se už nedá pomalu koukat.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    GAARQ: doufám, že to nezlikviduje Mastodon. Já mým svůj dopamin rád, jen nemám rád, když na něm někdo vydělává...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam