GAARQ: počkej, tak to, že Nieslerová pracovala v Orlenu z ní snad nedělá hned Macinku, ne? Máš nějaký indicie, že chce "lézt do análu DJT"?
Tohle je zmatený a chtěl jsem tu už dlouho vytyčit nějaký výchozí bod debaty, protože furt plaveme v moři od vidím do nevidím, občas někoho zalédneme, jak ho vlna vynese trochu vejš, ale nevidíme z týhle výšky nad hladinou žádný obzor, žádnou pevnou zem.
Třeba kdyby šel do politiky tenhle dnes již bývalý úředník, tak by to doufám bylo pro všechny zde přijatelné:
[XCHAOS @ Věci Veřejné - Já budu říkat, co já chci, buďte rádi, že tady vůbec jsem!](Ano, i to by v jisté smyslu mohla být předem připravená hra, ale to už je fakt paranoia... i kdyby byla, tak v tom případě tu hru někdo hraje správně)
Podle mě bývalí úředníci, kteří narazili na limity svých pravomocí nebylo byli zrušeni, jsou kandidáti na politiky. Obráceným směrem, tzn. že aktivista nebo populistický politik (to jsou dvě stránky jedné mince) se mají automaticky stávat úředníky, tam si nejsem tak jistý, že to platí...