• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No a tak se DANYSEK dál již roky hádá s obrazem svého imaginárního piráta...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JIRIX: jojo, hole si Pirati najit dokazali vzdycky.... to je totiz jediny, co zatim zmakli dokonale - rikat to, jak to druzi delaj blbe :D Akorat hosani nesnesou, kdyz neco vytknes jim. Protoze oni jsou prece "geniove" :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JIRIX: ja ale s Piraty nekomunikuju :-) Dost lidi i tady priznalo, ze pokud se s nima bavit skutecne chces, tak mas pouzit jiny kanaly mimo NYX. Ja si s lidma, co si rizeni statu predstavuji jako obcansky micro-management fakt moc co rict nemam. A ne, skutecne si ani nemyslim, ze Pirati maji recept na moderni e-goverment... ten skutecne s kombinaci Linux+Apache+Mysql+PHP nespichnes... a nic lepsiho vyzkouseneho sami nemaji, jen o tom teoreticky zvani :D A predstava, ze s urady komunikujes systemem piratskeho fora je teprv usmevna :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: zatimco Pirati vzdy strili do cerneho... :-) Tak jisteze. Jako namet pro vecerni pohadku dobry.

    Pirati jsou jen dalsi figurkou Zemanovy partie. Cela ta komise je jen saskarnou pro naivni volice - naivky, jako jses treba zrovinka ty. Dukazem je uz jen to, ze se ke komisi nezvou klicovi politicti akteri te doby - Zemanem pocinaje. Zemman se dnes tvari, jak s tim nic spolecneho nema a Pirati ho v tom aktivne podporuji. Dopadne to stejne jako s OpenCard - kdy se taky jen formalne ukazalo na par lidi mimo politiku.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...což samozřejmě nic nemění na tom, že jsi se svou kritikou setrvale vedle jak ta jedle, jedeš si tu strawmany a točíš se v kruzích. Ale jen tak dál, v téhle fázi už jsi jen takové zábavné oživení.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DANYSEK: A urážky tohohle kalibru tě učili už ve školce? :) Hustý, vážně jsi mi to nandal.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: aaa, panacek je velmistr v demagogii. A vis o tom, ze cteni a porozumeni psanemu textu se uci uz na zakladni skole? Neeee? :-) Chapu, tys to tam cely prospal, pokud ses teda primo nezasival za skolou u nejakyho huleni.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Sem nevěděl, že Piráti institut parlamentní vyšetřovací komise vynalezli a už před lety zavedli do praxe. No, každý den se člověk dozví něco nového :)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: ted mluvis nespis o Babisovy
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: jo jasne ten dredatej typek je celej Adolf,jdi uz s tema nesmyslama nekam
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: jj,jen nekecej
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK:to by ti mohlo imponovat,ne?
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: zrovna na populismus a ideologicke zvasty Svobodnych fakt nemaj
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: tak minimalne by tvoje inkliminace ke Svobodnym vysvetlila tvoje zamindrakovene rypani do Piratu,protoze co si budem povidat, Pirati to preci jen dotahli dal nez Svobodni...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: zatim z toho dela akorat divadlo... aneb ano, komise je neverejna, aby se panacek mohl na socialnich sitich naparovat :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JIRIX: nekdo v ni sedet musi, navic je to urcite funkce placena. s kuzi na trh vsak jde jeji predseda a strana, ktera si vznik komise vymrucela. kdybych mel moznost, tak bych taky chtel byt clenem komise, abych videl jak se v tom cernohorsky pekne vykoupe.... a ze ho ceka sprcha poradna.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: ty si ctenar AeroNetu,ty mi rekni jestli si tak nekdy videl muj nick...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    JIRIX: ne Danysek ma pry blizko k podivnym partickam jako Svobodni...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JIRIX: zbytek nema potrebu se naparovat v mediich ;-) A hlavne predsedaji Pirati...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: Procesni excempce vyplyvajici z clanku 65 ustavy se tyka trestniho stihani ci stihani za prestupek ci jiny spravni delikt. Vysetrovaci komise parlamentu neni substitut niceho z toho. To si tam zas piratum nakloneny aktivista kreativne priohnul ustavu ku obrazu svemu. Aneb klasika, Pirati jsou bezchybni... ze, hlavni je to zduvodnit, proc to "nejde" :D
    JIRIX: A tak jsou lidi, co to i zkousi, ale ono ocividne Pirati ani na email odpovidat neumi... jakmile jsou tam polozene otazky rekneme mene prijemne... :D Holt se asi i u Piratu odpovida jen na pochvalne emaily :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam