• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HONCKA: dobry, cekal bych teda stanovisko driv... 31. 01. 2019
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Pirátská šéfka komise pro pohledávky v Praze 4 je sama v milionové insolvenci – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...-sefka-komise-pro-pohledavky-v-praze-4-je-sama-v-milionove-insolvenci.html
    Pirátská zastupitelka Městské části Praha 4 Vladimíra Sýkorová již zhruba dva měsíce vede tamní komisi pro pohledávky a pomoc lidem ve finanční tísni. Z veřejných zdrojů vyplývá, že Sýkorová má k podobnému tématu blízko. Podle zjištění Práva sama už přes tři roky prochází milionovou insolvencí.
    ...
    Pirátům z Prahy 4, kteří jsou v dané městské části v koalici, angažmá Sýkorové problematické nepřipadá. Podle některých opozičních zastupitelů nebo i úředníků radnice je ale prosazení zadluženého člověka na obdobný post zvláštní.

    Kritici argumentují, že Sýkorová údajně nemůže, vzhledem k vlastní situaci, k řešeným případům přistupovat objektivně a že k dlužníkům může mít až přespříliš shovívavý postoj.

    Pirátský poslanec Vojtěch Pikal navíc v souvislosti s kauzou zadluženého odstoupivšího pirátského kandidáta v Hranicích Hynka Klimenta v minulosti pro média uvedl, že pro něj kandidát, který je „po uši v dluzích“, představuje zásadní korupční riziko.
    ...
    Na rozdíl od Klimenta a jeho „utajených exekucí“ vedení Pirátů z Prahy 4 v čele s Tiborem Vansou o insolvenci jejich zastupitelky údajně ví. Redakce se snažila oslovit i Sýkorovou, Vansa ale na ni odmítal předat kontakt s tím, že stanovisko zařídí tiskové oddělení strany.

    Na Pikalovo vyjádření o korupčním riziku předseda odvětil, že jej nelze aplikovat celoplošně. „Kompetentnost a důvěryhodnost prokázala svou aktivitou v rámci místního sdružení i soukromou dobrovolnickou činností v sociální oblasti. Piráti Prahy 4 za ní plně stojí,“ řekl Vansa.
    ...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HONCKA: tak ja pocitam, ze tohle je znama informace, tak sem cekal, ze prijde nejakej pirat a napise treba "pico, to uz mame davno podkladech, tady mas kopypaste..."
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: psal si "tam by byla zajimava otazka, kdo ty pozemky vlastni."
    Pokud si na ni neprejes znat odpoved, tak ta otazka asi neni zajimava a pokud na ni chces znat odpoved, tak neni problem si to vyhledat, pripadne sem napsat ty "zajimave" zkutecnosti, co si objevil, ale to by byla nejaka prace, zatimco ty chces akorat trolit. :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HONCKA: a co jako ja s tim? si zapomnel jeste pridat link na wiki, jak byva zvykem.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: tam by byla zajimava otazka, kdo ty pozemky vlastni. no, asi to nema smysl resit, pirati se stali tradicni stranou kurevsky rychle, ze sem to ani ja necekal. sem si rikal, ze vydrzi s tema svejma transparentnima blabolama aspon jedno volebni obdobi.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: tak ono se to kamufluje tim, ze toho tam bude vic. Akorat - jak je dnes popularni - spousta veci nahnacana ve vysledku na relativne male plose. Ale tak se dnes stavi vsecko. Nastesti do letnanskyho letiste expandovat nemuzou, diky populaci syslu co tam bydli :)
    A taky je otazka, co planuji s pozemkama dnes v soukromem vlastnictvi... aneb jestli je majitele budou chtit prodat a kdyz jo, tak za kolik... a soukromnici vlastnej predevsim ty lukrativnejsii pozemky bliz k metru :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: :D

    me se stejne nejvic libi, jak mel Hrib drsny kecy, ze urednicky gheto v letnanech nikdy. a neubehl ani mesic a ejhle. to by me docela zajimalo, co ma agent bures na hriba ve slozkach. jestli von se hrib treba nekdy neucastnil nejakyho dojeni statnich penez treba.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: no jo...

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: je to definitivne pravda

    Praha souhlasí s prodejem pozemků v Letňanech, požaduje financování dostavby vnitřního městského okruhu | Vláda ČR
    https://www.vlada.cz/...-letnanech--pozaduje-financovani-dostavby-vnitrniho-mestskeho-okruhu-171555/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: ale jak okruh pomuze tomu at-tam-bude-co-tam-bude tam Hrib zase nerika... me by vazne zajimalo, jestli se u Piratu zmenil nazor na Vysocanskou radialu :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: a mezitim jeste vcera .... no to je parta retardu.

    Žádná finální dohoda s Babišem nepadla, říká Hřib k úřednické čtvrti v Letňanech | E15.cz
    https://www.e15.cz/...alni-dohoda-s-babisem-nepadla-rika-hrib-k-urednicke-ctvrti-v-letnanech-1355855
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //hahahahahahaaaaaah. RIP pirátský primátor.


    https://twitter.com/CT24zive/status/1090652741008060416


    ČT24
    ‏Verified account @CT24zive

    Praha přistoupí na úřednický areál v Letňanech, vznikne tam i nemocnice a byty. Výměnou chce po státu zaplatit vnitřní okruh a karlínské kasárny.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOUH: jenze komunisti sou rozlezli vsude. to myslis, ze je takovy nzp. bolsevicka sracka pro blbecky.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Mimochodem, jak si Pirati vlastne tedy predstavuji dopravni napojeni toho super centra s vladnimi baraky, nemocnici a byty v Letnanech od toho mestskeho okruhu, kterym si to podminuji a kde tvrdi, ze Vlasta kdesi mezi Holesovicema a Balabenkou vyresi dopravni problemy k Letnanum. Pokud vim, tak Vysocanskou radialu kritizoval v minulem obdobi - jak treba Profant, tak treba i Balcarova a najednou se zas u Piratu otocilo a Vysocanska radiala teda nakonec bude? :-) Protoze poslat ten tranzit z tunelu na dnesni Proseckou mezi domky a panelakyu bude... ehm... u mistnich urcite velmi popularni :-) A jinych cest tam moc neni - Sokolovska, Ceskomoravska se dnes uz stavaj taky obydlenymi misty - uz davno to neni prujezd kolem fabriky, v Kolbenove a Podebradske ten trend prijde co nevidet. Nebo snad to je tak, ze dokud byly Pirati v opozici, tak byla Vysocanska radiala spatna (viz stenozaznam z 28.4.2016, str. 60 s Profantovou reci) a ted, kdyz uz Hrib vladne se plany opet oprasily? Kdo se v te piratske nazorove nekonzistenci a potazmo v nejasnostech u toho, co "vymysli" ma vyznat? :-)
    Nebo proste Hrib placnul nedomyslenou kravinu jen proto, aby pak mohl rikat, ze ho Babis poslal s jeho vymysly do prdele... tzn. ze dopredu pocita s tim, ze to neodkejve? ;-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Tak koukam, ze Michalek jasa ve snemovne a jasaji uz i nektera media a i piratsky facebook - ale to necetli nektere ty pozmenovaky? Hned dva ten jeho navrh proste prakticky rusi... a taky jdou dal :D (aneb trojske kone od CSSD, KSCM)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    XCHAOS: neviděj, páč on je má všechny v ignore.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: a napadlo tě někdy, jak lidi viděj tebe? já už fakt nemám energii na tuhle věčnou "nedebatu" s tebou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam