• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KRAMERIUS: . jeste jednou a naposled, ta kampan byla lziva. proste tradicni predvolebni blaboleni ve stylu tradicnich stran. na tom nic nezmenis, i kdyz budou mistin idecka vyskakovat jako jirka ovcacek a budou tvrdit, ze vezensky autobus vubec neznamenal vezeni.

    spis je sranda pozorovat, jak si nekteri cesi hrajou na pseudowarezaky, pricemz vetsina piratu vubec netusi, nezna historii warezu od 80's a vubec nevi nic o svedsky piratsky zatoce ... piratska strana je neco jako cesti euroindiani....
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    VYHULENY_UFO: Debilní kampaň je taková, která stojí spoustu peněz a nezíská voliče.
    Myslím, že tenhle problém Piráti neměli.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NECROMAN: tak to v tom pripade byla nejdebilnejsi kampan v dejinach ceska. vezensky autobus, ktery nesymbolizuje vezeni.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: nikdo zavření politiků v kampani nesliboval. Tečka.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JVMLOK: tvuj postoj, dle meho pirati lhali a jiny to nebude.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    VYHULENY_UFO: hahaaa todle uz fakt unreal :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: a tak kdyz si jeji pan predseda nedokaze zajistit ani aktualizaci vlastnich webovek - tak to taky o necem vypovida, ne? :-) Podle toho webu jsme si meli uz ve vysledcich davno cist.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NECROMAN: ne, nazyvejme veci pravymi nazvy. kdyz slibujes verejne zavreni konkretnich politiku, kdyz si na tom postavis kampan a pak nic z toho nezaridis, jedna se jen o lez. nic vic, nez sprosta lez.

    samozrejme, kazdy muze mit jiny nazor, ale muj nazor je, ze kdyz slibujes vec, o ktery vis, ze ji nemuzes splnit, tak se jedna o fake news.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DANYSEK: snad tu nechceš tímto whataboutismem srovnávat význam předvolebního autobusu a vyšetřovací komise :) ?
    VYHULENY_UFO: jaká lež? Tohle už je fakt jen gaslighting
    https://eurozpravy.cz/...res/photo/2017/08/14/20839878-10203819237316939-1830546895-o-0f7e173e05.jpg
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: uz tomu rozumim, smyslem Cernohorskeho komise k OKD taky neni neco vysetrit... smyslem bylo jen prijit si na vic penez na odmenach :) Dobre si to ti kluci piratsti v parlamentu vymysleli :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NECROMAN: no pokud nebylo cilem ty lidi zavrit, tak to byla normalni lez. jako ja necekam od piratu nejakou slusnost, nato sem byl ve warezu seklej dlouho, ale timto ti dekuji za priznami, co jsou pirati zac. tradicni politicka slibotechna.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: předvolební autobus byl alegorií, hyperbolou na tehdejší politickou situaci. Snad si nemyslíš, že bylo cílem kampaně tyto lidi skutečně zavřít? :D
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    VYHULENY_UFO: avyzasebijetečernochy argument? :-))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JVMLOK: co si budeme povidat, zkreslovani a jednostranej pristup jedou i pirati. neda se nevzpomenout na jejich krivy sliby z vezeneskyho autobusu. zavrit kalouska za padaky, zavrit sobotku za okd, zavrit babise za capi hnizdo... to je dost jednostranej vyklad slozitejch problemu a z toho plyne, ze pirati jsou stejne pokrytecka strana jako ty ostatni.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    VYHULENY_UFO: hele že ti po IQ testu řekli, že těch tvých 80 je průměr bylo jen z milosti.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    VYHULENY_UFO: Zakladni znalost fungovani mereni IQ ti rekne, ze prumerna hodnota IQ pro danou populaci je cca 90-110 :) CR ma prumer 107. Podle tvych prispevku je nicmene tzke urcit, kterym smerem prispivas k prumeru. Tendencni zkreslovani faktu, jednostrannej vyklad slozitejch problemu, zobecnovani a placani neoverenych ciselnych hodnot na nijak zavratnou inteligenci neukazuje.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: k tematu je spousta zajimavejsiho cteni, nez jen par strucnych tweetu... https://www.ustrcr.cz/uvod/srpen-1968/srpen-1968-chronologie/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: ber to tak, ze inteligencni prumer cecha je tak 80 bodu. snad nechces, aby si volic, nejen piratsky, pomatoval kdy, kde, s kym a proc vznikly nejaky komise.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: stejne vsechny tyhle "vysetrovaci" komise jsou jen divadlem pro naivniho volice. Prakticky nikdy nic nevyresily. Ono se staci podivat na produktivitu te komise k OKD. Ale chapu, ze bys rad, kdyz by se o neschopnosti tvych spolustraniku radeji mlcelo... :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tvrdosti primátora Hřiba si všímají už i na Západě. Čína zuří, z Tchaj-wanu mu chodí děkovné vzkazy | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    https://archiv.ihned.cz/...-si-vsimaji-uz-i-na-zapade-cina-zuri-z-tchaj-wanu-mu-chodi-dekovne-vzkazy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam