• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    KEDRIGERN: zatím bez odpovědi

ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    STAROJDA: Je otazka jestli beres ze jakakoliv publicita je lepsi nez zadna (nebo ze hodne debilni publicity je lepsi nez malo dobry)...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LEON_KOWALSKI: ZAPPO: I já, jako velký fanda Pirátů i v současné podobě, nad touhle akcí trochu kroutím hlavou. Nápad fajn, ale asi až moc na sílu.

Ale - je to asi jediný způsob, jak se dostat víc do médií. Až moc často jsou Piráti ignorování. Jediná ČT je pravidelně dává do Událostí (jednu větu).

No a pak Piráti vytáhnou vapky a hudbu z Krotitelů Duchů a hnedle máme tenhle článek. Tzn. zafungovalo to, slovo "Piráti" je v titulku. Tzn asi dobrý nakonec.

CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    LEON_KOWALSKI: Nedávno jsem viděl hodinovej dokument, kde Balďas ještě s pár dalšíma lidma vyprávěli o tom, že udělat správně sitcom je raketová věda a jak se to tehdy učili od nějakýho scénáristickýho esa z USA. Teď je mi už úplně jasný, že to fakt neni prdel a možná bysme si měli toho Comebacku vážit. Dlouho mi nebylo takhle trapně ze sledování dvouminutovýho videa. Tam je špatně snad úplně všechno.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ZAPPO: jenže alternativy jsou tak hrozné, že to nejspíš fungovat bude, no. Jenže sakra, tak jim to někde řekněte, že ve vaší bublině to nerezonuje. Já jsem řadový člen, já tím nehnu :-)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    LEON_KOWALSKI: Podle me jedou tuhle notu, protoze sice nevi proc, ale pamatuji si, ze tohle je to posledni/jedine co jim kdy fungovalo. Takovy kargokult...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: no jo, to by taky mohli něco natočit zeleného, nějaký horrorový thriller, když už jsou tam zelení, něco jako "Noc oživlých Ropáků, aneb útok na Čapí hnízdo"? 🤔
    Tam by byli zelené věci i STB Makak 😉
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ZAPPO: mě zaráží, že jedou tuhle notu, to už měli v "pusťte nás na ně!", tohle asi na nikoho moc nezabere. To už byla lepší "bobrokachna", ta aspoň pobavila :-)

Korzárovi - 1. díl
    https://www.youtube.com/watch?v=bzG1RH2yxfM&list=PLKqQxo2sZ8NdVDHw9WgJ9FJhk_uda4E_n&index=10
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: tak hlavně, že Zelený na kandidátkách jsou nejhorší způsob lovu hlasů, že ... :-) já nevím, já se spíš směju té míře empatie. Jakože co si vlastně kdo myslí o motivacích, intelektuálních schopnostech, apod. svých voličů...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: ano... aktivista není politik, politik není státník, atd. Piráti se trošku zacyklili na osobě "lídra" ("potřebujeme lídry - potřebujeme nás!"). Podle mě lídři jsou trochu overrated, ale lepší, než bossové...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    LEON_KOWALSKI: Takova symptomaticka - prisli pred barak, udelali tam bordel, ale ne moc, zas ho uklidili a odesli.
    Vysledek je v souctu, ze se nic nestalo, ale maji video, ktery muzou nacpat jako cool kids na ty internety
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XCHAOS: Politika je i řemeslo. A holt obnáší i dovednosti, který člověk jinde jen tak nenabere a politikem se nikdo nerodí. To si málokdo uvědomuje a může to být frustrující pro někoho, kdo je jinak ve svém oboru úspěšný, ale v politice si pak není schopen ani domluvit podporu kandidatury. A bez toho to prostě nejde, teda pokud člověk nedělá kariéru v autoritářský straně, kde jsou kandidátky najmenovavý direktivně bez primárek.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: proto říkám, že u nás mají všichni pocit, že "členství ve straně" z nich okamžitě dělá hvězdu, že je to něco jako reality show. Těch problémů je víc, např. snaha zabránit tomu, aby spolu členové proboha o něčem diskutovali online (ono z toho občas vyplyne, že některý jsou občas tupý jak motyka, že... neříkám, že to v jistých dílčích oblastech nemusí být i můj případ, teda... :-) )
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mně se nejvíc líbí „byla bych ráda aktivní, ale nejsou nabídky“.

Drobná každodenní mravenčí práce asi netáhne, v primárkách se taky nepodařilo přeskákat nahoru, tak jde od válu.

Aj tak sa dá.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    YBUKO: "... nechtěla rozmazávat po sochách .... vše vysvětleno na pirátském fóru ..." no, na sochách si to přečtou lidi aspoň, na Pirátském fóru už moc ne.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    To je jakože předvolební reklama? 🤔

Nakopneme protikorupční úklid!
    https://www.youtube.com/watch?v=YIitK5h3yNc
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    IMHO je ten příspěvek Matěje z Tetína naprosté dada. Jen využívá toho, že má dobrou pověst....

Resp. spousta členů Stanu není moc informována a informace se k nim dostávají dost zkresleně.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    NIEKT0: tak co starosta z Tetína myslí?
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    YBUKO: Neviem o tom ze by sa v tom Michalek nejak viac angazoval, to uz ten Blaha ked tak. Ale primarne to bola podla mna pasca od ODS boys, kedy tlacili na ibana, ze ak to nebude tak velky spatny, a nech to spusti za kazdu cenu ao to je, a pritom teraz to sabotuju uz vyse pol roka, a nic moc sa nedeje.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    YBUKO: Dozimetr je z hlediska image celé současné koalice fakticky průser. Samozřejmě, zmiňovat to nahrává Babišovi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam