• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    MEMNON666: Nesrovnávám je, každý z nich je postavička jiného druhu. Sugar je líná attention whore trpící bájnou lhavností, která se s každým na internetu hádá. Lidi jí platí za to aby sledovali jak plká a jak se jí rozpadá v přímém přenosu osobnost. Proč si tohle vybere vedení Pirátů do kampaně je otázka.

MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    EL_TOPO: tak reago je postavicka o nekolik levelu toxictejsi s tou svoji "sektou"
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Vona to sice doufám myslí jako prdel, ale stejně. Spojit se s touhle, kristova noho.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    S tou Sugar Danny to byla taky trefa. Vona teď na sítích vyhrožuje svým odpůrcům co s nima má dětinské beefy. Protože je blbá jak štoudev tak se chlubí jak má kontakty na Bartoše a vedení Pirátů. Todle je stejnej majstrštyk jako když šla Richterová do podcastu Leny Cohen. Už se toho chytil i malej Nacher.

https://x.com/PatrikNacher/status/1960591138563256573

EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    GAARQ: Jako kam, na zamčené fórum?
    Tak třeba potom tady. Sdílejte než ho vyhodí za kritiku. To si dovolil moc to komentovat ironicky.
    https://x.com/realDaveGore/status/1960981126136070154
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    EL_TOPO: link or it does not exist ;)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Nové stanovy. Snadnější vyhazování lidí a poplatky i u registrovaných příznivců, kteří jinak skončí. LOL.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Rakušan tvrdí, že odmítá plošné šmírování lidí. Za zavřenými dveřmi mluvil jinak, oponuje Profant - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-rakusan-tvrdi-ze-odmita-plosne-smirovani-lidi-za-zavrenymi-dvermi-mluvil-jinak-oponuje-profant-40535996
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NIEKT0: no, to je taky pravda :-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    LEON_KOWALSKI: Preco? Naopak vobec, stat zaplati, a z predaja drahsej licencie je vacsie vsimne...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NIEKT0: a sup spat na vmwary ... toho asi teď trpce lituje, po tom co Broadcom udělal s licencemi :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HONCKA: ano přesně tak, jako po každý pirátský kampani při který se nepomažou výkalama

heled ok, jak myslíš, hádat se nemá asi cenu, mě to akorát prostě mrzí že jsem se dostal do situace kdy mi nezbejvá nic jinýho než volit partaj, která se v mých očích propadá do hlubin uplny blbosti, ale to je ta knějak můj problém mno :/
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    LEON_KOWALSKI: Ako co, DSR a NGUP su vlastne 2 rozne projekty. DSR je nad proxmoxom, postgresom, webappka bude nejaka javovina. OS mix linux a win. NGUP je tiez nad proxmoxom afaik (alebo bolo?), web maju teraz na liferayi. Akurat Mr. Trpkos pocas svojho kratkeho angazma na MMR rozhodol, ze proxmox nie je dostatocne enterprise technologia, a sup spat na vmwary:) A cele to migruju do SPCSS teraz, takze asi viac win a M$ bude.

Proste kratkodoba fluktuacia bola zazehnana, a spat k starym poriadkom.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ADAMIRA: do konce tejde po tom neštěkne ani pes
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    *zkreslenej my god
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HONCKA: ok fajn, pokud to bereš takhle, tak to máš pravdu, škoda to nevyužít

negativum nakonec akorát je, že to... jak bych to řekl, "zviditelňuje" absenci všeho ostatního

nicméně, at the end of the day, já jsem jeden z těch který volí ze setrvačnosti takže můj pohled je taky dost skreslenej
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ale je taky možný že se pletu, beru to dost subjektivně a dle mý sociální bubliny a tahle podivnost má v dlouhodobym horizontu smysl, ale pochybuju
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ADAMIRA: nikdo se na ně nesoustřeďuje, pouze se objevila možnost, ktera byla zadarmo (nebo skoro zadarmo, jestli Ivan propagoval ten svůj fb post) a byla možnost to využít nebo nevyužit a řekni mi jedniný rozumný důvod, proč to nevyužit
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Mě jde teda spíš hlavně o to že jinej typ kampaně než tyhle dva který jsem popsal od pirátů nevidíte, kdyby byla jejich kampaň nějak "pestřejší" tak v tom ten cringe a sugar denny zapadne.

ale není
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    XCHAOS: boomer ale není věk, to je stav mysli.

Já znám dvacetiletý který se chovaj jak stoletý boomeři a znám osumdesátiletný který jsou progresivní jako dvacetiletý.

Samozřejmě že pokud se "zasekneš" a vě+k pro tebe bude alfa omega tak se nedá nic dělat, ale to bych neřekl že bude zrovna u většiny pirátskejch voličů takovej problém

Ale point byl o něčem jinym, o tom že někdo v partaji zestárl o 16 le ta tím pádem se musí partaj nějak měnit .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam