• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Celkem rozhovor sériovka. Ani tak, ani tak. Ovšem triggeruje mně jak tam říká že se dokázal domluvit s ODS na magistrátu a jak že to dokáže i jinde. Ne kurva. Tuhle stranu profesionálnich asociálních zlodějů je potřeba držet za koule a hlídat je. Ne opakovat chyby Michálka a těchhle ostatních nových vln a nechat se do jejich zlodějin zatahovat. Domluvit se s nima rovná se schválit jim že můžou krást a Piráti s tím nebudou nic dělat. To bych chtěl vědět co ODS na tom magistrátu Hřib pustil za tunely, že s ním ODS chce kamarádit.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    NIEKT0: Já si moc to blízko teda nevybavuji. Za mě vždy docela ignorace a uraženost, že všechno nenálepkujeme jako levicové a že nerehabilitujeme slovíčka. Jako poslanec jsem fakt neměl dojem, že bych s nimi mohl rozumně spolupracovat. Možná to je tématy, ale třeba lidská práva bych u nich očekával...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    NIEKT0: Právě že "měl". Jak píšeš, od jisté doby už k nim blízko nemají. Začalo to imho už o dost dřív - se vstupem do vlády. Bylo i znát, že to berou trochu jako osobní zradu.

Proto jsem psal, že "překonali averzi". Však v dalším Studiu Alarm ho určitě pěkně zkritizujou :)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    STAROJDA: Alarm ma/mal k piratom naopak dlhodobo blizko, k istemu ochladeniu doslo po prevrate, ked trio zacalo stranu konecne poriadne korporatnit (pardon, "centrovat")
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STAROJDA: tak to je docela úspěch, asi jako mít restauraci a po roce konečně uvařit jídlo který ti hned potom neurve kus prdele :)))

LINKOS: Má antibabiš nějakej limit? Já nevim kdyby třeba začli piráti vyhazovat do vzduchu nemocnice?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Alarm překonal averzi k Pirátům a pozvali si Hřiba. Za mě dobrý, ikdyž jsem musel přežít stokrát slyšené claims. Ale holt se to musí doručit ke všem potenciálním voličům (i na levici). Za mě fajn, že mluvil(i) hlavně o bydlení a životních nákladech a ne o modernizaci a korupci. Tj řešily víc ta "levicová" témata.

A Bělíčkovi se podařilo dostat i konkrétnější odpovědi na zdanění nemovitostí (tj, nejenom 68x daň pro rusáky) a spolupráci s ODS (umím to v Praze, budu to umět i v nové vládě).

Skutečně Piráti donutí ODS stavět více bytů? Se Zdeňkem Hřibem nejen o krizi bydlení
    https://www.youtube.com/watch?v=x8O125YHwwQ
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ale jo, tak sebeironie kombinovaná s parodií na ostatní, to vlastně asi není špatný tah, no.

Politik nesoutěží v disciplíně tvorby hitovek a když ano, tak je to spíš k smíchu.

Na druhou stranu, možná se letos nesoutěží v disciplíně tvorby virálu. (I když podstatou demokratické politiky je možná tvorba virálních myšlenek sama o sobě, kdo ví...)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Viděl jsem Ivana Bartoše, jak si plave pro vítězství stylem plavání prsa.
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    STAROJDA: já to viděl na insta a mělo to samý dobrý komentáře a myslím, že současná kampaň je nejlepší za dlouhá léta
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    mně to připomnělo Kumšt, víc klip neřeším

Kumšt II #9: Jak udělat VLÍDNÝ HIT
    https://youtu.be/zBrertcyZNQ
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: "A tati, co jsi dělal proti nástupu oligofašismu?"
    "Nedalo se nic dělat, konkurenti meli hloupou pisnicku"
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    STAROJDA: Toto ze nie je cringe?:)) ako...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    XCHAOS: Kvůli písničce? :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EL_TOPO: V marketingu platí, že podstatný je hlavně to, že se o značce mluví. A to tady evidentně platí, takže asi dobrý.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mě to nepřitahuje ani neodpuzuje, jen bych řekl, že tahle nevážná a uvolněná poloha sluší Pirátům o něco víc než poloha upjatých jakobínů.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    STAROJDA: Udělejte si průzkum jaké voliče to přitahuje a jaké odpuzuje. Dochází možná k nějakému přesunu, protože pro některé je kampaň cringe, zatímco ji začal chválit Ondřej Tesárek a Michal Půr.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Za mě dobrý. Pod dlouhý době jsem u Pirátskýho videa necringoval ;)

Nejpředvolebnější song
    https://www.youtube.com/watch?v=M0rpdbUnYpQ
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KEDRIGERN: Zrovna Blažek to ale určitě blokoval proto aby se policie nedostala k jeho konverzacím.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    Rakušan a plošné šmírování? Tvrdě narazil u překvapivého jména z ODS, prozradil Pirát - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/rakusan-a-plosne-smirovani-tvrde-narazil-u-prekvapiveho-jmen/r~69443c4c842611f0beca0cc47ab5f122/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EU Chat Control: průběh schvalování a význam směrnice
    https://institutpi.cz/clanky/eu-chat-control-prubeh-schvalovani-a-vyznam-smernice/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam