• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    A to se nevyjádřuju k tomu co řekl o tom mafiánském vzkazu. Ivanovi přeskočilo? Vždyť to s tou sekerou byl prej nějaký mistní dezolát a policie ho obratem chytla. Jak na to Ivan přišel, že mu někdo posílá mafiánské vzkazy?

Muž sekerou rozbil okna Bartošovy kanceláře kvůli nesouhlasu s jeho politikou - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-nesouhlasil-s-piraty-tak-si-vzal-sekeru-a-utocil-na-bartosovu-kancelar-policiste-muze-dopadli-behem-nekolika-hodin-40559329

XCHAOS: Na co se ptáš? Není, je to systematická blbost a opakující se chyby.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: a myslíš, že je to celé náhoda?
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Nejen že s Hřibem neposlechli a zatáhli ji do kampaně, přes veškerá varování že dělaj chybu se s Kouřilovou spojovat a že hrozí průser. Využili ji jako influencerku, nahnali si na ní bodíky, a když to dopadlo přesně jak jim všichni říkali že to dopadne, tak se tvářej že oni za nic odpovědnost nenesou a budou ji zesměšňovat a hlásit jak ji budou edukovat brožurami o extremismu. Já z vlny a její absolutní gumovosti už opravdu nemůžu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: potřebujeme NYX factbook.. .je fakt, že já to ještě nezkoušel.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XCHAOS: Write only žel nejde, zákaz čtení znamená zákaz vstupu do klubu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Hele, jestli se tady okamžitě nepřestanete navážet do našeho čestného předsedy, tak udělím write-only práva id DANYSEK (právě na čtení, to už by bylo moc, u něj hrozí porušení GDPR...)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Ivane, ty už si dej fakt taky pauzu od politiky. Bylo to pěkný, něco se ti povedlo, ale už je definitivně čas si odpočinout.

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Finské ministerstvo spravedlnosti zrušilo převod volebního informačního systému na servery Amazonu.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    NIEKT0: Tu pravdu má technicky proto, protože mu jiní dodaj kvalitní podklady a v rámci strany ho k věcem dotlačí, bych ještě dodal. Sám by spoustu věcí které se od Pirátů čekají vůbec nedělal.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: Je to tak, ta ucelovost z neho prilis kvapka, a to aj vtedy ked ma techincky pravdu:/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: ano, trochu z Pirátů udělal emocionální ventip. Takové "dezoláty druhé strany spektra". Jenže mě celá ta polarizace sere...
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Ale Hrob samozřejmě je nedůvěryhodnej. Jen to někdo pozná hned po tom co začne mluvit, zatímco jinej mu tleská, protože nadává politikům které volič Pirátů nemá rád. Jako s Babišem a Okamurou a jejich voličema.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: tak můžeš to třídit i podle míry důvěry, ne jen podle míry nedůvěry... v tomto ohledu patří spíš mezi polarizující, tak jako Rakušan.

Ale jako dobrý to není. Skončit i v tomhle ohledu za Okamurou je fakt tragický... to, že i Kupka je před Okamurou jen o 3% v té důvěře, to je katastrofa.

Na druhou stranu, v politice se počítá i to "Nezná" (když tě někdo nezná, nemůže ti nedůvěřovat, že jo). A to, že víc lidí nezná Kupku (po těch letech!) než Hřiba, to je fascinující, svým způsobem.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Průzkum: Turkovi nedůvěřuje sedm z deseti Čechů | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/turkovi-neduveruje-sedm-z-deseti-cechu-ukazuje-pruzkum-nejvetsi-podporu-ma-pavel_2602121906_dci

Zdeněk Hřib čtvrtej nejmíň důvěryhodnej politik po Turkovi a Okamurovi a Macinkovi.
    PECA
    PECA --- ---
    XCHAOS: Zjevně jsem tu minul nějakou mimózní debatu, či co. Každopádně já jsem proti jakýmkoliv výhrůžkám a urážkám v jakékoliv diskusi.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    🔵 Rudolf Špoták oznámil rezignaci na post předsedy Kontrolního výboru Zastupitelstva Plzeňského kraje. Tento krok jsme jako ODS spolu s TOP 09 dlouhodobě požadovali.
    Upozorňovali jsme na to, že kontrolní výbor musí být skutečně nezávislý a důsledný – zejména v případě dvoumiliardového projektu rekonstrukce Městských lázní v Plzni. Veřejnost má právo na transparentní kontrolu a jasné odpovědi.
    🔵 Věříme, že nové vedení výboru zajistí důslednou kontrolu hospodaření kraje a obnoví důvěru občanů. Jako nejsilnější opoziční klub jsme připraveni tuto odpovědnost přijmout.
    Klub zastupitelů ODS a TOP 09

Exhejtman Špoták skončí jako šéf kontrolního výboru Plzeňského kraje - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-exhejtman-spotak-skonci-jako-sef-kontrolniho-vyboru-plzenskeho-kraje-40561774

chuj s ním i s Kůsem. žádnej med tady v kraji a to už KT buňka nejspíš dorotovala úplně
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jinak tyhlety výhružky začínaj něčím relativně neškodným, jako věšením na lucerny... a končí to extrémní kohabitací. To jsem fakt musel utnout už v začátku...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ATROPOS: šikana strašně narůstá...
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    XCHAOS: ...tak nějak se imho začínají projevovat ti potenciální "soudci z lidu, kterým je jasný, kdo "je moc chytrej.

Já to i vidím mezi zaměstnanci zákošů firem/institucí, kde je poslední měsíce imho nějak otevřenější šikana mezi zaměstnaci - dospělými lidmi, což považuju za pořádné WTF. Jako jasně, je to dojmologie a anekdotický důkaz... ale asi je to teda fakt ta "změna vibes" i u nás.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam