• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Proč se vlastně komunita čílí kvůli L4D2?
    NELLI
    NELLI --- ---
    VODISKA: vim že to vydávaj, už teď to docela slušně rozpůlilo komunitu, na left4dead.cz se neřeší nic jinýho, až už mě to sere.

Já osobně tu hru nezavrhuju (dokud si ji nevyzkoušim), ale fakt, že jsem z toho taky mírně rozladěnej. Hlavně kvůli ligovýmu hraní. Hrajeme evropskou L4D ligu a jsem dost zvědavej, jak moc se bude hrát, až vyleze dvojka, která mi ale dle zatim uveřejněnejch detailů přijde dost random na to, aby se dala hrát na ligový úrovni.
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    NELLI: J to jo dost tehlech klubiku uz je dost mrvejch viz. Counter-Strike, ale ted valve vydava L4D2 tak bude snad o cem diskutovat :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    chmm...zajímavé klubiki...sice trochu s křížkem po funuse, ale co ;)
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    Sry za to jak pisu mam nemocny oko (zanet trojklanyho nervu) a nemel bych cist tak to po sobe znova nectu :(
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    DIOM: jj, my sme zacinali na Versus jelikoz nas na lance bylo vic jak 8 co chteli hrat D4L takze sme se hadali kdo bude hrat :). Tak ja to hraju podle toho kolik je lidi :)
    Za Infected je to taky dost teamovy jelikoz kdyz jde jen jeden de do Survivors tak nema sanci.
    DIOM
    DIOM --- ---
    VODISKA: samo že jsem nehrál sám..s partičkou kámošu ze Steamu jsme to dávali noc co noc.. :)

ale jen Surv. a Campaign..Versus mne moc nevzal
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    DIOM: jj s tim souhlasim mohli pockat a venovat se jeste jednicce. L4D je dost kooperativni tak je lepsi hrat s lidma na ventrilu nebo na nakym komunikacnim programu nez sam. Samotnyho me to prestalo bavit skoro hned naucil sem se to hrat na lanparty a to je neco jinho :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    u L4D jsem byl zaseklej pěkných pár měsíců a i se docela těším na dvojku, ikdyž je to od Valve hustej vojeb na komunitu..
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    První gameplay videa z L4D 2: Video 1 , Video 2 , Video 3 , Video 4

Utok sekerou na tu se moc tesim - zde

Utok panvickou bude taky zabavna :D - zde

VODISKA
    VODISKA --- ---
    Budu tu delat seznam klanu z nyxu samozdrejme pokud ho nekdo ma a pokud ne muzem nekdy zahrat 4fun ;)
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    Zdravim tato diskuze bude venovana online hre Left 4 Dead zitra sem dam priblizujici informace o hre :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam