• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    na experta je to docela obtizny... ehm
    NELLI
    NELLI --- ---
    masakr to je :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    a jako dobry je to
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    TOMAS3333: Blázni :-D :-D
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    heleme, rano uz zrejme bude k dispozici dvojka
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    WILLOW: uz jsou pryc...
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Dnes som skúsil to demo a super, časom asi objednám originál :)
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    porizujem s kamosem na steamu 4 pack L4D 2 je za cca 103 euro takze nabizim jestli nekdo nema zajem o zbyle dve kopie cca za 700 kc jedna (jeste nevim kolik to vyjde presne po prevodu)

do posty diky
    NELLI
    NELLI --- ---
    tak na druhou stranu, mě stejně u L4D zajímá kompetitivní hraní na úrovni clan wars, tj. versus mód, takže jestli je kampaň, ať už v single, nebo kooperaci, jednoduchá, mě zas tak netrápí
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    je to pěkný, ale teda fakt jednoduchý
    NELLI
    NELLI --- ---
    mno, po trochu zevrubnějším testu večer jsem došel k závěru, že je to hodně povedený
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    tak demo obsahuje jen dve mapy ze zrejme posledni kampane. nove postavy jsou docela sympataci, ale jeste to bude chtit je nejak dostat pod kuzi.

je tam spousta novych zbrani, ktere se od sebe vzdy trochu lisi a prijde mi, ze zasobniky jsou mensi (brokovnice ted unese 56 naboju), coz prijemne nuti k meneni zbrani za pohybu.

samy o sobe stoji zbrane na blizko, ktere se nosi misto pistoli. panev dela supr CLANG pri zasahu, maceta je ale maceta. rozhodne se hodi do chumlu.
    a tech je docela dost. odrazeni mi prislo mene ucinne a zombii je vzdy vsude plno. hral jsem experta a hordy prichazely pomerne casto, coz pridava takovemu akcnejsimu razu hry.

po graficke strance je hra vylepsena. bohatsi architektura je samozrejmosti, ale zaujaly me detailnejsi podoby zraneni na zombii (brokovnici do zad se odhali kosti a tak). zazil jsem uz vylepsenyho AI directora v praxi, kdy fakt trochu pozmenil cestu mapou, ale nebylo to nic divokeho.

novy special infected jsou celkem prca. zcela nejvic jsem si oblibil chargera, kteryho uz znate, ale nebojte, neni to druhy tank. ctyri rany z brokovnice ho na experta polozi a je to skvely zpusob jak odvest pozornost od hordy vsude okolo :) a potesilo me, ze jsem dvakrat narazil na holku boomera v podprsence a kalhotkach myslim :) zni jinak, ale dela to samy. jestli jsou i druhy verze jinych ale nevim.

skrze konzoli jeden spoluhrac predstavil grenade launcher, ktery v demu neni, ale da se napul zprovoznit a jehu uzivani je fakt sranda. horici naboje se daly taky zprovoznit cheatem a nebyly marne, myslim, ze se do hord bude hodit (je jich malo, takze po jedne akci dojdou).

demo obsahuje jeden novej crescendo event, kdy se zapne houkace je treba houkacku vypnout, ale vypinac lezi jinde. takze do te doby se spawnuje horda a special infected. je to neco jinyho nez si sednout do rohu a strilet vsechno, co se hybe.

no a cele bych to ukoncil tim, ze zminim nove predmety. misto pills se da najit adrenalin, ktery si postava pichne a vykonava akce rychleji (bezi rychleji, nabiji rychleji) a k bombam pribyla bile bomb, coz vicemene poblije zombie (a nejspis i lidi) v malem okruhu dopadu a ty pak zombie roztrhaj. no a jeddnou jsme nasli i elektrosoky, kteryma ozivite padlyho kamose. supr napad a prislo mi, ze to bude spise vzacnej nalez.

no a komu by expert prisel prilis snadnej (souhlasim, ze je mozne, ze se s obtiznosti nejspis slo trochu dolu, ale hrali jsme jen prvni dve mapy kampane), plna hra bude obsahovat mod Realism, ve kterem by se pry nemely zobrazovat outliny spoluhracu... a mozna i neco vic, ale o tom nevim.

howgh
    NELLI
    NELLI --- ---
    VOJTIDLO: jj, nsk ráno jsem to chvíli testoval. Vypadá to hezky, ale přijde mi to kurevsky snadný i na experta a mapy jsou zoufale krátký
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Uz ma nekdo predobjednano a zkousi demo?
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    NELLI: a nejhorší na tom je, že to vlastně ani není původní VALVe, kdo tohle dělá, ale ten kripl Chet s tou jeho bandou nenažranců. vedení VALVe (Gabe Newell) asi sotva může tuhle bandu "donutit" dělat na něčem, na čem dělat nechtějí (což by odpovídalo dojmu mnohých, že Crash Course působí, jako kdyby to designoval někdo, kdo se začal učit v Hammeru před 4 měsíci). Ale to vydání rok po prvním díle je fakt extrémně uspěchané.

VALVe by udělalo líp, kdyby se jich zbavilo. Kazí jim pověst.
    NELLI
    NELLI --- ---
    ALCATOR: A to, že jakmile vyjde 2ka, tak je ti 1čka docela na nic, protože všichni přejdou na dvojku, to dost naštve.

ještě hůř.Půlka si to koupí a půlka to bude bojkotovat. Náš L4D klan (a nejen náš) to rozštípne nevídaně. Půlka už 1čku hrát nechce, páč se těší na 2ku, půlka 2ku bojkotuje a kupovat ji nebude. Prostě úžo.

Valve jsem se ještě donedávna zastával, ale potom, co předvedli s Lol coursem, mám sto chutí na ně hodit bobek taky.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Nedokázal bych to říct líp: Chyby z jedničky stále zůstávají, a oni si myslí, že dvojka teda jako už fakt bude suprová a vyladěná, místo toho, aby nejprve použili jedničku na zjištění, jaká řešení známých problémů fungují a jaká ne. Věřím, že by komunita byla ochotná jim v tom píchnout.

A to, že jakmile vyjde 2ka, tak je ti 1čka docela na nic, protože všichni přejdou na dvojku, to dost naštve.
    NELLI
    NELLI --- ---
    FOXEM: já ti nevim, Milane. Dvojka určitě nebude špatná hra, to vlastně ani nemůže, ale sere mě prostě přístup Valve. Z jejich strany se jedná o hutnou ejakulaci do krku všech, kteří si koupili jedničku.
    FOXEM
    FOXEM --- ---
    vypadá to stejný výsledek zábavy jako u jedničky, což by mělo být cílem hry BAVIT...u dvojky dvojnásob s nějakou tou inovací. Není tomu tak...Proč?...ale řekněme si co dneska za to stojí....a to je rok 2009:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam