• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2

Left 4 Dead (L4D) je kooperativní multiplayerová horrorová střílečka, založená na enginu Source.

L4D Trailer , L4D2 Trailer
    rozbalit záhlaví
    NELLI
    NELLI --- ---
    OPRAH: jak jako odstřelit? Myslíš spustit, abys mohl dál? No je tam ovládací panel na zdi, že jo :)
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    zdar všem, mám prosbu, google mlčel- nevíte někdo, jak odstřelit Carousel v Carnivalu? nějak se mi to nedaří- stříím prostě do celýho toho kolotoče ale mám pocit, že by to asi chtělo zamířit na něco konkrétního, co mi zatím uniká... díky:)
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHARINGAN: co je na ní třeba míň zábavnýho? No třeba instakilly. Při sestavě hunter-hunter-boomer-smoker se dává insta podstatně hůř než při sestavě smoker-charger-jockey-boomer :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLI: ta mapa neni dělaná pro dvojku... na mapa je dělaná aby se na ní dvojka dala hrát... jak řikáš, kvůli spitterovi a chargerovi musí bejt otevřenější.... ptal sem se ale co je na tom míň zábavnýho v jedničce... ta challenge teda ? chybí ti tam spitter a charger nebo úzký uličky... jasný
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHARINGAN: ta mapa je dělaná pro dvojku, což je zcela evidentní. Je dělaná pro jiný typy infected, jiný zbraně atd. atp.

Je to stejný, akorát že naopak, jak je na NM ve dvojce vidět, že je prostě navržená pro sestavu hunter-smoker-boomer z jedničky. Teď, v tý dvojce, jsou některý pasáže fakt masakr, obzvláště, když má soupeř k dispozici spittera. Mě teda tohle ztížení nevadí, naopak, konečně je tam nějaká výzva :)

Se nad tim zamysli, a uvědomíš si, že dvojkový mapy jsou jaksi otevřenější a rozlehlejší, protože se tam počítá se spitterem a chargerem...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLI: co je v L4D2 Sacrifice DLC zábavnějšího než v jedničkovym ??

btw. Sacrifice je paráda v TAAAAAAAAANK! mutation... hratelný je i finále :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    VOJTIDLO: Sacrifice v L4D1 je strašlivá nuda, je na tom vidět, že je to dělaný pro dvojku a do jedničky to dali jako držhubný, aby se neřeklo, že se jednička neudržuje při životě. Sacrifice ve dvojce je už o dost lepší, ale stejně furt nic extra. Je tam prostě strašně vidět snaha zpětně naroubovat na leftko jakejsi příběh, a to dost nešikovně. Navíc jejich evidentní snaha zabít jedničku (bill is dead, l4d1 is dead) je skoro až trapná.

Na druhou stranu, port NM do dvojky je jednim slovem pecka, a ukazuje cestu, imho správnou, jak by se dala jednička elegantně zabít :)
    Pokud postupně naportují v této kvalitě i ostatní mapy z jedničky, asi vezmu dvojku na milost :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    VOJTIDLO: spíš se o tom mluví ve steam auditoriu :) tady je to dost mrtvý :) já sem se Sacrifice spokojenej za tu cenu :D je to zhruba dlouhý jako Passing, v jedničce stejný jak ve dvojce, vyjma zbraní a special infected samozřejmě... finále je na první zahrání dost dementní ale dál pak už to de když má člověk co dělat... Sacrifice na experta = super, ve finále občas silnej adrenalin :) No Mercy je portnutý skvěle, do detailu stejná mapa... jen bych řek že je to těžká práce moderů :)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Tak povidejte, prehanejte, jaky je The Sacrifice? a No Mercy v L4D2? Si to jeste do Vanoc nezahraju, tak aspon sdelte dojmy :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    L4D1 + L4D2 je na Steamu teď za 7.13€
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    YouTube - Left 4 Dead "The Sacrifice" Trailer [HD]
    http://www.youtube.com/watch?v=cu3Bt3b0XSM&hd=1

nejlepší... už v úterý se vrací stará dobrá fantastic four... běhá mi mráz po zádech...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    VOJTIDLO: jj v říjnu
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    SHARINGAN: Parada! Rekli kdy to vyjde? nekdy v rijnu, ne?
    tak to snad do Vanoc mame :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    YouTube - GTTV - L4D & L4D2: The Sacrifice DLC
    http://www.youtube.com/watch?v=_7CpPfGLWC8
    EASY917
    EASY917 --- ---
    SHARINGAN: jo tagle :) no tak du zkusit
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EASY917: tak napiš do konzole tyhle tři příkazy :

firstperson
    asw_hide_marine 1
    asw_controls 0

a dej si to jako fps ;)
    jenom nehraj za techa, protože ten ve fps nefunguje ;)
    EASY917
    EASY917 --- ---
    VOJTIDLO: zas tak me to nebavi.. ale kdyby to bylo z vlastniho pohledu, tak bych to hral furt
    EASY917
    EASY917 --- ---
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Co rikate na Alien Swarm?
    EASY917
    EASY917 --- ---
    prosim do skupiny easy917
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    nedá někdo I hate mountains ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam