• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    ja spis nic netvrdim, jen konstatuju co vyhovuje mne..
    stejne tak netvrdim, ze no mercy neni na pc v 1 i 2 to samy, 1ku nehraju, jen upozornuju ze linkujes xbox ;)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    _LEPIK_: No ktomu jsem se chtěl dopracovat... Takže říkáš že na 1280x800 to je ještě koukatelné... Jsem zatím ve fázi testování ale právě jak jsme hráli v pátek tak jsem jel na 1920x1080 a vpohodě no a včera s pingem 30 jel jsem jinou mapu a už to nešlo... Takže snížim rozlišení a vyzkouším náročné mapy.. když to nepomůže tak s menším rozlišením nejmenší detaily....
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    jinak ja mam kazdy z jednotlivych parametru stroje lepsi nez ty (PETRPEDROS,krome win7 ;) a hraju ve 1280x800 ;) pokud ti to trha, tak proste sniz detaily, nebo cokoliv, plynulost je zasadni..fakt nema cenu resit ze nekdy jo, nekdy ne, nastav to tak, aby to jelo vzdy ;)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    NELLI: Právě že jsem teď v práci a rozlišení jsem měnil včera pozdě večer a teď nevím jak ta hra vůbec bude vypadat s menším rozlišením snad to přežiju... Trochu mě právě překvapilo že jsem dlouho hrál na max a pak si zahraju nějakou větší mapu v módu versus a už se to moc nedá...
    NELLI
    NELLI --- ---
    PETRPEDROS: popravde receno mi unika smysl tveho dotazu. Bud mas dostatecne silnej stroj, abys hral na nastaveni, ktery ti vyhovuje a libi se ti, nebo ho dost silnej nemas, a pak musis delat kompromisy. Pokud ti kompromisy kazi zazitek, porid si silnejsi stroj.

Minimalni a doporuceny hw nastaveni je obecne znamy, neni nic jednodussiho nez si to porovnat se svym vlastnim systemem.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    NELLI: Právě ještě do včerejška jsem jel 1920x1080 všechno na min a i slepikem jsem paril a neseklo se mi to... no a vcera jsem hral versus nejakou narocnejsi mapu a uz jsem si dal 1600x900 a všechno tak nejak na střední kvalitu.. Dá se to vůbec na takové rozlišení hrát?
    NELLI
    NELLI --- ---
    PETRPEDROS: 4jadro, 6gb rameti, gpu ati hd4870 1gb ram, rozliseni 1920x1080, vsechno na max
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    což tedy ozkouším až se dnes dostanu domu. Ale myslim Lepik jak jsme v patek hrali ze se mi to nesekalo a to jsem jel na 1920x1080
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    _LEPIK_: Im lolek... a tím se dostávám k mé první otázce. Opravdu musím hrát na 1600x900 :( Si pak připadám jak na xboxu...
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    PETRPEDROS: neni to tim, ze je to xbox?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    čekal jsem i změnu velkou v grafice...

YouTube - Left 4 Dead 2 vs 1: No Mercy Comparison
    http://www.youtube.com/watch?v=vP28UkGlN6Y
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Takže se zeptám na jakém stroji hrajete a jaké máte rozlišení a kvalitu detailů?

mám bohužel jen tohle:
    # Procesor: Intel Celeron Dual-Core
    # Grafická karta: nVidia GeForce 315
    # Operační systém: Windows 7
    # Frekvence procesoru [MHz]: 2600
    # Velikost operační paměti [GB]: 2
    # Velikost grafické paměti [MB]: 512
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Tak jsem včera musel snížit rozlišení z 1920x1080 na 1600x900 :( Je to o dost horší. Když hraju normální kampaň tak se to ani neprojevilo, ale jakmile jsem začal hrát Vs. včera tak v jedné mapě se to brutálně sekalo. Doufám že teda chyba byla na mém přímači a snížení rozlišení a zvýšení detailů pomůže a bude to lépe hratelné když už to není v takové kvalitě...
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    co rikate na Cold Stream?
    Jsem to hral poprvy o vikendu a docela slusny. Dobry napady, level design taky dobrej, jen ja osobne mam radsi vertikalni pohyb po mape (Dead Air - offices je podle me jedna z nejlepsich map vubec) a tady toho moc nebylo... Ale treba hopsani po leseni na moste bylo temer half-lifovske :D
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    NELLI: jo takhlenz... no ja jsem ještě pořád ve světě HL a CS :D
    NELLI
    NELLI --- ---
    PETRPEDROS: bash pravou mysi neasi ;)
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    PETRPEDROS: Pravou myší.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    NELLI