• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    no zacinalo se hrat v 9, klasicka nyxgame, ragequitu(rozumej odchodu kvuli rodicum, pritelkyni, flatulenci) bylo pozehnane, obecne by bylo lepsi, kdyby lide co si nejsou jisti ze to dohrajou(napr. dlouhy parish) uvolnili misto tem co si jisti jsou, vcera bylo prekvapive hodne lidi, hned na zacatku asi 12.. kazdopadne bylo nejak narocny sladit teamy(tez kvuli castym obmenam hracu)..dynamicka meditace, cviceni v nepripoutanosti ;)

(padly nejaky achievementy, vitejak ;)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    PEPSSI: Vem mi jednu kofolu :D
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    správně, jdu se podívat, co máme v naší nové ledničce :))
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    back to the kitchen, woman!
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    ehm..
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PETRPEDROS: kopulace je pro chudý a pro děti. Tady je místo pouze pro skutečné muže!
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    PETRPEDROS: tywe, to jste chcípli hned u savu, ne?
    Jestli jste hráli hodinu, hra se 3x přerušila a dokončili jste tři kola, z toho jste jednou restartovali, tak to musel bejt ten nejrychlejší rush nebo hodně rychlý umírání...

jste hráli public nebo frendu?

PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    A když se ve třičtvrtě na deset začíná hrád od znovu tak nepředpokládám že se to dohraje v nějakou rozumnou dobu...
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    IMOLOL: ne souložení

PEPSSI: jelikož si nehrál tak nevíš ze se hra asi 3x přerušila
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PETRPEDROS: tou rodinnou zvyklostí myslíš velikonoce nebo vánoce? ^^
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    ne..
    otevřu zde opět ožehavé téma...proč jdeš hrát takovouhle hru, když víš, že musíš za hodinu končit?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    PEPSSI: Ty jsi hral vcera taky? Prvni tri kola jsme prohrali uplne vsechno na plne care a treti kolo po restartu teamu jsme zase vyhrali na plne care no a potom jsem se musel venovat rodinym zvyklostem a musel jsem koncit .. cca po hodine hrani
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    ze začátku jsem nebyl rozehradný a ptom už jsem musel končit
    ...takže si to mám přeložit tak, že jsi první dvě kola hrál jak lama a ve třetím jsi ragenul? :))
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    _LEPIK_: Včera super hra škoda že jsme se nepřiřadili k teamum dokud jsem mohl.. Ze začátku jsem nebyl rozehraný a potom už jsem musel končit :D
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Tak co děti dáme dnes nějakou kampaň nebo versus či přežít?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    No me uz chybi jen tahle a mam vsechno prezito.. Stahujete dalsi mapy? Ktere jsou dobre campane na stazeni? Parking, a dalsi?
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    PETRPEDROS: Taky jsem jí ještě nepřežil. (Ale nic dalšího jsem zatim nehrál. :) )
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    RENDALF: Jo me chybí močálová horečka..
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    ok, tak dneska vecer, nekdy kolem 20h. Potreboval bych nejaky novy achievements...treba prezit nejakou kampan celou:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam