• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    PETRPEDROS: Ne. Od včerejška jsem nehrál.
    NELLI
    NELLI --- ---
    PEPSSI: asi jo, tanci chodej do aleluja, ale malokdo stoji a ceka u rescue vehiclu, ze jo
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    NELLI: pokud neustřílíš nebo neutečeš do rescue vehicle tomu poslednímu tankovi, nepřijde tam po nějaké době ještě jeden? Už si to moc nepamatuju, ale myslím, že jo. Dva spawnutý tanci najednou mi ale imho přijde jako bug..
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    FRANCIK: už si ten swamp udělal?
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    NELLI: Virgil ti přiveze loď na konci Swampu. A já jsem snad ve finále Dead center zatim nepotkal jedinej tank.
    NELLI
    NELLI --- ---
    mno, nevim, kdo je Virgil, ale kdyz nad tim premejslim, tak vyjimky urcite budou v kampanich Dead Center, Sacrifice a Passing.
    V Dead Center a Passing chodi tanci v casovym limitu. Pokud se survaci flakaj, minimalne 2 za finale prijdou, uz jsem ale videl i sehranej tym, kterej nalil kanystry takovym tempem, ze sotva prisel tank jeden.
    V kampani Sacrifice jsou zase naopak tanci triggrovani pomoci tri generatoru. Pokud survaci spusti vsechny generatory najednou, logicky prijdou najednou taktez 3 tanci.
    Pro vsechny ostatni kampane plati, co jsem psal drive.

Swamp fever je nejzabugovanejsi kampan ze vsech zabugovanejch. Ve finale obcas neprijde tank zadnej, pripadne se stuckne nekde ve zdi (to je kuprikladu taktez nejvetsi problem Dark Carnival kampane), nebo prijdou dva najednou.

Tyhle bugy se taky hodne stavaji na serverech, kde je pritomen Source Mod a MetaMod. Tam se stava, ze prihopka jednomu tymu klidne tanku 5 a po otoceni mapy druhymu teamu neprijde zadnej. Nicmene to byl spis problem L4D1, a protoze si na svuj server mody necpu, nejsem schopnej s urcitosti rict, jak moc je tenhle problem stale aktualni.
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    NELLI: To dřív nebylo, ne? A jsou teď tanci i v obchoďáku? :)
    Včera jsem teda potkal bug. Nejdřív po zavolání Virgila dorazil jeden tank, pak dva a pak jsem umřel. :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    ad finale (plati pro vsechny kampane):

Ve finale jsou defaultne vzdy 3 tanci. 2 prichazeji postupne po vlnach hord zombies a je nutne je ustrilet pro dalsi postup. Po ustrileni 2. tanku prijizdi/prileta/whatever rescue vehicle a zaroven se spousti 3. tank, ktery je ale vicemene aby se nereklo, malokdy stihne jeste alespon neco survakum udelat. Pokud survivori beh k rescue vehiclu vyslovene nevylami (a)nebo se nezaseknou v horde, je ten tank dost plonkovej.
    Nad ramec techto 3 tanku se muze jeste 1 random tank spawnout v ramci prvnich cca 10% finalove mapy, vzdy ale pred spustenim finalove sekvence pomoci radia/mixazniho pultu/tlacitka/whatever.

Pokud je to s tanky jinak, jedna se o bug.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    FRANCIK: 3 dáš 4 týmu zdrhneš.. ale raději se zeptej ještě někoho ja tuhle kampaň taky nedohrál :(
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    DZS: Takže jsou dohromady 4?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DZS: Jo tak jsem si to spletl stim jak tam je to podium a zdrhas do vrtulniku... Jo do te lodi jsem se jendou dostal ale neotevrel se mi archivement
    DZS
    DZS --- ---
    PETRPEDROS: Ve swamp fever utikas do lode, ale to neni podstatny, hlavni je ze ty dva tanky musis zabit aby se ti otevrela cesta k lodi, pak to hodi hordu a dalsiho tanka a pred tim uz zdrhas ;)
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    PETRPEDROS: Jsem přes ty tanky asi Virgila přehlíd. :) (Ale ne, že bych zůstával sám...)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    FRANCIK: Jenže ty dva už nedoděláváš jen utíkáš do vrtulníku... Ještě jsem si tuhle akci neotevřel nebo nedohrál bez toho abych zemřel..
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    Jsem si pamatoval jenom dva celkově. Každopádně se těšim, až to finále někdy přežiju. Zatim 3 pokusy. :)
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Ve swampu nakonci je vzdycky jeden a pak 2. Kdyz hrajes campaign.
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    Teď už ne. Možná za hoďku.
    A je normální, aby se fe finále Swamp feveru narodili 2 tanky najednou? (S jednim už mrtvym dřív.) Obtížnost by měla bejt normal.
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Neda si nekdo versus?
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    NELLI: noobaci jsou potreba coby potrava pro tanky :)
    (pochopitelne jen v teamu protivnika ;)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam