• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    IMOLOL: Pinďoure!
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PEPSSI: nekrm ho! Zase bude celej rozdivočelej
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    PEPSSI: třeba u steamu uz par chyb bylo a trebas to ze to zere mrte RAM... Zbytecne az moc na mne...
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    PETRPEDROS: a na jaký chyby jsi tam narazil?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    IMOLOL: jojo beru surce z roku 2006 ty dřívější byly pro mne NONSTEAM:...
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    chudák :))

IMOLOL: jak říkám, může se to samozřejmě kraj od kraje lišit. Ty jsi z Beskyd?
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PETRPEDROS: pcha, cucáku! Za mejch mladejch let v CSku žádný achievementy nebyly! Ta dnešní mládež.. :D

PEPSSI: u nás na venkově se říká "no sheep, no sex :/"
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    IMOLOL: já to znám jako "no sex, no heroin", ale samozřejmě se to kraj od kraje liší :))

PETRPEDROS: dyt to říkám, protože to nemáš tak dlouho. To nebylo nic proti tobě a hantění achievementů, jen jsem se pousmála nad těma generačníma rozdílama (myšleno herníma, nikoliv věkovýma) :)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    IMOLOL: kdepak, achievementy za vykon dostavas obvykle jen jednou, vyplatu pravidelne, takze je vyplata spise fixni(obvykle+-) bodove ohodnoceni za ukonceni levelu(mesice)..
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    _LEPIK_: score je přece ukazatel kvality podaného výkonu, výplata je odměnou za výkon, čili achievement
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Chápu že je to mapa z jedničky... ALe ty chyby při hraní jsou docela brutál i když je to beta verze...

PEPSSI:
    Me to u zadku neni ... Celkem me bavi je zbirat... Ale to uz od dob Counte strike kdy jeste vubec L4D nebyl...
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    IMOLOL: to spise ne, vyplata je spis neco jako score :)
    achievementy jsou zcela verejne, vyse vyplaty je v nasi kulture urcena spise pro blizke okoli..
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    _LEPIK_: výplata je v podstatě taky achievement :)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    achievement je jako pochvala za dobre odvedenou praci,
    potesi, motivuje..ale nemela by byt hlavnim smyslem cinnosti :)

btw. cele to melo vyjit do konce leta, s ohledem na to, jaka je dnes kosa.. nabizi se otazka.. jedna se o valve termin, nebo uz to fakt vyjde brzo? :)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PEPSSI: nejni ečívment, nejni láska!
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    PETRPEDROS: to je vidět, že tu hru moc dlouho nemáš, protože kdybys to hrál tak dlouho jako my, tak jsi přešťatnej za to, že ta mapa vůbec vyšla a jestli jsou za dokončení nějaký achievementy je ti upřímně u prdele :)

Peace!
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    _LEPIK_: Včera jsem to dohrál. Akorád mám vodu v těch kanálech jak tam zvedáš zdymadlo růžovou.. docela error a měli ji růžovou i ostatní... D. ten přišel až po tomhle kole.. docela nepovedené.. A achievement na to taky ještě není...
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    _LEPIK_: první ubdate a hned 40 chyb
    DZS
    DZS --- ---
    DZS: so far dobry :) Uvidime zitra v noci za strizliva
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam