• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    Ahoj, nevíte o nějakym auditku tady na nyxu, kde se věnujou vyloženě jen l4d? ptám se proto, že by mě zajímala nějaká nástěnka s nicky legal hráčů. konečně sme s přítulkou na steamu a nemáme s kym hrát a public hráči jsou místy dost naprd:)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    _LEPIK_: :))))
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    _LEPIK_: Jsem se dohodl s Virgilem, že pojedu za mytí nádobí. Asi si to nepamatoval. :)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    FRANCIK: jak říká lepík, zasál revizor
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    FRANCIK: uz se to tu prbiralo myslim mnohokrat, pravdepodobne jsi nemel listek nebo penize na nej.. mel?
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    NAVARA: To nebyl žádnej speciál. Netušim co se stalo, ale nikdo na mě nepřistál, ani nechytil jazykem, ani kus zdi tam neletěl... :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FRANCIK: hunter tam celou dobu ceka jenom na to a ty mu ani tenhle kredit neuznas? :)
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    To je nefér tohleto. Jsem už byl na lodi v Hard Rain finále, jenom mě někdo záhadně položil, loď se v tu ránu rozjela a já prj nepřežil, takže zase nemam achievement. Už neni možný. :)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    a vlastne ani to auto jsme poradne nevykradli, hle..

PAYDAY: "But How?" Achievement Guide - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rxMbo0Eok6Q
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    IMOLOL: btw. cerveny diamant sme vcera nevzali, nutne se tam musime vratits ;)

Payday: The Heist - "I pushed the button and lived!" Achievement - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=BSSjI0-8Mtc
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    _LEPIK_: peníze do batohu, diamanty do kapes, číňana na balón a jatka.. ach ty jatka O_o každopáně Butch Cassidy a Sundance Kid byli dobří :)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    IMOLOL: uz sem se bal, ze to nereknete pane komplic ;)
    jako viteco, ony se ty banky nevykradou samy..ono se tomu stesticku musi jit trochu naproti :))
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    Nahnal bych je do Mišelínky tahat pneumatiky! Hajzly intelektuálský
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    NELLI: spravne, filosofie je zlo, filosofy do p..race :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    _LEPIK_: na tyhlencty filosofie je moc brzo rano
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    PEPSSI: kdovi jak to vlastne je..
    mozna ve smyslu rceni "nelze obejmout a nebyt obejmut" nelze vykrast a nebyt nevykraden, lec zatim se vsechna aktiva zdaji byt na svem miste :)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    _LEPIK_: jsem četla, že tě dneska vykradli...takže proto jako nemůžeš hrát, fuj :))
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Já jsem klidně pro když tak mi napište na streem... Uz konecne hraju L4D2 na plny detaily :D
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    NELLI: Nene. Stačí vypnout a zapnout. ;) A já si v mezičase zkusim tematicky legální verzi. :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    FRANCIK: chyba, to už budou všechny banky světa vykradený ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam