• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    "Nová" politická strana... Dobrá, špatná?



    Volby do krajských zastupitelstev 2012

    rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    MATEEJ: tím jen ilustruji, že ani on není nějak lepší navzdory tomu, jaký napíše komu mejlíček. a jestli má pan matějka pravdu, a já si čím dál tím víc myslím, že ji má, zkuste zprávu BIS z roku 2005, tak nás dneska vojebali všechny. i smetením zákona o přímé volbě prezidenta, i těmi palivy jasně dali najevo, jak se tu věci mají.

    KYTT: řekl jsem "projít všechno". ne vytrhnout jednotlivost - níž ti sám liška řekne, že biopaliva nejsou ok, takže ty teď vlastně protimluvíš liškovi, kterého dnešní hlasování hájíš. pozoruhodné, že?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Vedle Zelených uvažuji i o KDU-ČSL, pokud poměřuji, která strana způsobí v parlamentu asi nejmenší škody, tak by to asi byli oni (soutěž o to, který lidovec či ex-lidovec je nejvíc bezpáteřní by byla extrémně vyrovnaná, nicméně ze všech těch křiváků je asi nejšikovnějším šíbrem ten, co ho svým sympatickým kukučem kryje kníže - tahle skutečnost konec konců mluví sama za sebe).
    Politický program mají středový a na prosazování svých morálně-etických témat nikdy nebudou mít dostatečně silnou pozici. Přidají se ke komukoli, ale takových malých stran bude v parlamentu víc.
    Každopádně za hlas lidovcům bych se zatraceně styděl.

    Ad náhlá změna názoru pana Lišky - divím se, že se divíš, tohle se v politice děje poměrně běžně, nejenom u Zelených a nejenom v ČR (i když na tom není nic hezkého).
    FIN
    FIN --- ---
    KYTT: já automobil nemám. ale když po evropě protestují už i některé ekologické organizace a každý známý automobilista zesiná, když na to přijde řeč, asi nebude něco v pořádku. mimochodem: http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/140070/Otevreny-dopis-poslancum-ve-snemovne-k-hlasovani-o-biopalivech.html
    doporučuji proklikat linky. je to zajímavé čtení.

    a já musím přiznat, že nerozumím stylu myšlení, kterému nepřijde divné to, že šéf strany něco prohlásí a za chvíle hlasuje opačně. vážně tomu nerozumím.
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    KYTT: rekl bych, ze biopaliva spis nez klicove tema jsou spis posledni kapka

    a na tom hlasovani je hezky videt jak moc se dalo nasich posrancu koupit
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    FIN: to jsme na tom byli stejne, priznam se ze tise doufam, ze klaus zesenilni do nepouzitelnosti nebo xcipne driv nez mu dojede obdobi a pocka dalsih 5 let aby mohl jit znova
    KYTT
    KYTT --- ---
    FIN: to krom KDU položily všechny strany.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam