• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    CROSS
    CROSS --- ---
    THE_MIRACLE: jinak je teda jak? Staci nejak v hrubych rysech. Zestihleni a zefektivneni odmitas, takze kudy vede ta cesta?
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    THE_MIRACLE: Tady - na NYXu máš na chod týhle republiky stejnej vliv, jak na chod v Tanzánii )(. Nebo jestli máš ty osobně na tuhle vládu a chod republiky jiný páky, než jít spořádaně k volbám, tak nám to ukaž a použij je.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PONCIK: me jen prekvapuje, ze vam to tady nevadi. na jednu stranu nadavate na vykonost statnich zamestnancu, na druhou stranu neprimo podporujete snizeni jeji kvality a reseni zpusobem, kdyz to nefunguje optipmalne, tak za to budeme min platit. To je dobre reseni, ale u sluzeb, ktere nepotrebujeme. U tech, ktere potrebujeme je potreba to resit jinak...
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    THE_MIRACLE: Dej se na politiku, kandiduj a dotáhni to na premiéra, ať můžeš chránit ty "dobrý" a vymetat ten "sajrajt" (((. Pořád tu jen kňučíš, tak proto k***a něco udělej, ať je po tvým !!!!
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PONCIK: V té zpravě ne, ale bylo to potvrzeno ve včerejším Radiožurnálu... A říkali, že takových je samozřejmě víc. Sice ne jedinečných jako tento případ, ale hádejte kdo odchází? Myslíte že ti špatní?
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    WEREWOLF: To sdružení = strana pro kom. volby, má na lístku 35 kandidátů stejně jako je počet zastupitelů na našem magistrátu .
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    LONESTAR: mě se podařil přebytkovej rozpočet o cca 20 miliard, akorát
    ta tabulka jen škrtá a neřeší negativní externality typu:
    z každýho zrušenýho ouřadu budou nezaměstnaný atd.

    :-)
    Ale jinak myšlenka pěkná...
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    PONCIK: aha, ale ty jsi psal, že chceš volit celou stranu...
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    WEREWOLF: S komoušema dej pokoj, chci volit místní seskupení, kterýmu jde o rozbití koalice ODSČSSD na našem magistrátu .
    Mimochodem je s podivem že na místo primátorky kandiduje souč. poslankyně a hejtmanka za ústeckej kraj. Kde se v těch píčách pořád bere ta drzost hromadit další a další křesla pro svý prdele ((((.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    schválně - kolik ušetříte? ;-)
    Svobodní - Vláda to nedokázala, dokážete vyrovnat rozpočet vy?
    http://www.svobodni.cz/snizte-schodek-statniho-rozpoctu
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    THE_MIRACLE: "nezbytně nutné minimum" = minimum (činností, kompetencí, osob, finančních prostředků...), nutné pro efektivní funkci státu...
    ano, předpokládá to definovat tu "efektivní funkci státu" - a v tomhle bodě se asi hned tak neshodneme... já si dovedu představit spoustu činností a kompetencí státu, bez kterých bych se v klidu obešel...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nikdy jsi nerekl co? Proti cemu se ted ohrazujes? Jestli proti posledni vete, tak samozrejme, ze tohle si nerekl, kpt. Obviousi

    Ale pokud si nekdo mysli, ze 70 % statnich zamestnancu maka vic nez v soukromym sektoru, tak asi zije v nejaky paralelni realite.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    CROSS: Ok, Lonestaruv prispevek jsem pochopil asi spatne, tady uzavam svou chybu. Bral jsem to jako financni minimum, kdyz to ctu znova, asi to myslel ve vztahu k poctu lidi a s tim souhlasim, akorat si myslim, ze v nekterych sekteorech jsme pod minimem.
    CROSS
    CROSS --- ---
    THE_MIRACLE: takze reagujes na to, co jsem nenapsal (ani LONESTAR, for that matter)?

    Hmm.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    DOCKINEZ: To sem nikdy nerekl. Ale rekl bych ze je to tak nastejno... Rozhodne neplati, ze lide v soukr. sektoru makaji nejak extra vic. Tedy na zakladnich postech. Na tech vyssich bych souhlasil.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CROSS: No on take zaroven zastava nazor, ze minimálně 70 % státních zaměstnanců maká mnohem víc, než v soukr. sektoru. :-)

    ...a tech zbylejch 30 % asi budou ti jeho manazeri :)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    CROSS: Ne, ja zasadne protestuju proti tomu, ze se to samo vyresi tim, ze se tam posle min penez.


    _BENNY: Ano, je to ubohe.
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    PONCIK: možný to je, ale záleží to na tom, kde volíš.
    Zcela cynicky: pokud chceš volit celou partaj a nechceš volit ODS, TOP09 a ČSSD, tak vol komouše :-)
    Pokud bys na Moravě volil lidovce, tak tím ODS a ČSSD moc nepoškodíš

    Samozřejmě nejsem jejich volič, komouše nesnáším, ale coby protestní volba je to asi O.K.
    akorát jestli jsi v nějak rudým městě, tak se ve finále může stát, že pomůžeš na radnici rudooranžový koalici národní fronty .-)

    Kdybys volil Suverenitu, tak jseš s obliga, ty se (asi) nedohodnou s nikým, TOP09 Bobošíková nenávidí, ODS a ČSSD taky nemusí
    CROSS
    CROSS --- ---
    THE_MIRACLE: co to meles o sobeckych zvastech?
    Nevidim duvod, proc by ty desitky tisic kompetentnich a schopnych nedelalo tu samou praci v soukromem sektoru, kde o kvalite jejich prace rozhodne trh. To za prve. Za druhe, ja si rozhodne preju kvalitni a fungujici (efektivne fungujici) statni a verejnou spravu. Zestihleni a omezeni jejich aktivit na nutne minimum tomu jedine prospeje.

    Ty tady pustis do sveta nazor, ze ve statni sprave je vic nekvalitnich manazeru nez v soukromem sektoru, a zaroven s tim nechces nic delat? Nejak nerozumim.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    THE_MIRACLE: ubohe

    LONESTAR: nene, mam lepsi napad! vsem spatnym manazerum pridame, nabereme jeste vic lidi, tem pridame taky... a ono se to urcite samo nejak vyresi!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam