• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    SKIM
    SKIM --- ---
    THE_MIRACLE: Neměl.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    tak jako myslim, ze jsem dal na jevo, ze to je mysleno jako vtip. otazka je, zda by za tunely a poskozovani statu nemel byt trest smrti...
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    PJGEPR: Pro mně je nečekané zvýšení ceny za svoz komunálního odpadu až na 4 násobek, jinak nic dalšího nevnímám jako nečekaný. Mně spíš v ČR děsí odborový lačnění po nějaký fyzický oběti ( nejlépe mezi členy vlády ) navržených reforem, viz. pro někoho veselé obrázky tašky s oprátkou .
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PONCIK, THE_MIRACLE: Dela TOPka snad neco necekaneho?
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    THE_MIRACLE: Ne, to že bys nákládal ty plný tašky a komukoli kdo se ti nelíbí nebo s ním nesouhlasíš, utahoval smyčky kolem krku . Ale patříš nejspíš k většině 90% obyvatel ČR, co si přeje zaplať pánbůh jen odstoupení souč. vlády .
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    abych jen neprudil, tak ackoliv mi to ruseni vyhod prijde jako stupidni reseni, alespon to asi neco fakt uspori (ono to zas skonci v nejake stavbe), zatim co ten duchod, to je absolutni vypatlanina.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PONCIK: myslis to, ze bych timhle zpusobem dokazal usporit taky?
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    THE_MIRACLE: Tvoje vyjádření mi připadá jako z odborový demonstrace na Václaváku (. Tam taky slibovali že půjdou vládě po krku ((. Nebýt květen 2011, myslel bych že mám blbej sen o tom jak v únoru 48 existuje a koukám na telku . Hnus oranžovorudej, 100x fuj (:.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PONCIK: Já bych tu tašku pořádně naložil, aby se ta smyčka dobře stáhla :-)

    Tímto způsobem zvládnu ten rozpočet ořezat taky. Fakt nechápu, jak někdo může pana ministra obdivovat.

    Stravenky a režijky míří pod Kalouskovu reformní sekeru  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/235075-stravenky-a-rezijky-miri-pod-kalouskovu-reformni-sekeru.html
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Dá se tomuhle ještě smát ?



    A sorry je to i ve zdejším ústavu pro duševně vysmátý .
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Tady mi někdo cituje přímo z duše....


    Sedmdesátníci nebudou stačit na celou řadu profesí, varují odborníci - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/sedmdesatnici-nebudou-stacit-na-celou-radu-profesi-varuji-odbornici-1g6-/ekonomika.aspx?c=A110529_210919_ekonomika_vem
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    doporučuji členům prozkoumat http://my.top09.cz je to už docela promakaný, jsou tam údaje o členství, vnitrostranické normy atd. atp.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PONCIK: Asi mas pravdu. Jenze bohuzel to ma ten postranni efekt, ze kdyz ty prachy meli lide a ne stat, tak alespon z jejich casti zivili dalsi lidi. Coz se ted nedeje :-(
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Podle mně prostě stát strká ty "ušetřený" peníze za mzdy do stále stejných černých děr, kde mizí aniž by ekonomiku posunuly byť o tisícinu % do plusu.
    Je celesvětově známo i z dějin výběru daní z příjmů, je-li daň zvýšena nechce ji platit více lidí, při jejím i nepatrném snížení jsou lidé ochotní je platit ve větší míře. U DPH se tomu vyhýbá o něco hůře. To tedy pro koumáky z MF.).
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FIONOR: dobre, jenze spekulace je v ekonomice naprosto vsechno. A ja jsem takto spekuloval uz na podzim a zatim se tato spekulace potvrzuje. Zatimco spekulaca "pana" ministra a jeho tymu jde vnivec.


    FIONOR: Ano, dva platy jsou naproste minimum. Jenze, kdyz mas nasetreny dva platy a !zasadne! ti snizi ti plat, jak zareagujes?
    a) zachovam si soucasny zivotni standard do doby, nez vycerpam rezervu (rekneme cca 6 - 12 mes.)
    b) snizim svuj zivotni standard a rezervu si ponecham

    Myslim, ze polointeligentni primat zvoli moznost b).

    Proste stojim si za svym. I kdyz se na to pokusim podivat naprosto nezaujate, tak proste tahle vlada krome milionu dalsich pruseru co ma zastavuje, zpomaluje a brzdi ekonomiku, cimz zvysuje nezamestnanost a ve finale zvysuje deficit (vlada rozpoctove odpovednosti, nebo jak se ta banda dementu nazvala).
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    FIONOR: no, vzhledem k tomu, že dobře placení odborníci z MF netuší, proč se jim nedaří vybrat daně, tak budou nejspíš za pár dní taky spekulovat, tak si můžu zaspekulit i já, ne? :-)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    FIONOR: jenže když ty čtyři tisíce neutratíš, tak se na úřady práce apod. nahrne pěkných pár tisíc lidí, co kvůli tvé neútratě přijdou o práci (i předtím se drželi tak tak nad vodou a teď šli definitivně pod ni). Takže stát ušetřil 4.000 a vydá 5.000... bezva.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FIONOR: Tomu nerozumim... Myslis, jako ze lidi, co jim byl snizen vydelek nakupuji jeste ze zasob? Pochybuju... Proste mi sahli na plat, tak nepojedu na dovolenou, budu nakupovat nejlevnejsi potraviny v Lidlu, kultura neexistuje apod... To se projevi sakra hned.... Kdyz ti z 23500,- cistyho seberou 4000,- je to sakra znat pro rodinej rozpocet (1000,- z te castky jsou stravenky).
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PONCIK: brezina je retard, k tomu snad neni co vic rict...
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    ... jednorázový jízdný v MHD ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam