• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    btw. co říkáte na výsledky (případně průběh) sněmu? :)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    WEREWOLF: tady jde o princip, ze pokud chceme byt soucasti neceho, tak tou soucasti musime byt skutecne v tom dobrem (dotace) i zlem (současné euro). Bohuzel ODS se chova jako spravny Cech. Takze ackoliv bych kvuli Kalouskovi TOP 09 nikdy nevolil s knizetem opet, jako skoro vzdy souhlasim.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    SAMIEL:
    WEREWOLF: Můžete dle svého názoru vyrobit své ankety, v tomhle audítku se nikomu překážky nekladou. Bohužel anketu nelze v jejím průběhu editovat ( nebo nevím způsob jak na to), je možné pouze anketu smazat a vynalézat novou a tím pádem znehodnotit již udělené hlasy. A to nechci.
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    PONCIK: chybí mi v anketě odpověď: "Jsem proti zavedení EURA, nejsem podnikatel, ale zastupitel za TOP09, kterýho to eurohujerství TOPKY začíná pekelně srát" :-)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    PONCIK: Tu anketu by to mozna chtelo trochu upravit - tady je celkem zajimavy clanek a v podstate se tam ztotoznim s Kohoutem. EURO ano, ALE pod podminkou, ze budou dodrzovana pravidla. My jsme se sice k jeho prijeti zavazali, ale nikde neni psano, ze to musi byt ted a do tohoto rozesraneho stavu . http://dialog.ihned.cz/machacek/c1-53284180-ma-se-v-cesku-konat-referendum-o-prijeti-eura
    CROSS
    CROSS --- ---
    PONCIK: tak předně vysvětlit něco celé ODS neumí ani Nečas, takže těžko to chtít po Schwarzenbergovi. Dál, možná jsem naivní, ale mám za to, že to na vládě i mimo ni určitě zkoušel, ale Nečas stejně dělá gesta.

    S hodnocením situace, ať už si o euru a EU myslím cokoli, pak musím se Schwarzenbergem souhlasit, ODS a prezident předvání minimálně dvojkolejnost, pokud jde o zahraniční politiku (dvojkolejnost mezi tím, to vláda deklaruje, už podepsala etc. a tím, co pak jednotlivci hlásí do médií).

    Forma možná není ideální, ale tak Schwarzenberga už všichni znají (i venku) a nemyslím, že by tím někoho urazil. Venku určitě ne, když je v ČR pomalu jediný, kdo snahy Merkelové podporuje.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    GREATDRAKE: Dal jsem na nástěnku anketu.

    A pozor TOP09 je také vládnoucí strana a K. Schwarzenberg má jako místopředseda vlády mnoho možností jak to P. Nečasovi a celé ODS vysvětlit že to není nejlepší nápad jak přijímat/nepřijímat Euro v ČR, ale to vystrkování p****í na sousedy už není ani vtipné.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PONCIK: v čem? že jako ministr zahraničí je teď v pozici blba, který musí vysvětlovat, že náš podpis pod smlouvu vlastně nic nemusí znamenat, protože si vládnoucí strana meje ruce a zbavuje se zodpovědnosti?

    Já mám pocit, že se vzteká docela oprávněně - má se starat o to aby ČR byla vnímána jako důvěryhodný partner a tohle tedy moc nepomáhá :).
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Nejsem z ODS, o Euro zrovna dvakrát nestojim, jsem si vědom zbytečných nákladů na jakékoliv referendum, ale tady K. Schwarzenberg trochu přestřeli:

    Referendum o euru je pr... vystrčená na sousedy, zlobí se Schwarzenberg – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/248325-referendum-o-euru-je-pr-vystrcena-na-sousedy-zlobi-se-schwarzenberg.html
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Braňte Kalouska v hospodách, vyzval straníky Schwarzenberg – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/248248-brante-kalouska-v-hospodach-vyzval-straniky-schwarzenberg.html
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: tak ještě úprava.. TOP09 za tím není až tak jednoznačně, jde o jednoho člověka nasazeného skrze MK/V, Bohm s ním prostě nic nedělá - buď nemá podporu, nebo prostě jen dohlíží, každopádně onoho člověka nedosadil, ale toleruje..
    KYTT
    KYTT --- ---
    spoiler :))

    Brněnská TOP 09 vyloučila člena, prý jen proto, že mluvil s médii – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/246510-brnenska-top-09-vyloucila-clena-pry-jen-proto-ze-mluvil-s-medii.html?ref=ostatni-clanky
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    tipuju D. ale tak nejak je mi to jedno.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    WEREWOLF: Jako vlastník audítka bych Tě rád upozornil na to, že máš možnost vytvořit ofiko anketu přes nástěnka - vlevo přidat anketa !!! Myslím že nás všechny nyní potěší desítky příspěvků s obsahem A, B, C nebo D (((. Díky za pozornost.
    KYTT
    KYTT --- ---
    d
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    LONESTAR: výsledek napostuju až bude hlasování víc
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    Brněnský radní (TOP 09) byl odsouzen za křivou výpověď | Blesk.cz
    http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/160093/brnensky-radni-top-09-byl-odsouzen-za-krivou-vypoved.html

    Vyhlašuju tipovací soutěž, jak "kauza" dopadla:

    A: pan Šrubař se dnes vzdal všech stranických funkcí a odstoupil z pozice zastupitele, etický kodex byl odhlasován

    B: pan Šrubař se vzdal stranických funkcí, ale zůstává zastupitelem, etický kodex nebyl odhlasován

    C: pan Šrubař se na schůzi místní organizace Brno - sever omluvil, společně s panem Mandátem podpořili etický kodex, který byl odhlasován, ale na žádost členstva neodešel ani z stranických funkcí, ani z pozice zastupitele

    D: pan Šrubař zůstává jak místopředsedou celobrněnské TOP09, tak i zastupitelem, etický kodex nebyl odhlasován a pan Mandát, který navrhl vznik etického kodexu byl v nepřítomnosti jihomoravským krajským výborem vyloučen ze strany.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    jo za tímhle projektem je TOP09, včele s Tomášem Bohmem.. lidi ze strany ministerstva kultury neznám.. před nějakou dobou se tady k tomu vyjadřoval.. jinak úvodní článek ze série na tohle téma, zdá se že česká pozice má nějakého insidera.. jinak logica, vyhrála koncept dlouhodobé prezervace digitálních dat tím že aplikovala ISO které se zabývá bezpečností dat nikoliv preservací datových formátů v horizontu desítek let.. tj. neporozuměli ani zadání a problematice preservace.

    http://www.ceskapozice.cz/byznys/podnikani-trhy/narodni-digitalni-knihovna-dalsi-ceska-tendrova-klasika
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam