• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    A mezi nama - nevolba je taky vyraz nazoru. Bud absolutni bezmoci a nebo nezajmu. Ale kdyz si to neuvedomuji nekteri z vas, tak jak by si to meli uvedomovat ti kokoti nahore...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    LONESTAR: Prave diky lidem, kteri jdou volit mensi zlo - hlavne aby nevyhrala levice, tak tam hodi ODS, nebo TOP a naopak, jsou tyhle strany na vrcholu...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FIONOR: jenze milej zlatej moudrej... ti volici komunistu je voli proto, ze jim veri. Nebudu volit nikoho, kdo je pro me mensi zlo nez ten druhej. To muze jen absolutni dement.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    THE_MIRACLE: a právě díky takovýmto názorům dopadají volby tak, jak dopadají...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    LONESTAR:
    FIONOR: Můžou za to politici, protože lidi natolik otravili, ze nevoli. Porad si vic vazim cloveka, ktery nevoli, nez toho, kdo tam jde hodit "mensi zlo". Ať už je to na kteroukoliv stranu.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Tak kromě prvních svobdných voleb se ůčast vždy motala do 40ti % na větší ůčast si nevzponám. I před 4ma rokama při volbách do krajů + části seátu a oranžovým tsuami to bylo asi jen o 3% víc. Zkrátka je převolbováno.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    THE_MIRACLE: A nejsou to voliči, kteří za to můžou, že byla tak nízká účast... - a kdo? :o)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    ADMIX: presne tak. je uplne sumak, jestli vyhraje ODS, TOP, komáči, nebo socani. Všechno to jsou většinou bývalí komunisti. Na oko mají sice někteří pravicové názory, ale dělají vše způsobem komunistů. Pohled na výsledky voleb je smutný. Ale nejsmutnější je, že volby s 35 % účastí jsou úplně k ničemu. A nejsou to voliči, kteří za to můžou, že byla tak nízká účast...
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    PJGEPR: to je opravdu velmi smutny pribeh...
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Louny 8.4%
    okres 5.1%
    kraj 4.6%

    chjo...
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    ADMIX: U nás už se ani nemaskujou, naplní 2 kandidátky úplně bez problémů (:.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PONCIK: A kolik je jich tam maskovanejch!
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Tady v ústeckým kraji jsem najšel mezi volebními lístky do kraje hned dvoje komunisty - KSČ jako za stara a KSČM, tak to je fakt silný kafe ((((.

    PJGEPR
    PJGEPR --- ---

    Přestaňte váhat. Jděte k volbám


    Vážení,

    chtěl bych Vás požádat, abyste nepodcenili důležitost nadcházejících voleb. I když za stávající situace na české politické scéně je volit obtížné, prosím Vás, jděte k volbám.

    Jste to Vy, kteří můžete změnit současný neutěšený stav naší politiky. Všichni máme nejen právo volit, ale i povinnost vůči národu a vlasti a rovněž odpovědnost vůči svým dětem a vnoučatům.

    A právě nedostatek odpovědnosti politiků, ale i občanů ruku v ruce s morálním selháním v posledních desetiletích je příčinou krize, kterou prožíváme. Přestali jsme si uvědomovat, že smyslem života není nové auto nebo větší výdělek.

    Cesta z této morální a ekonomické krize bude trvat několik let. Východiskem z tohoto stavu je bohužel pouze další přijímání nepopulárních, a pro některé i velmi tvrdých, opatření.

    Je mi jasné, že každý člověk má své ideály, klade důraz na jiné hodnoty, a tím má i odlišné politické názory. Prosím ale, abyste vzhledem ke stávající situaci v naší zemi dali hlas stranám, které mají jasný a čitelný politický program a profil.

    TOP 09 je jediná konzervativní politická strana, která chce i na krajské úrovni prosadit vládu práva a nabídnout efektivní řešení dluhové krize.

    Pokud nechcete jen nečinně přihlížet, volte TOP 09.

    Srdečně

    Karel Schwarzenberg
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Je to bida, kdyz uz i ja, zaprisahly odpurce jesity z Hradu s nim v nekterych komentarich poslednich tydnu musim souhlasit... Napr. co se tyka DPH a prohibice. Boze at uz ta vlada padne... I komunisti byli lepsi ekonomove, nez Kalousek...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Po coming outu soudruha hegera pevne doufam, ze nebude.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    HCS: pokud se povedou krajske volby, bude lip ... ;)
    HCS
    HCS --- ---
    KID_MCHUTT: sory ja nehajluju, a je to potlesk ne ruka:)
    HCS
    HCS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam