• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Já byl pryč a nic neviděl, teď koukám na výsledky a to osmikilo- Jurij je zpět, super. A jinak co to je za disciplíny? 1500m i míle, trojka i pětka? A ještě v hrozných časech. A na ženské osmistovce by snad vyhrála naše Lenka Masná.
    Letošní Zlatá liga zatím nic moc, ale teď bude Řím a Paříž, ty mám nejradši. A doufám, že Oslo už konečně vyřadí.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    postřehy z dnešního klání :) 1) luxusní soubojo 800 2) kde byl Jeremy dopice :D 3) libilo by se mi priste tyson,asafa a usain což nebude 4) lolo jones a ema greenová jsou mega mícy :) 5) všimli jste si těch letnitlokevjch nehtu? 6) co mela být jako ta dálka? LOL 7) proč se mi zdálo, že oba komentátoři kecali mega potichu? 8) potvrdilo se, že obsazenost a i úroveň tohodle meetingu je nejhorší 9) mega závist těm lidem u staďáku 10) proč je hafo Norů tlustejch jako prase? 11) ty Etiopani s čepicema nastranu byli jako ROFLMAO 12)chudák na tom 800 kilu :( a ná závěr bych si dovolil soutež o nejhezčí atletku a navrhuju Emu Greenovou :)

a co vy a co na to Jan Tleskač?:D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Každá League je dobrá :o) i ta nejhorší
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Sakra a já budu pryč, ale Oslo je stejně z Golden league nejhorší
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Doufám že budu moci obsadit naší giga telku...na kompu to stojí za prdlačku :o)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Golden League Oslo

3. 7. 2009, 20:00 - ČT 2

Sport, 120 min :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: koste :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    OK beru si dovču, Glaciere myslíš, že když dneska vyjedem tak to autem stihnem? :o)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    03/07/2009 Bislett Games Oslo (Bislett) NOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    4. Veřejné závody PAS (stadion ASK Slavia Praha)
    8. července 2009
    http://www.atletika.cz/default.aspx?article=9817
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Už jsem na to mrkal kolik to holky házely :o)
    Vypadá jako dost hrozivej žralok :oD
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Vypadá na fotce s těma čelistma jako žralok
    Výsledky už jsou na atletice.cz, pak už to klesá zvolna, ale ten rozptyl prvních tří je pěknej:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: ouuu nemalá póza :o)
    hmmm 67, 57, 47 by mě zajímalo kolik hodily ostatní hehe
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Výsledky z mistrovství republiky oštěp žen: 1. Špotáková 67m, 2. Klimešová 57m, 3. Šedivá 47m :-)))

Jinak Lucie Škrobáková 100m překážek 12.97 (v rozběhu, ve finále 13.07) a V Berlíně můžu porazit kohokoliv
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: slušná bída. Byl tam někdo?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Koukam na výsledky mistroství republiky ze včerejška a docela bída. Stovku stačilo vyhrát s 10.51. Desítku vyhrál 41letý Štefko a druhej byl triatlonista Filip Ospalý!
    Dneska se poběží střední tratě a nedávno běžela Lenka Masná osmistovku těsně nad dvě minuty, 2:00:10, každopádně jede na MS.

Asi naše nejlepší běžkyně, i běžec celkově (ta nalevo).
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: já vím :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Na tý fotce stebou je dost ošklivá...sem ti to nechtěl říkat ale musim :oD
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    No nevim, co bude dělat tahle, ale taneček určitě ne. Ta bude spíš lámat železný tyče nebo vystřelovat z očí blesky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam