• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    hlavne by me zajímalo, jak budě běhar marathon kulíšák jeden :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Bekele se nějak zmenšil, ne? I na startu byli všichni skoro větší a pak vedle Jeleny a Sani vypadal jako trpaslík. Jelena přitom podle mě neni tak velká.
    Sanya se mi vůbec líbila nejvíc, jak běžela.
    A zajímalo by mě, jestli Kenenisa situaci v pohodě kontroloval, nebo měl namále.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: heeeeeeeeeeeej dik. Bych na to zapomnnel uplne!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dneska je Brusel!!

A věděli jste, že Blanka skočila v pondělí doma v Záhřebu 208?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Muhehehe....a k tomu byl v telce dvakrát :oD si dal přednost holce vid
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    kurvaaaaaaaaaaaaaaa ja zmeskal ten curich ( jaky to bylo?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Já to nějak pochopil když si to sem psal po půl šestý :o) ale raději jsem to potvrdil
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: jo já myslel až tu další středu
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Dneska nejdu na Strahov, ale můžem se domluvit a jít tam spolu....se seznámíš i s našim trenérem :o)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: hm, tak to bych se možná ve středu stavil
    9.? Tak to je super, to je středa, jsem se bál, že je to zas v úterý nebo v pondělí, ty dny budu muset někde být od rána až do večera, už jsem ti skoro chtěl posát omluvu
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Jinak pro MAKOSHARKA.....kdybys chtěl tak tréninky atletiky jsou v pondělí a ve středu od 18:00 na Strahově na stadionu Přítelství. Byl jsem ted v pondělí a rovinky a sprintíky mi dali docela do těla.....
    Už se připravuj páč tušim, že 9.9 je poslední kolo (100, 400, 1500, 3km, 110m př, výška, dálka, tyč, koule, oštěp, kladivo, 4x100)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    LVA: Je to holt smutný, ale už jen podle kouknutí vim a testy dělat nemusim....jestli se celej život cejtí bejt holkou tak OK, ale na tak velký akci jako je Mistrovství světa by se to mělo nějak pohlídat ne? Když federace v roce 2003 zruší testy ženskosti tak je to její chyba...
    LVA
    LVA --- ---
    tak s tou Semenyaovou je to preci jen nahnute http://atletika.cz/default.aspx?section=3&server=1&article=10399
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    Luxusni sestřih na konec
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dva pokusy stačily na zlato tyčkaři i kladivářce, pěkně
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Jurij takticky dobře, ale v závěru už moc sílu neměl, tipuju nejlíp bronz. Chudák Kaki.
    Jamajce fandím, ael jsem rád , že dvoustovku vyhrála Allyson. Úžasná gazela, srovnejte její postavu třeba s Veronikou Campbellovou.

A se svým už stoletým sympatickým dědečkem:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Yuriy rulez!!!!!!!!!!!!!!!!DOKONALY semifinále a to že dostane merrit na prdel bylo jasný, otázka je, za kolik :). Až jí začnš běhat Bolt, půjdou stejně všichni doprdele :)
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    To jsou paka, prepnou vysilani na ct4, ale na ivysilani.cz sice na ct2 vysilani vypnou ale na ct4 nezapnou, volove
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Kotatkooooooooooooooooooooooo - Bianca Kappler

GLACIER
    GLACIER --- ---
    tak o kolik sec si da warrinera lashawn?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam