• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Kenenisa dneska poprvé na sněhu a až 4. místo. http://www.iaaf.org/CROS10/news/newsid=55256.html Pro Tirunesh asi sníh no problem
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    caster bude mít medaili, ale neřeknou, jestli je chlap, nebo ženská to mě poserte :). IMHO je chlap, ale nechtěj mít na krku žaloby, tak mu to nechaj :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: a že vás seznámí a bude rande.... :)
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK: lol :-))
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Mi říkal otec, jak se seznámil v hospodě se Špotákovou. Prej říkal, jak je syn velkej fanoušek:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Je to náhoda, že "problémoví" atleti jsou z JAR?:)
    LVA
    LVA --- ---
    PLUTO: hm, taky myslim..potrebuje min pohonu, ma min kyseliny..no ale ti vedatori to asi umi lip.

Jinak dalsi vyvoj causa Caster Semenya: http://aktualne.centrum.cz/sportplus/ostatni-sporty/atletika/clanek.phtml?id=653451
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Je to snim taky pěkně těžký....já si taky myslim, že ty protézy oproti zdravím lidem mu pomáhají.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: a hned v první větě se píše, že je to 10 vteřin na 400m:)
    jestli má ale tak vysokou frekvenci kroku a přitom tak čas "jen" 46,25, tak musí mít hodně krátkej krok, což bude možná zas tím, že nemá odraz z kotníků (když kotníky nemá ). Jestli zohlednili všechny tyhle věci...
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Bolt adoptoval malého Bolta http://www.iaaf.org/news/kind=103/newsid=54832.html. Za pár let bude skoro třikrát rychlejší než "tatínek":)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: mohli by jim prát dresy maximálně...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: jako dobrovolniky leda :d
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: By mě zajímalo, kolik Keňanů se skutečně dokáže atletikou uživit. Když se vezme to množství běžců v těch kempech; asi jen zlomek z nich.
    Pak je skoro neuvěřitelný, že i u nás jsou běžci profesionálové. Přitom s jejich výkoností by je do žádného keňského kempu ani nevzali:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: máslíčka :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Teď jsem četl o veřejnejch závodech na dráze v Keni. Na každém se běží v průměru 10 (slovy "deset") desítek. V každé průměrně 30 závodníků. A i ten nejpomalejší ze 300 běžců to dá pod 30:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    LOL :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Pamatujete na Tima Montgomeryho? Manžela Marion Jonesový a držitele rekordu na 100m?
    On skončil se sportem kvůli dopingu, ale teď jsem teprv zjistil, že sedí až do roku 2016 ve vězení za nějakou distribuci heroinu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam