• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MILUNI: co to kecas?:)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: nejak se to nezobrazuje ;-)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MILUNI: he he toho typka jsme videli, dokonce ho sem za par sekund dam :)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    PLUTO: je to presne o tohle

MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: trojka bude jeden z mála závodů, co tu bude mít nějakou úroveň -T. Bekele a Lagat. Jinak je to fakt spíš slabší. A taky zejtra Jakub Holuša!
    LOVEC: jsem byl zas vzhůru do devíti do rána:) když byla Olympiáda, tak jsem byl v blízkém čase zas já, ale oni zrovna museli dávat všechno strašně brzo, asi aby ti v Evropě na to mohli koukat a zas jsem skoro nic neviděl
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK: nemas chrapat v 7 vecer, a vymluvy typu, ze mas jinej cas me nezajimaji :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: co trojka!Spíš ta 60ka!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    proč proboha to maj takhle brzo.. že končí program v sedm večer? jsem se vzbudil a stihnul už akorát šedesátku
    ale Chambers překvapil, nevrací se z dopingový pauzy? aby se do ní zas natrvalo nevrátil
    zejtra si musim dát na trojku mužů budíček
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    nak me ta hala NEBA :(
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MILUNI: to teda...škoda toho, 17 setin je o kozy korejský ženy
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Stafeta kluci hezky :-) skoda, ze chtli ten silnejsi rozbeh :-(
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    BUZNA :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: jo a byli jsme vlastně pětka, protože vedle mě seděl ještě ten jeden chlápek a pořád mi vykládal, jakej je Šebrle tragéd ,a šťouchal do mě, když skákal, abych se zasmál:)
    teď čtu, že tentokrát je Roman střízlivej a realistickej a na medaili nemyslí, tak třeba právě proto to konečně zas vyjde
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: to bylo jak jsme tam byli s Glacierem a Vencou z atletiky? hehe to jsme byli vtipná čtyřka podle těch lidí pod náma...vůbec jsem je nepochopil co tam při odchodu na nás hlásili :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: nevim jak teď, ale u něj byl vždycky problém, jak tvrdil, že si jede pro medaili a nic jiného pro něj nemá cenu.. pak se ukázalo, že na to absolutně neměl
    to už pak chápu toho chlapíka, co seděl vedle mě na Odložilovi a při každym jeho pokusu se začal smát
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: 209 cm čááááu :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: tak zatím je pátej a nevim jak bude po tyčce, ale je to náhodou zabiják co se stále drží ve špičce...někdo se tam nedostane za celou dobu kariéry a on je držák...to taková Rybová co skončí na 10 místě je mi víc u pozadí než Šebrlák
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: na Evropě věřim že nějaký budou, ale HMS to nevidim světle...budu rád za pár finálek
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    až na toho Šebrláka, co stojí za vyliž prdel..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam