• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: ja taky byla :-)

Tento vikend je ME druzstev, kde se nasi budou snazit dostat zpatky do superligy, tak drzte palce
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: muhehehe tak to je malej výsměch :D Clay a Šebrle šli do kopru....tomu se fakt musim jenom ze srdce smát :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    tak jsem byl jedinej odsud na Odložilovi? úroveň mizerná, ale aspoň to vypadá, že naši atleti jsou jedni z nejlepších. zajímalo by mě, co se stalo Lence Masné

http://www.sport.cz/ostatni/atletika/170790-kladensky-desetiboj-prisel-hned-v-uvodu-o-claye-i-sebrleho.html
    U Šebrleho jsem to čekal, ale až tak po třech, čtyřech disciplínách; že to stihne už po stovce, to mě překvapil.
    Clay škoda, možná mají pravdu názory v komentářích
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: to by mě nesralo, stejnak tam si pod střechou, ale spíš mám problém, že jedu pracovně do Hostivaře a nevim nevim jestli bych to dal časově....
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    tak odlozila si dam asi doma mrdat tohle pocasi co vy?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    712802130.gif (2297257 B)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dusík mě včera při diamond league zklamal, jako amatér, od toho jeho spolukomentátora jsem nic nečekal, ale Dusík býval slušnej, škoda že už tam nené Tomáš Dvořák.
    Nejhorší bylo neustále opakování té blbosti, že Shilkinsová na 1500m neodvádí dobře práci vodiče a běží do cíle, plete se ostatním pod nohy a neměla by snad dostat zaplaceno
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: s tímhle složením musí muži i ženy hladce postoupit
    na ME můžeme být medailově klidně i na 3. místě po Německu a Rusku - i když to by muselo být už super štěstí
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    V pondělí Memoriál Odložila :-) To jsem na to zvědavá
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: ajooo tak vlastně u steeplu jsem to vypínal....tušim, že dva okruhy a chrrrr :)
    Shakira byl evidentně velkej bonus :D
    Ale todle už bylo asi smutnější http://fotbal.idnes.cz/smutna-predehra-fotbaloveho-ms-pri-nehode-zemrela-mandelova-pravnucka-1zh-/ms-fotbal-2010.asp?c=A100611_074421_ms-fotbal-2010_ten
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: taky tak a ženskej steeple, aspoň jsem 15 minut ale viděl Shakiru:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Hejnová další medaile? Fakt potenciál je letos na ME obrovskej
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    A já viděl akorát 400 překážek žen, jeden hod Špotákovic, jeden trojskok žen a tři vrhy koulí....potom jsem udělal plác do postele a byl jsem tuhej :) doufám že jste mi to kluci nahráli na video :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    nejvic nejlepsi souboj vcera blanicka verzus ta cikanka!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Hejnová běžela úžasně, škoda, že se nechala předeběhnout v závěru...měla to o prsa...
    Jinak mi zase udělala radost i Špotákovic, skoro 69 metrů? to se mi líbí :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    doprdele, jsem právě zapl čt4 na diamond league a ona tu je fakt ta Shakira
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: No spíš že na ni, jak kroutí zadkem, se můžeš podívat i ze záznamu, ale vidět třeba čas Rudishy pod 1:42 na 800m je důležitý naživo!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Míša nemá rád Šakiru? no toto? :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: v programu je napsáno, že je zahajovací koncert
    jestli se to nerovná oficiální zahájení a je to zas jak minule nějaký vystupení Shakiry a spol., tak ať jdou do prdele - to by snad naopak tohle mohle být ze záznamu
    aspoň že v New Yorku pojedou už odpoledne a tady to bude v 22:30
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Rome (ITA) 10.06.2010
    tohle taky zaznam? A slyseli jste ze berlin bude mit asi bolta a gaye?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: protože začíná MS v Africe. Proto taky teď na měsíc diamantovou ligu přeruší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam