• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    LIBOVY kilo!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Afričany mám rád, ale sledovat je i ve finále ME mě tolik nebaví:-/
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Lenka Masná je ve finále! Jsem jí věřil, ale takovou fantazii jsem nečekal. Skvělá taktika a osobáček poprvé pod 2 minuty.
    Kéž by se něco podobného povedlo i Jakubovi Holušovi
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: to musí být vedlejší efekt steroidů
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: on je strašnej mistr muskulatůr, vždyt to co má nahoře za svaly ho musí při tom běhu šíleně brzdit ne?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: a ve 2 na to stavat fakt nebudu ;(
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: s Paříží asi zatim nejlepší mítink ligy
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    kurvaaaaa dneska bylo monaco
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    dneska konečně patnáctistovka pod 3:30; běžel takhle vůbec někdo od roku 2004 po konci Hichama?
    Postava Davida Olivera vypadá fakt přirozeně sportovně, to přehání se steroidama, ne?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Tak při super štěstí můžeme být medailově třeba třetí za Německem a Ruskem. A třeba taky osmí
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Možná by se při troše štěstí mohly urodit nějaký ty medajle navíc
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Na medaili tipuju- Hejnovou, Špotákovou, možná i Rosolovou; a teoreticky při velkém štěstí i někdo z- Masná, Škrobáková, Ptáčníková, Klučinová
    z mužů- Frydrych, Svoboda; při štěstí i někdo z- Holuša, Bába, Novotný, Veselý
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: koukám na rozpis do Barcelony a teda 41 atletů to už je pěkný číslíčko :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    tyjo, o MČR píšou i na stránkách IAAF http://www.iaaf.org/news/kind=100/newsid=57438.html

4x400 tam je Holuša, Szetei, Vojtík, Prorok, Uhlík
    To jsou ti, co startujou v individuálních disciplínách, svaz asi nechtěl někoho posílat jen kvůli štafetě
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: u stafety je taky nejaky limit, ale nevim jak na nej prijdou, posle me se da splnit obema variantama, ale to teda ta jejich sestava nesplnuje.. ja tomu nerozumi, Asi ji postavi jen tak zkusmo z tech, kdo tam budou no
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: právě že mluvim o 4x100 :)

A požadavky EAA na štafety jsou nějakej splněnej čas ze štafety, nebo jim stačí součet čtyř časů z čtyřstovek?
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: Pockej, muzska 4x400 byla jen ve trech druzstvech :-)

Spis me nastavli potentati s potvrzenou nominaci, kde se tahle stafeta (4x400) sklada z toho, kdo tam bude a ze s sebou nevezmou nase nejlepsi ctvrtkare... I treba jen to, ze limit EAA na ctvrtku je 46:75 a limit CAS je 46:25.... takze cas 46:65 na limit nestacil... No nic, nebudu se rozcilovat
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: a v mužský štafetě byli třetí (ze čtyř) ze Spartaku Praha 4, kde ve štafetě byl Jelínek, kterej běhá čtvrtku a půlku, a Janoušek, kterej běhá dokonce patnáctistovku až pětku; tak to je taky vtipný
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: jojo nejak se to holkam nepovedlo :-) Ani nevim, co provadely, nebyla jsem tam.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: tohle je výsledek ze včerejška; mě dostalo to, že běžely tři stafety, jedna ani neodstartovala a dvě nedoběhly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam