• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: asi jako já
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    PLUTO: druhá věta je trochu zhulená ale vy mě chápete :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: bude tomu tak, ale takhle to být nemá a tím mě pěkně serou....
    Dneska v E15 na konci ve sportu, půlka stránky jak všichni tři poběžej spolu :D tak jsem se docela zasmál jak tim zaplácli 3/4 stránky hehe
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: tak Bolt a Powell taky nejsou nepřátelé, akorát Powell má strach s ním běžet:) Na stovce je víc peněz než v technických disciplínách, asi nejvíc v atletice, Asafa se asi bojí, že klesne jeho cena, když doběhne někde až třetí
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: ale o tom jsem vůbec nepsal kdo a jaký je....Báru mám třeba osobně rád i když občas vypustí perlu jako s tou okupací :) Psal jsem o kamarádství v technický disciplínách což tam ve větší míře panuje. Samozřejmě, že se najdou i jedinci co se nemusej navzájem, ale rozhodně to není taková šaškárna jako na stovce.
    GLACIER: ?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: at si dá hadici od hasiče radši ;)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Až na naši primadonu Báru. V Ostravě ji vždycky smáznou a ona, že je to blbej mítink a už tam nebude jezdit. To řekla loni a letos tam byla zas. Letos to zase řekla, tak uvidíme za rok. Přitom když jsem tam loni byl, tak při každém jejím pokusu na stadionu takovej rámus (v pozitivním slova smyslu), že by to vyhecovalo k hodu i mrtvýho. Ona hodila hovno, tak že radši něco hodí na Odložilovi, kde jsou skuteční fanoušci:) A přátelství se soupeři? Rusku porazila na olympiádě proto, že jí oplácela okupaci z roku 68; no comment:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: chtel jsi rict s dvouma rukama?:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER:
    MAKOSHARK: Jsou to akorát posraný primadony!!! bůůů nechci s nim běžet, bůůů.....
    Nechápu proč je to jen v týdle disciplíně, už vim, proto 100 metrů ani nemám moc rád. Je to rychlá a nudná disciplína co je za 10 sekund po ní. To je jako kdyby Steve Beckley nechtěl házet na závodech s Janem Železnym.... a proto mám rád "technický" disciplíny, protože se tam skoro všichni se všema kámíkujou a dokonce se i dokážou podpořit, nějakym tim poplácáním nebo slovní pochvalou. Skončí technická disciplína a všichni jdou gratulovat všem třem prvním většinou s úsměvem.
    Asafa a Gay to jsou jelimánci taky....Bolt to asi nemusí dělat protože to má hodně na háku a vyhraje většinou s prstem v zadku :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    at JDOU do p**Y!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    http://www.iaaf.org/news/kind=100/newsid=57893.html Asafa Powell s Gayem a Boltem nepoběží.
    Přesně to jsem čekal.. že to bude akorát velká reklama a nakonec někoho stáhnou:/
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    MAKOSHARK: to jo, ale fotek tam moc nejni.... lepe receno, jedna :))
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Kdyť už je Líza i na wikipedii http://fr.wikipedia.org/wiki/Elizaveta_Bryzhina

Jinak doufám víte, že teď ve Stockholmu bude vedle sebe Bolt, Gay a Powell
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    JOPS: yessssssssssssssssssssssss
    JOPS
    JOPS --- ---
    nasel jsem fotku :))

jmenuje se Yelizaveta Bryzhina :)) a moc fotek neni videt....

JOPS
    JOPS --- ---
    GLACIER: souhlas :))) kdyz jsem se koukal na vyhlasovani, tak si rikam sakra, ta ukrajinka vypada naprosto sukezne :)))
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: tu brunetku v černých teplákách?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    chtěl bych dneska (teda nejenom dneska) do postele tu kočičku z ukrajinske stafety a k tomu emu greenovou už jenom za to jak dneska skace ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam