• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Zánět šlach někde u kolene. Má to už 14 dní, zjistili to až v sobotu na MRI, ale on chtěl za každou cenu běžet.
    Ředitelka závodu mu říkala, že to nebere, a ať to ještě promyslí. Pak nějakej jeho známej novinář za nim po tom prohlášení vběhl do výtahu- mluvil z cesty, že je všechno v prdeli apod. Možná si to ještě rozmyslí.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    celý ten závod jsem viděl v přímém přenosu už se ví co mu bylo?Komentátor říkal ze mu možná byla zima a dostál křeč.Hlavně chudák říkal ze kdo nedá marathon v NY není marathonec ale tohle je teda mega MAZEC ze konci!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Haile Gebrselassie Shockes Everyone and Retires from the Sport after 2010 ING NYC Marathon
    http://www.letsrun.com/2010/gebrselassie-retire-1107.php
    Notyvole! Ještě před cca dvěma týdny v jednom rozhovoru říkal, že chce vyhrát olympiádu v roce 2012 a ani pak neskončí, že není důvod. Ještě včera na tiskovce tvrdil, že se cítí skvěle, jako kdyby mu bylo 20. A kdyby New York nevyhrál, tak přijede příště, aby vyhrál. A dneska vzdá po půlce a ohlašuje konec kariéry:-/
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak Haile G zklamání, kritici měli asi pravdu, že umí vyhrávat už jen, když běží sám na čas bez konkurence.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: :D :D mám malou obrazovku tudíž jsem si sjel jen na těch pět co finišuje nahoře a toho dole jsem si vůbec nevšiml :D takže jsem doted nevěděl o co vlastně gou....až po sjetí dolu jsem si ho všiml :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: A ještě být na mítinku přihlášen na běh i na dálku a nechat si ten skok do cíle změřit a vyhrát s ním, tj. vyhrát ve dvou disciplínách v jeden okamžik:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Nebo někde třeba na Julisce je doskočiště na dálku mezi dráhou a tribunou, tak finišovat po rozběžišti a do cíle si skočit do písku, ale nevím, jestli by to rozhodčí vzali:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: jako že ten v 7. dráze je druhej? to by vítěz musel finišovat někde na tribuně, to už by se ale nepočítalo:) Podle těch linek to ale sedí, že vítěz je tenhle
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: ouu....tomu říkám doběh :)
    Jinak je vítěz už mimo záběr :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    hele kde je vítěz
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    V neděli od tří je na eurosportu přenos maratonu z New Yorku. Běží Haile G.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: i když až mu řeknu, jak "moc" toho naběhám, tak očekávám radu oblíbenou v emerice pro začátečníky "just run baby":)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: hehe ty si mi ale vtěrka :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: hmmm tak panu Tesáčkovi dávám respekt. Evidentně to má ještě v sobě :)
    Tak jestli je dával za ten čas co píšeš, tak 3 minuty je fakt strašně moc.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Od konce října bude Tesáček správce haly Olympu ve Stromovce a jsme zvaný na trénink a popovídání, teda otec, já se nějak vetřu a budu chtít rady k tréninku
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: to jsem samozřejmě zohlednil, i tak mi vychází mizérie:) Tesáček je běhal asi za 28:40. Teď je mu už přes 50, běhá jen tak pro radost, otec mu před týdnem volal, jestli napřijde na jeho závod jako startér. A on mu řekl, že je trochu nastydlej, ale že pokud se uzdraví, tak půjde na Běchovice a "aspoň pod těch 33 to zkusí dát":)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: no a ty se zlobíš, že je to u nás mizérie....Běchovice jsou nad 10 Km a není to rovinka :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Kromě Berlínského maratonu, míle v New Yorku dnes taky padl světový rekord na 10km na silnici, Leonard Komon za 26:44, první čas pod 27
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dnes v 18:50 přenos z míle v New Yorku na 5. Avenue
    2010 Continental Airlines Fifth Avenue Mile Streamed Live on LetsRun.com
    http://www.letsrun.com/2010/fifth0921.php
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Čas vítěze Milana Kocourka na Běchovicích mistrovství republiky 31:27. Hodně velká mizérie na profesionála a mistra republiky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam