• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: Kde to vidis, ze nebezi? Jel tam na 800
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Hejnová je tvoje kolegyně, tý bys měl fandit nejvíc:)
    Masná dnes v 16:43 a koukám, že Holuša neběží:-O snad to znamená, že místo osmikila jde patnáctistovku, což by podle mě nebylo nejlepší rozhodnutí, ale lepší, než kdyby se zranil
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: No Bára má hodně svých much to je pravda, ale to je tim, že je to ještě nevyzrálé koště (ale mám jí rád) :)
    Tak kdyby skočila 190 to by byla hodně velká bomba, ale tak snad to dokončí na co nejlepšim místě. Ještě dálka a osmistovka....tak snad se po kouli zase zlepší
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: viděl jsem naživo, když skočila 180 ve výšce- jsem se skoro polil čajem, tam byl potenciál snad na 190, to je výrazně naše nejlepší atletka (nezapomněl jsem na Báru:) ale nemám ji tak v oblibě)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Taky sleduju a držim jí palce...takhle osobáky za sebou jsou super
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: Nebo spíš nebýt koule, tak jede jasně pro zlato. V dálce bude taky hodně dobrá a na 800m si je pěkně povodí. Ale když hodila o 5 metrů míň než zatím průběžná první, tak už je kvůli jedné disciplíně ze hry:(
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tyjo, Hejnová rozjela skvěle, jenom ta koule to kazí. Kdyby to byl jen čtyřboj bez koule, tak by to medaile byla jistá. Ale zatím po třech disciplínách tři osobáky:)
    Snad dneska postoupí Masná i Holuša a Svoboda večer zlato
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Kdo má možnost, může se teď podívat na mítink v Austrálii. V 10:24 běží Rudisha 800m a o 20 minut později 400m:) v 11:09 je pětka s Lagatem, Keňany, Američany a Mottramem
    http://wcsn.com.au/index.php/athleticstv.html
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: Jeezisi, preklep, no, dyk to vim ze je T ;-)

co se pana Nesqika tyce tak kazdej si nejak privydelava ;-)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: :D to je vůl ten kluk :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MILUNI: bolT ;) no ale oatzka byla na pana nesquika :DDDDDDD
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: Ja tvrdim, ze atleti se dotavaji na vrchol tak kolem 26 a kdyz vydrzi jeste v 35, tak maji muj obdiv, ja bych byla uz davno mrtva. Jsou hvezdy, ktere zazari ve 23 a pak po nich nestekne ani pes. a nebo jak rika muj sef, az prijdou na to, co Bold zobe, seberu mu medajle
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Podle mě Šebrlák chce vydolovat ještě nějaký penízky, Bolt kdyby teď skončil tak doživotně nemusí hnout ani prstem. Jezdil by si po světě a hrál golf nebo rozbíjel svoje drahý auta :)
    Jinak reklamu jsem viděl včera :D

A co na to MILUNI a Jan Tleskač? :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: at si da nesquik a nesere se uz do atletiky..takovej bolt ne navrcholu a podle slov makosharka pry bude koncit...a ne snazit se byt ve spicce za kazdou cenu.

co na to MILUNI?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Lůzr ne, já ho mám rád, ale myslim, že už zbytečně přesluhuje....no ale třeba nám ukáže teď na Evropě že se pleteme :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: takovej lůůůůůůůůůůzrrrrrrrrrrr
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Docela mě překvapilo, že Šebrlák vede tabulky v sedmiboji. No jooo musíš trochu víc sledovat dění :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Jo já myslel, že je to zas jiná hala, ona už se nejmenuje Sazka, jsem zas sto let za opicema:)
    All three Torino medallists in Czech team for Paris
    http://www.european-athletics.org/31st-european-athletics-indoor-championships/all-three-torino-medallists-in-czech-team-for-paris.html
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: EAA říkali, že nebylo vidět z nějakých míst na celou plochu, ale ČAS oponoval, že to jsou kecy a že vidět bylo :) Tak to byl asi nějaký vyšší zájem ze strany EAA. Tak snad nám to pořádání vyjde a my se půjdem mrknout a zafandit :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: před dvěma rokama byl přece mítink v Sazce (kde byly i SR) a říkali, že si to zkouší, a pak tam udělaj HME
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam