• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Řekněte mi jak se to může stát :D

gif_02.gif (1992952 B)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Sebevražda rozhodně ne...bud náhode nehoda, nebo varianta, že mu někdo pomohl. Byl to prý velkej průserář
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Sebevražda to nebyla, sebevražedně se skáče z Nuseláku, ne z balkonu v prvním patře. Buď byl ožralej a vypadl, nebo mu pomohla ta jeho zákeřná manželka s ochrankou, co ho už jednou chtěli dostat za mříže
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: dopíče!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: :( no ty vole...by mě zajímalo o co šlo.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Olympijský vítěz mrtev - behy.cz: BĚH, MARATON, PRAŽSKÝ MARATON 2011
    http://www.behy.cz/clanek/7424-olympijsky-vitez-mrtev
    největší talent v maratonu:-(((
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: "This boy is the one to watch." PECKA
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Frydrych dneska v Šanghaji nic moc, Masná čtvrtá ale v minimální konkurenci.
    A Liu Šiang je zas ve formě, dal si Olivera.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Haile dneska vyhrál desítku v Manchesteru a po doběhu se rozplýval nad 2. Thompsonem this boy is amazing, amazing, he's really super.

"In the future he'll be the one. I tested him, I listened to his breathing when he was behind me.

"I was surprised. If I brought him until the last kick, (there would have been) no chance for me. He's a really wonderful athlete. I just thought he'd be like another European athlete, but he's not like that, he's tougher.

"This boy is the one to watch."

MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: jéé, tak snad kolegyně z USK Denisa se tam předvede
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    První mínus tretry :(

Překážkář Svoboda se zranil, ukončil soustředění a přijde o Zlatou tretru | sport.ihned.cz - Atletika
    http://sport.ihned.cz/atletika/c1-51822820-prekazkar-svoboda-se-zranil-ukoncil-soustredeni-a-prijde-o-zlatou-tretru
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: pojedu možná s tebou...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: uvažuju, že bych zajel, když to má být tak spešl; byl jsem před dvěma lety a stálo to za to, nedá se srovnávat s Odložilem. A když tam ještě bude Hicham...:)

Vzpomínka, Hichamova poslední a snad nejlepší patnáctistovka (předposlední závod kariéra před olympijskou pětkou)
    YouTube - the mens 1500 meters final athens 2004
    http://www.youtube.com/watch?v=iRqKM7VdTcc&feature=related
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Nebejt ta tretra někde skoro až na Ukrajině tak bych tam i docela jel :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Jsem si vzpomněl na název vlákna z letsrunu.com "Taky byste padli na kolena a rozbrečeli byste se, kdybyste potkali Hichama?":-)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: víme, víme ;)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A co jsem četl v RUnu, tak to má být kvůli 50. narozeninám něco hodně extra. Přijedou i lidi z historie, třeba Hicham El Guerrouj. ČT4 má vysílat celý den jen Tretru
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Bolt poběží v Ostravě stovku. A taky v přenosu maratonu říkali, že představí jeho knížku v češtině. Že je to snad první cizí jazyk, kam ji přeložili:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam