• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    steroidy v akci, bohužel jsem nenašel fotku Carmelitinýho zadku, na Oliverovi pracovaly steroidy jak photoshop, takhle normální člověk nevypadá

MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: dvě míle byly jak průhledná detektivka, už tak od 3 kol do cíle jsem věděl, že vyhraje Lagat. Nechápu, proč Kipchoge nebo Tariku za to trochu nevezmou, když vědí, že jinak jim Lagat nakope ve finiši prdel

MAKOSHARK:A srovnej Alyson se steroidní Carmelitou ze stovky, ta už není tak asexuální, co?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: nesmí se ulít tak, aby to využila ve svůj prospěch; v tom závodě vidíš, že se pohla, vypadla z bloků, ale neběžela; teprve když vystřelil, tak se znova rozeběhla- tzn. nebyla to pro ni žádná výhoda, takže je podle ně naprosto v pořádku, že ji nechali běžet
    stejně pak už byla úplně rozhozená a nic nezaběhla
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: a ted mi to dopice vysvetli..co id MILUNI, ta by mohla vedet ;)?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Čočku jo, ale byla druhá vid :) ikdyž na tý první rovince fakt nějak záhadně zpomalila. Jinak pustili i toho černouška na stovku. Tomu taky nedali STOPku.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: a jeste zabehla peknou cocku....
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Ty vole to taký nechápu....todle jsem si přesně říkal, když jim dali jakoby nějakou domluvu. To potom to pravidlo můžou uplně zrušit když je to na vůli rozhodčích. Být federací, tak bych je diskvalifikoval dodatečně.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: DOKONALA ta mile a dve mile!

Jako co to je? Ze je nediskvalifikovali? Jako proc? Dyk je to v pravidlech ne?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    dopicy od osmi...snad to opakujou rano...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Milan Kocourek dneska na dráze 10km za 29:09, tak to je paráda, úžasné zlepšení, konečně máme běžce, co není úplný tragéd:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak Eugene parádní mítink, co? Podle mě zatím nejlepší diamantová liga vůbec (tj. lepší i než všechny loni)

Lagat si to dokáže perfektně rozvrhnout, doufám, že vyhraje 5km na MS. Škoda že spadla Christina Wurth-Thomasová, vždycky to táhne. Zajímavý, že jediná světová "vytrvalkyně" z Jamajky, vítězka na 800m, se jmenuje Kenya:) Kaki pěkně, ale Rudisha si ho na MS dá.

A viděl jsem dneska Caster, ale kdo vypadal ještě míň žensky, byl Carmelit Jeter. Sice jí věřím, že je žena, ale která jí steroidy k večeři. To snad nebylo možný ty nohy..
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: Moses Mosop, co běžel nedávno 2:03:06 v Bostonu, tady WR na 30 km na dráze (jak tohle někdo může běhat?)

Ale hlavně, Mo Farah 10km za 26:46!! Nový osobní rekord (předtím 27:28, zlepšení o 42s!!!), nový britský rekord (předtím 27:18), nový evropský rekord (předtím 26:52). Porazil Imaneho Mergu, vítěze loni z Diamond league na 5000/3000m a Tadesseho (stříbra za Bekelem na OH, MS, WR z půlmaratonu).

Jestli teďka přijde neroztrénovanej Bekele, tak má problém:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    hm ale Prefontaine distance night je dneska, resp. v 5:40 českého času:/ takže to nejlepší neuvidíme:( já teda vstávat nebudu:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Zítra Diamond League v Oregonu, tady startovní listina http://www.iaaf.org/mm/Document/06/01/77/60177_PDF_English.pdf

podle startovky to vypadá na nejlepší mítink za poslední dva roky! Jen Kenenisa tam chybí
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER:
    MAKOSHARK: Jojo budou bourat stadion a nevědí zda na to najdou peníze, na nějaký nový. Takže ostravskej fotbal stěhujou do Vítkovic :) To maj za to, že dělaj bordel čůráčci.
    No jooo všechny je pěkně zprudil a nepřímo řekl, že to jsou opice :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: stejně ti říkám, že je dobře, že je to v Ostravě, protože si buď jistej, že v Praze by tolik lidí nepřišlo
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: aha, tak že jim radnice bourá stadion
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: jsem nejdřív myslel, že dementi, co si mysleli, že přišli na Baník; ale řvali "Vítkovice ven" a měli nápisy něco s radnicí, korupcí apod. nechápu, jak protestujou proti radnici rušením startu stovky:-/
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: tywe to fakt RIKAL? Byli to nejaky zpiceny fanoysci FCB ze ji mmaji bourat stadak tak tamn rvali nejaky hesla..NECHAPU, ze je poradatele nevyhodili..sem BNIKDY nevidel majka tak nasranyho ze rekl, ze kdyz budou pokracovat pujde por benga, at tam na ne skoci - ostatne kdyby to nerekl on sel bych jim to rict ja MRDKY nackovsky...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    a jeste michal zapomnel..ze ty KUNDY ostravsky NEUMI roztleskavat vid? Picusove...roztleskavaji do hudby?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam