• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: nechápu
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: vim vim ale skoro vsechny ligy co sel?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: no jako ty, nervy v hajzlu, to říkal i Dusík
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: co ji je?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A Lemaitre zas 9.95, akorát to vypadalo jak bezvýznamnej výkon, když Asafa 9.78
    Blanka je pěkně v prdeli, ne? Čičerovový jsem fandil už někdy před 10 lety, jsem rád, že se zas vrátila
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: ale pěkně vytuh v konci; zklamal mě Merga, že prohrál ve finiši, asi přijel z Etiopie z plného tréninku- výhoda je, že na letsrun.com to možná jeho trenér Renato Canova zítra objasní:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    rudisha ZLO!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Diamond League LAUSANNE.....Teď na ČT4sport
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Ještě nevím, podle toho jestli budu muset jet služebně do Klánovic, což bych vlastně mohl vzít na zpátek přes Slavii. Ještě dám vědít
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MILUNI: SUPER ;)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: Ja ne :-( prijede mi domu navsteva, ale muj zavodnik jo :-) teda asi
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: Rhodos :-) hezky s batohem... mam jen letenku
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    jdete v úterý na Slávii?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Meet Results
    http://results.trackandfieldja.com/natchat2011/
    výsledky jamajského mistrovství - na 5km má vítěz 16:22, 2. nad 17, na steeplu vítěz za 10:57- škoda že nejsem Jamajčan, bych tam tu pětku snad mohl vyhrát a pak řikat, že jsem mistr Jamajky, podobně jako kolega Bolt:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MILUNI: kam jedes na dovcu?;)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Pristi vikend mistrovstvi republiky, ale az v Brne :-(
    ... to mi je stejne fuk, budu drzet palce z Recka, takze bych to tak jako tak nezvladla :-)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tysona Gaye vs Usaina Bolta na MS neuvidíme:( Gay včera nenastoupil ze zdravotních důvodů do semifinále americké kvalifikace a bez kvalifikace nemůže na MS
    takže 100m na MS bude zas nuda pvní tři Jamajčani
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: Moc dlouho jsem tam nevydrezli. Loni pracne vydreli postup do extraligy a letos hned zase dolu .-( skoda
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: jooooooooooo
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: mohli bysme...dáme čumendo a pívo :)
    MAKOSHARK: Lemaitre je strašnej drak, snad co závod to lepší a lepší čas. Ještě, že stovka byla včera, dneska by to nedal ani náhodou v tom krásnym počásku co tam panovalo.
    MAKOSHARK: Hejnová je jednička, doopravdy patříme mezi elitu, jen škoda zranení. 110 překážek prdlačku, Holuša má únavovou zlomeninu...no pěkně se to rozpadá. Na kouli ženskejch musela házet Bára Špotáková :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Půjdem se podívat na další kolo extraligy? 28. na Slávii
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam