• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    PLUTO: Cas nic moc, ale on se konecne rozbehnul hned od zacatku :-) bohuzel video mam jen v pc na netu jsem ho nenasla :-(
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: http://online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=13157 Maslák běžel 100 metrů a štafetu.
    Jinak čas je 47.38
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: Dal Masláka?
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: No rozhodne! hlavne v tech 12°C a tom silenym slejvaku :-D
    V Recku paradne!!! a Kocouri jak jinak :-) Nejvic se jim libil ten smradlavej batoh :-D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MILUNI: peckaaaaaaa a za kolik 43,92 :DDDDDD jak bylo s baglem v recku mamino? A jsou na tebe nasrani kocouri?
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: JOOOOOO :-)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MILUNI: ten tvuj?;)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: Sice pozde (byla jsem na dovolene) ale prece: KONECNE JE MISTR CR na 400 m!!! To u to ale trvalo :-D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    How Old Is Haile Gebrselassie? | Competitor.com
    http://running.competitor.com/2011/07/features/how-old-is-haile-gebrselassie_32364
    Dlouhý článek o tom, že Hailemu je 44 a pod 2:04 běžel v 41 letech
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: money, money, money ;)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Tak patnáctistovka žen byla hodně dobře obsazená, sprinty žen taky, Rosolový to moc nešlo ale

Jinak Birmingham je druhá kategorie, nevim, proč mu ligu přidělujou. Teď ale bude Monako a to bude luxusní
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: akorat to kilo stalo za vyliz prdel..jinak cela startovni listina byla dneska uplne nahovno
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Výborná taktická pětka, jak se střídali ve vedení. Merga mě zklamal a Rupp životní úspěch. Začali společně s Farahem trénovat a oběma to evidentně hodně prospívá
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    dariya klihschinova - RUS dalka..bozeeeeeeeeeee to je kocicka!!!!!!!!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dneska Birmingham od 19h.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    LOVEC: Srovnávat výkony Sáblíkové na kole se 400m překážek Hejnové je podle mě už hoooodně mimo.
    Rychlobruslení už vůbec není vidět, Sáblíková má štěstí, že závodí ve sportu, ve kterém soutěží akorát pár Nizozemek. Já neříkám, že není dobrá, jen že Hejnová je prostě mnohem lepší, protože je v tuhle nejlepší na světě ve sportu, kde je tisíckrát větší konkurence než v rychlobruslení.
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK: no tak to silně pochybuju, Kvitová je jasná, Sáblíková má stabilně výborné výkony jak na bruslích, tak na kole. Krom toho atletika není podle mě zas tak vidět. Zvlášť Hejnová trochu zapadá se mi zdá (myslím v médiích)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    doufám, že má Hejnová pojištěné jedno z prvních míst v těch anketách o sportovce roku; protože Kvitová vyhrála Wimbledon, tak už asi nevyhraje, ale aspoň snad porazí Sáblíkovou
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: blik, cvak, podivej se co jsme napsal ;)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Hejnová jen ok a vzrušil ses ze Saladina? U Saladina se dal takovej skok čekat, 840 není nic extra, ale Hejnová se za rok zlepšila o sekundu! Vyhrála v nejlepším výkonu a vede diamantovou ligu? Sorry, ale já jsem vzrušenej od včerjších 20:04 doteď

Lagat už se dávno specializuje na 5km, nevím, proč na to patnáctikilo ještě chodí a nechává se porážet

Možná sis nevšiml, že Frantíci na dvoustovce měli svého "černého koně", neboli nejrychlejšího bílého muže:)

a na eurosportu je atletika dorostenců:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Hejnová ok...ale MNOHEM vic me vzrusilo..

- skok irvina saladina - dopici ten fakt lita
    - to 1500 kilo? muaaaaaaaaaaaaah co je jako s lagatem?

a dopicy co je to za ZMRDY ty frantiky, jak rvali pred tim 200kilem?

BTW: ted na eurosportu zase atletika junioru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam