• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    a Čičerovová 207 v Rusku, slušný, ne? doufám, že to Blance na MS ukáže
    nechápu, jaktože všichni Rusové jsou v Rusku, ale ta modelka, co skáče do dálky, skákala?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    a Silas Kiplagat je taky hodně dobrej. Teď jsem viděl video, jak vyhrál keňské mistrovství, běžel posledních 30 metrů skoro pozpátku a ukazoval soupeři za sebou prstem, že je loser:) a Canova říká, že trénuje jako vytrvalec na desítku, vůbec nemá mílařský trénink- jenom kvůli tomu, že má za kamarády desítkaře, tak trénuje s nima:)

a denisa je čím dál tím horší:/
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    nejlepší mítink od konce Zlatý ligy podle mě
    Mo Farah je v úplně neskutečný formě, stejně fandím Kenenisovi, až se vrátí, ale mám obavy, že i s ním si Farah vytře zadek

Kipruto měl pěknou smůlu chudák, škoda že jsme neviděli průběh závodu, místo toho tam pustili Špotákovou, která mě stejně zas vůbec nevzrušila, i když konečně něco hodila, radši bych viděl celej běh Kipruta
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: výborná...třeba jak muži běželi 400 metrů překážek a jak tam bylo vidět, jak si tou přední nohou (patou) jen tak trochu cinknul o tu překážku, ta noha se mu jen trošinku zachvěla a přeletěl ji jak drak....přísná kamera
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Kiprutooooooo....
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ta kamera je NEJVĚTŠÍ ZLO!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    dneska BOMBA!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dneska je Monako se skvělou pětkou
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Teď koukám na ČT4sport na fotbal a koukám, že v Plzni ve Štrunových sadech zrušili dráhu a předělávaj to na ECHTfotbalovej stadion bez tartanu a se všim s tim souvisejícím....bůůů tam jsme vybojovali v juniorech postup do republikovýho finále...bůůů
    Fotbalem k atletické záhubě...
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: Jojo, uz je starej :-) Rocnik 1987
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Pamatujete na Pamelu Jelimovou, Keňanku, co vyhrála v roce 2008 Zlatou ligu a Olympiádu a běhala asi 1:54?
    tady na videu je vidět v posledních 10 sekundách, už neběhá, ale hodně se změnila:)
    ‪National Athletics Trials Day 2‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=KmPyF9lLGbY
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: jo jo $) v devatz tride
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    sedmibojařky skáčou 151, to jsme skákali i v tělocviku:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Jareš neběží?:) už mu je nad 23?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ha ha nastejno $)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    masláákkkkk ouuuu yaaaaaah $)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Maslák jede:)