• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: jsem četl na letsunu.com id id Sprint Geezer, že Gatlin byl na střední škole úplnej průměr, pak začal brát drogy a zaběhl najednou pod 10s a hlavně ten efekt drog u něj přetrval dlouhodobě:)

jinak tohle je tam taky zajímavé
    Kirani James: Atletický talent, který může být větším fenoménem než Usain Bolt | sport.ihned.cz - Atletika
    http://sport.ihned.cz/atletika/c1-52512960-kirani-james-atleticky-talent-ktery-muze-byt-vetsim-fenomenem-nez-usain-bolt
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Seděl jsem doma s nožem na zápěstí, ale už jsem zpátky, tvrdí sprinter Gatlin | sport.ihned.cz - Atletika
    http://sport.ihned.cz/atletika/c1-52647870-sedel-jsem-doma-s-nozem-na-zapesti-ale-uz-jsem-zpatky-tvrdi-sprinter-gatlin
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: tak když ji znáš, tak proč se mě ptáš, kdo to je?:) Letos v Ostravě asi nebyla, možná už skončila, ale na Odložilovi bývala pořád. A bývala celkem dobrá, ne ve světě, ale v Evropě. Na ME mívala medaile ze dvoustovek
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: a myslíš, že jsem se na ní doprdle nedíval? Tu jsme viděli v Ostravě, nebo jak?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: tak UTFG jak jsem ti radil
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: alenka ne sem si to spatne precetl
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: jaká Lenka?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: a kdo je lenka?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: jsi uchyl majku :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tady celá sestava

GLACIER: na to se tě se jen musím zeptat- pamatuješ na Alenku Bikarovou? Zadej "Alenka Bikar" do googlu a dej vyhledat obrázky
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: bartoníčková je BITCH a má majku sprinterskou prdel, co mámš rad :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: do finále se určitě nedostane, ale štafeta Hejnová, Bergrová, Bartoníčková a Rosolová věřím ve finále bude
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: Nas napinaj :-)
    Vcera zase Rosolovic Denisa pry zjistila, ze neni na startovni listine 400m, ale nakonec to zdarne vyjasnili a vyresili, tak pobezi :-)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    TESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM se!
    IAAF World Championships Daegu 27 August - 4 September 2011 S
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    tesim se na nej zlo
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak s Kenenisou se prej něco stalo a včera potvrdili, že nakonec nejede:-(
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Tak to má Merlene ještě spoustu času, zatím by si nás na 100m lehce dala (hádám všechny, co běželi 100m na krajský lize v Praze:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Máš pravdu, viz. třeba ta Afgánka v teplákový soupravě co běžela 400 metrů asi za 2 minuty a málem u toho umřela. Nebo tři černí plavci odněkud kde nemají ani bazény a trénují v písečných dunách :) (dva skočili dříve do vody tudíž diskvalifikace a ten třetí se tam zuby nehty přidržel a potom sám plaval stovku asi tak za 5 minut, na obrátce se tam málem utopil a na konci když plaval tak stál na místě hehe to byla podívaná)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: i když tah přestěhovat se do Slovinska byl geniální. Ještě by se mohla přestěhovat kousek do San Marina, tyhle země pak přece můžou posílat závodníky, i když nesplní ty nejostřejší limity. A může závodit do 70:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: to je ale zase celkem dost, 76 setin na 4x100:) ale je naprosto úžasná, první olympijská medaile 4 roky před tím, než jsem se já narodil, a pořád kariéra pokračuje a závodí:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam