• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    no jo je to na ITV, mozna ne az takova klasika jako BBC...tezko rict, oni tu atletiku asi zas az TOLIK nezerou pac v tom nemaj ted moc velke vykony...ale stejne je to dobre, clovek jak si na to zvykne a pak vidi doma nejakj sport komentovanej tak se to neda srovnat ( osobni nazor)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: no četl jsem, že teď poprvý dostala přenosy nějaká soukromá stanice, předtím nějak skrz BBC, a hodně lidí si stěžovalo
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    myslim ze ne, nee, oni jsou super, c kazdem sportu je to vzdy top kvalita, se to s cr komentatorstvym neda srovnavat ale obcas to nekomu ujde no...:)) maj tam vzdy ke kazdemu sportu nejakeho borce, hodne tam komentuje michael johnson nebo colin jackson apod...vetsinu neznam..
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: jsem to myslel naopak v dobrym
    co to tam je v britské tv za tydýty? to asi neni steve ovett, nějakej britskej Poulíček?
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: :) snad ale nanarazis na podobnost, ja v nem boltovu aroganci a namysleni vubec nevidim, prisel mi spis jen hrozne stastnej a hrdej ze to dokazal udrzet a jeste v takovem stylu:)

dementi na v britske televizi meli nejake poznamky o tom jak se svlekl a ze je hubenej a ze se stejne nestydi jako kdyby to slo byt dobrej na tyhle trate a mit vetsi svaly...

dnes britske ega hodne pohlazene stribrnou England na 1500 a zlatym Greenem na 400m prekazky, to se zas budou nafukovat a priste to uz ocekavat:D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: Kemboi alias MiniBolt?:)
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    krasna vyhra a radost Kemboi(e) 3000mstiplcejs!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    ale ty časy prvních dvou byly prostě super brutální, ale na třetí místo měla, nechápu, co se stalo
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    co to bylo? musela být hrozně nervózní, vůbec jí to nešlo
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    ach jo:-(((((((
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A Kemboi dobře slavil vítěztví steeplu, co?:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A za chvíli Zuzana Hejnová!!! Jsem nervóznější než ona
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Thorkildsen přestoupil k ČR?:) Nebo proč mají Noři úplně stejný dresy?
    Patnáctikilo bylo hustý, Morgan Učená jako favoritka spadla a místo ní nějaká neznámá Američanka
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: Robertova analýza Boltova startu, kde tvrdil, že vyběhl předčasně kvůli Blakeovi, se dostala až na Novinky.cz:) a všude po světě; i když někdo tvrdí, že je při tý analýze ožralej, já to neviděl

PLUTO: velká smůla, měl se na těch 229 úplně vysrat a měl by bronz

PLUTO: už jich bylo asi 5, jméno mě napadaj třeba Baala na 1500m a Jako Robertson z NZ na 5km
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: A takhle brečí kdo?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Jsem teď zvědavej na Bábu jak se s tim popere a jestli se řádně hecne...
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    jinak tn robert je mozna pohledny kluk, vypada to ze ji docela rozhodil :D skoda toho trap. tetoani kolem pupiku, jinak vypada skvele, a beha taky samozrejme :D
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    ale tak treba ma second job nebo neco :)
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: no...sice to zna..ale jak sama rika, boardy necte - ze pry nema cas:D - pritom vsechny prof. sportovce co jsem kdy slysel, tak jedine co delaji krome sveho sportu je ze koukaji na televizi...kecka:)

priznej ze se ti proste libi :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Stávám se fanoušek Ivet Lalovový, zná letsrun.com a ještě posílá Robertovi zakladatelovi letsrunu na konci pusu:)
    Ivet Lalova of Bulgaria After 200m Round 1 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=loYe7JifsM4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam