• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: škoda že jsem nebyl součástí sovětské komise, co naprojektovala Jurije z Ovetta, bych byl kreativní a vymyslel mnohem víc sovětských hrdinů sportu
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: jsi dobrej MENGELE :DDDDDD
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: a teď jsem přemýšlel, co by se stalo, kdyby měl kenenisa dítě s Jelenou, a myslím, že by z něj byl nejlepší běžec na lyžích všech dob
    spojil by silově vytrvalostní a běžecké vlastnosti Kenenisy se sílou a stavbou těla Jeleny, která se víc hodí na lyžařskou práci do sněhu

už Kenenisa jako silovější běžec, což prokazuje svojí dominancí v krosu i v bahně, by byl hodně silnej na lyžích, ale prvek Jeleny by z jejich syna udělal legendu
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: neni snad nikdo na svete kdo ma takhle nestabilbni vykony
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: stejně ale myslím, že za rok na OH budou s Kenenisou největší dominátoři
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    jelena je KUNDA vsech kund...
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: jo apomel jsem mas pravdu, skokanky po pyči!! :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: česky říkáme skokanky o tyči:) A Jeleně se už člověk musí smát, to je hrůza; jinak máš pravdu, sprinty byla výjimka, 110m překážek s Roblesem a 400m s Grenaďanem byly taky super, ale technický disciplíny a delší běhy byly slabší (akorát se mi líbilo, jak si to "Máša" na osmikilu zas pohlídala a všechny přesprintovala)
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    jakto? Blake si udelal OR, Pearson zas pekne vyhrala, pole skokanky ukazaly krasne briska a zadecky, ja si nemuzu stezovat :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    dneska první mítink po MS výkony nic moc, škoda, přitom je Curych vždycky nejlepší ze všech, už se ale těším na Brusel, možná se ještě ukáže Bekele na desítce a má se tam snad běžet čtvrtka opačně - po směru ručiček
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: joj, kdybych pluskoval mel bys hned jedno! :D
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: :D to je presne ono, i kdyz tady vynikl uz jen ten Lagat :D No je pravda ze Merg se i po 5ooo metrech porad kouka Farahovi na prdel, jak delal ve vsech bezich :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    hodne silny slova!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: tady už Farah v klidu děkuje Alláhovi, Lagat je ještě ve falešné naději, že ho dosprintuje; Mergovi se láme noha v kotníku, ale už chápe, že je zas třetí (ještě netuší, že ho diskvalifikujou)
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    videli jste finale muzu na 5k? jako vyrazy tvari Lagata a Faraha? Neco neskutecneho. Hlavne Farah vzdy poslednich 50-100m nejdriv bezi chrup, a par metru za nim samotnej Farah. "sorry Mo, you're the Man!" :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    http://www.flotrack.org/coverage/238947-IAAF-World-Championships-in-Athletics-Track-and-Field-Daegu-2011/video/505813-Jos-Hermens-talks-about-Kenenisa-Bekele-in-Daegu-and-moving-forward-after-Daegu-2011
    rozhovor s manažerem Bekeleho - Kenenisa je už zdravej jako řípa a za rok si zas se všema vytře zadek, možná si zkusí zazávodit ještě letos v Bruselu
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    A_NICK_MARDER: moc pekne fotky :-) diky za odkaz
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    A_NICK_MARDER: SPICKAAAAAAAAAAAAA marty!!!!!!!!!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: ta je výborná, taky se mi líbí předávky štafet, na 72 je vidět, jak Blake brzdí, Bolt zaspal a vyběhl pozdě, mohlo to být ještě o pár setinek rychlejší. A 73 s pádem Pattona je taky skvělá. A líbí se mi 70, polobosá Keňanka si před závodem nalakovala nehty, bych do ní neřekl:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam