• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: kdyť píšu, že od r.1928, akorát Činani ji změnili vzhled
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: počkej počkej...já tam tu pani s větvičkama vidim už v Amstrdamu 1928 :) Čína byla teprv minule ne? :)
    Jinak máš pravdu, je to bohyně Niké alias bohyně vítězství
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: a Niké je asi i na medaili z Pekingu, akorát vypadá úplně jinak. A medaile z Londýna 2012 vypadá úplně stejně jako pekingská, Peking asi nastolil novej trend
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: měl jsem pravdu, je to asi bohyně Niké
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: zajímavý, že poprvé se ta "paní s větvičkama" (tipoval jsem nějakou řeckou bohyni, ale nechtěl jsem se ztrapnit nevzděláním:) objevila v roce 1928 , vždycky předtím byl ale motiv z Řecka, až Čínani tam dali ne tu "paní s větvičkama", ale ani nic z Řecka, vypadá to jako čínskej anděl:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: taky jsem si všimnul, že je tam nějaká ta pani s větvičkama :) Mě se líběj všechny...ani bych nevěděl jakou si vybrat
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: to je zajímavý, že na každý z nich je stejnej motiv (nejvíc odlišná je z Barcelony). A že každá země si to tam vyryla ve svojem jazyce, jen Korea to má anglicky
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Pár medailí Honzíka Železnýho....úžasná sbírka

MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Šobuchová druhá nejrychlejší žena po Paule.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: Bekele druhej za 17:07, vyhrál Keňan Yator 17:03. Jsem sledoval Chicago a propásl live stream tohohle:/
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Last time we've seen a Moses do something as great as this is when he parted the Red sea haha
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: nevim, Chicago je ale vyšší liga
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Dneska se běží Mnichov ne?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Na http://www.nbcchicago.com/ bude dneska od 2 live stream maratonu v Chicagu. Poběží Mosop, co letos Boston za 2:03:06 a pak WR na 30km. Je ale prý jen v 85procentní formě, zranil se.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Kenenisa poběží 9. 4mílový závod na silnici. Nevím, jestli je to dobrý nápad, když měl po silnici svoje poslední zranění, ale těším se
    tady je video z předchozího ročníku, je to jenom finiš, bohužel nepovedenej, přesně takhle se mi to stává často:)
    Yenew Alamirew verrassende winnaar 4 Mijl (finish) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=SfQ1Um1gF4o
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    tak i brankáři můžou být dobří sprinteři:)
    Fastest goalkeeper in the history - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=6liJjDg9FLc&feature=related
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: jde mi hlavne o ten graf :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: lepší je si přečíst analýzy Renata Canovy na letsrunu, Makau je "self-coached", ale trénuje ve skutečnosti s týpkem od Canovy
    tihleti ze scienceofsport jsou košťata
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: může mít vodiče do 42 190 metrů a pak oni uskočí před páskou do strany a on vběhne v novém SR, jenom ti vodiči musí běžet stejný závod, nevíim, co na tom kdo nechápe. Když má žena muže vodiče, tak ti neběží stejný závod jako ona
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ZVIRATA!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam