• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    OODOOW: 2:18 je B limit, A limit je 2:15, tedy naopak je svaz víc benevolentní, normálně by měl ČAS vysílat jen atlety s A limitem, s B limitem jen mimořádně, pokud je šance dobrý výsledek, což byl případ třeba sprintera Masláka letos na MS, a ten skutečně nezklamal
    A problém navíc je, že se stačí podívat do srovnávacích tabulek IAAF, aby se ukázalo, že limity na maraton jsou mnoohem benevolentnější než v kratších bězích

Luckyboy je blbeček, kterej neustále píše o tzv. hospodském diskutování na behej.com, i když je on sám hlavním příkladem žvanila, co vyjadřuje svoje svoje názory bez jakýchkoliv konkrétních znalostí. Mě zas svrběly prsty tam něco nenapsat, ale sešla se tam čtveřička blbů Luckyboy, Brabec, Sam, EdCable, tak si to po předchozích zkušenostech odpouštím
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    ONASYS: jenom potvrzuje, že na behej.com diskutuje banda blbečků, souhlásím akorát s ID Bergri, což tipuju, že bude Zuzana Bergrová, jejíž výkony jsou o pět tříd výš než všech našich vytrvalců, ale na limit na 400m to nestačí
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Já teda nechápu, proč to ČAS zpřísnil. Jedinej rozumnej důvod, který mě napadá, je ten, že 2:18 by tam byl ostudný čas a český běžec by byl někde vzadu. :)

MAKOSHARK: Ve světě se všude běhá pod 2:06? Podle Luckyboye z té diskuse to letos zaběhli jenom Keňani, nikdo jinej. Ale nevim, jestli nekecá a hledat se mi to nechce. :)
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    miluju vykricniky! to je lepsi nez glacierovo PYCOOOO :))
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    "Nepřitvrzujte limity," píše Anna Straková-Pichrtová atletickému svazu - behy.cz: BĚH, MARATON, OUTDOOR, LYŽE, KOLO, FITNESS
    http://www.behy.cz/clanek/8172-nepritvrzujte-limity-pise-anna-strakova-pichrtova-atletickemu-svazu
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    MAKOSHARK: Mam trosku pocit ze Sam a dalsi maj pocit ze olympiada by mela byt za zasluhy.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: je to picus
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Mě dostává Sam Straka z běhej.com, milej Pichrtový, co mi dokonce jednou soukromě do mailu psal, že je Glacier idiot - jak si zas stěžuje, že v ČAS sedí staré struktury a nechtějí Anku pustit na Olympiádu. IAAF nastavila limit pro muže 2:18 a ženy 2:43, ale ČAS má limity asi 2:16, 2:39. Škoda že nevidí, že ty limity si skoro všude v Evropě přutvrdili, protože jsou hrozně měkký, v Německu mají limit 2:12! A ve světě se dneska běhá všude pod 2:06
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    GLACIER: Nechapu te:))
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ONASYS: s ním sem měl naposled "problém" asi tak před rokem...ale pořád mě nikdo nchtěl zmlátit v závodě, jako tebe kocoure :)
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    MAKOSHARK: Dalsi nepritel v diskuzi Glaciera Honza Patera aka zombice si dobehnul pro peknej cas 02:46:39
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    dobře VON!!!!!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A nejhorší na tom všem je, že minimálně 2 maratonci s časem pod 2:04 nebudou moct běžet na OH.
    Geoffrey Mutai 2:03:02
    Moses Mosop 2:03:06
    Patrick Makau 2:03:38
    Wilson Kipsang 2:03:42
    všichni rychleji než loňský světový rekord Gebreselassieho, ale slíbené místo má jen Makau jako držitel SR a Abel Kirui, který pod 2:04 neběžel, ale vyhrál letos MS. Keňská federace pak může vybrat ještě posledního třetího do týmu.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: na 41. km na sekundu stejný mezičas jako Makau v Berlíně, ale poslední km o 4s pomaleji kvůli ostrým zatáčkám v závěru; kdyby se běželo rovně po bulváru, tak to byl rekord
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: A kdo byl vodič Kipsanga za 30.km na tenhle čas? Peter Kirui, stejný člověk, co táhl Makaua před měsícem v Berlíně na SR, taky za 30. km. Neskutečný
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Wilson Kipsang dneska maraton ve Frankfurtu za 2:03:42!!! 4s za světovým rekordem, tak to nasere
    Krupička 41. za 2:18:43, Pechek 2:19:35, Tomáš Ondráček z Triexpertu OR za 2:26:18, není to ten nepřítel Glaciera z diskuse v PIM expu? Petr Losman 2:29, Ivana Pilářová DNF:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Euro RSCG 360 « This is not ADVERTISING
    http://thisisnotadvertising.wordpress.com/tag/euro-rscg-360/
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: ten Pauly rekord mě sere, že zrušili...jsou to blbcí.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Jarmilin rekord bude věčnej. I když.. jak teď zrušili rekord Pauly na maratonu, tak někdo správně podotkl, že pokud rušit, tak jsou u žen lepší kandidáti:) prakticky všechno 100m-1500m
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: robocop bude trénovat hermafrodita aby se stal robocopem? oujeee....dávám hermarobocopímu rekordu rok, maximálně dva :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam