• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    To jsem dlouho neviděl, mladší sestra Tiruneš dibaba Genzene Dibaba právě běžela těsně za světovým rekordem na 1500m. To bežela prvních 150 metrů ve vnější dráze, po 250m měla náskok 50metrů a ještě si upravovala culík. Doběhla ve sprintu vteřinu a půl za SR a rovnou běží vítězné kolečko, jak kdyby zrovna doklusala z lesa
    Monžá bude lepší než její starší ségra.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: Rosolová právě druhá na 400m
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    právě teď přímý přenos mítinku z Birminghamu, Mo Farah chce možná světový rekord na 2 míle, Asafa Powell běží 60m
    YYCast
    http://www.yycast.com/ZIZizokX55fZuZ3
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tady je to video ze včerejšího závodu ve Francii, 1:44:57 je brutální čas na halu, všechny včetně Amána a Ismaila Ismaila lehce setřásl. Jurij dobře finišoval, ale neměl žádnou šanci.
    800m A race Lievin 2012, Adam Kszczot sets WL (1.44.57) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=grC226mLnlY
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: slyšeli, na ME 2010 bronz, to vyhrál ještě kolega z reprezentace Lewandowski. Loni v hale mistr Evropy a byl taky loni v Ostravě, běžel 1km
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: na tom videu je s Holušou
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: protože začal brát drogy až na podzim :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: jak je možný, že jsme o něm nikdy neslyšeli?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: fotbal je polsky "pilko noźno"?:) powiem, powiem, źe bardzo velky sportowy talent ma
    si před startem opakuje vždycky nějaké nenávistné mantry, ne? vypadá to, že ho pohání čirá zloba:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Vypadá to, že Poláci jsou půlkařská velmoc nejen v Evropě, ale už i ve světě. Kromě Marcina Lewandowskiego, mistra Evropy, je čím dál tím lepší Adam Kszczot. Loni běžel 1:43:30 a letos v hale je zatím neporazitelný, dneska vyhrál ve Francii a porazil Borzakovského i Mohameda Amana, který porazil loni i Rudishu.
    Rudisha, pokud bude v pořádku, je asi jasná zlatá olympijská medaile, ale tenhle Polák může usilovat o stříbro.
    Who is ADAM KSZCZOT? - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=pX2yAY5I0x0
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Včera jsem koukal na přenos halového mítinku z New Yorku. Bernard Lagat má ve skoro 38 letech pořád nejlepší finiš a zaběhl americký halový rekord na 5km. Alyson Felixová si zlepšila OR na 60m o čtvrt sekundy a Merrit běžel netradiční pětistovku za 61s.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Hodně zajímavý článek o Carmelitě Jeter a technice sprintu. Podívejte se hlavně na to video. Jenom to potvrzuje, že je úplně nesmysl a troufalost, když kdokoliv tady z nás řekne, že "běžel něco sprintem". Sprint je naprosto specifická technická věc a někteří z nás možná občas běží rychle, ale těžko někdy sprintujou:)
    Carmelita Jeter shows value of technology in speed training - The Washington Post
    http://www.washingtonpost.com/sports/olympics/carmelita-jeter-shows-value-of-technology-in-speed-training/2012/01/19/gIQACyOO2Q_story.html
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: a ještě doplním statistiky - 8 běžců pod 2:06!, 10 pod 2:07 a 17 pod 2:10.
    A první trojička Etiopani, takže se ukazuje, že nejenom Keňani můžou vyhrát OH, vítěz za 2:04:23 ve svém prvním marathonu v 21 letech.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Včera maraton v Dubaji, 4 muži pod 2:05 a 3 ženy pod 2:20. Asi nejrychlejší maraton historie, pokud se počítá průměr z časů elity. Včera jsem kousek přenosu sledoval. Je to samozřejmě dokonalá rovina, komentoval to nějakej šejk v arabštině, ničemu jsem nerozuměl, akorát když opakoval "marathon dubai" a k tomu říkal Berlin, New York, asi jako že Dubai patří do stejné špičky:) Co se týče elitních závodníků, tak jo, ale při startu vyběhla elita a za ní už pak jen pár obézních Arabů v teplákách (a pár západních turistů).
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO:
    JUANITA:já o tom jen četl pozvánku v místním plátku, ale nebyl jsem tam, musel jsem udělat nějakou práci a byl hrozně unavenej. A v novinách jen píšou, že místní fotbalista tam byl pátej v kouli:)
    Mě osobně jen séře, že atletickou dráhu o víkendech pro veřeejnost zavřeli (ne jen tenhle víkend, každý víkend) a ve všední dny od 6 do 13h, tak se tam asi nikdy nedostanu
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MAKOSHARK: tak podej zpravu, radi si to precteme! :] ale zrovna floridu ti moc nezavidim.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Jsi taky přihlášenej Majku? :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak už dneska byla tady na místním floridském stadionu zahájena letošní venkovní sezóna a právě probíhá první mítink.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: důvod banu
    Athletics-Ethiopia bans Olympic champion Bekele and 34 others - Yahoo! Eurosport
    http://uk.eurosport.yahoo.com/20012012/2/athletics-ethiopia-bans-olympic-champion-bekele-34-others.html
    a navíc Bekele je vážně zraněn a ještě bude zvažovat, jestli by do Londýna vůbec jel
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: na jednu stranu je to podle mě blbost a kdyby pak na OH běželi G. Mutai s Mosesem Mosopem, tak tenhle zbytek určitě porazí. Na druhou stranu možná si tím chtějí zajistit vůbec místo na OH, protože keňská federace možná dá přednost těm, co zaběhnou v dobrém závodě dobrý čas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam