• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: škoda že nakonec nezkusil ten univerzitní tým v USA, by měl na trénink spoustu času a kdyby se dostal na univerzitu s dobrým týmem, tak by mu to určitě hodně pomohlo. třeba na tu "naši" (nebo teda kam občas jezdím) University of Florida, tam mají hodně čtvrtkařů a štafeta 4x400m vždycky vyhrává tu celostátní univerzitní soutěž. Ale koukal jsem, že Maslák si v semifinále jednoho z nich dal. Ten dlouhovlasej Američan, co běžel semifinále s Maslákem a doběhl za ním, byl právě z University of Florida, ale neběžel nic moc. Já ho před 2 lety živě viděl, jak si podal Tysona Gaye a běžel asi 44,7
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    OT ....ze vam do toho chlapci vtupuju, ale to moje dite je nevimpokom :-D jsem se fakt nsmala :-)

Spali jsme na zemi a jedli rýži, vzpomíná čtvrkař Jareš na soutěž krásy v Koreji - Sport.cz
    http://www.sport.cz/ostatni/atletika/clanek/421506-spali-jsme-na-zemi-a-jedli-ryzi-vzpomina-ctvrkar-jares-na-soutez-krasy-v-koreji.html#hp-artcl
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Ashton Eaton je zvíře....po čtvrtý disciplíně mít o 400 bodů víc než čtvrtej Helcelet? hehe to jde :D

MAKOSHARK: Ty vogo vždyt je to MS, todle museli mít pořešený...ikdyž na druhou stranu jsou to turci no :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Ashton Eaton 6.79 s reakčním čase kvůli akustice skoro 0.3s, normálně by běžel 6.6s a měl by další osobák a větší šanci na další SR
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: tak akustiku jsem vůbec neřešil, jelikož jsem si myslel, že to musejí mít vychytaný když je to MS. Oni právě o ní říkali,že tadle holčina má stále problémy se startama, takže jsem si říkal, že se holka vycukala a posmála to.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: vůbec jsem nevěděl, o kom mluvíš, až když jsem teď hledal na netu info o té akustice, tak jsem našel tohle. Vypadá to, že to není blbka, spíš docela chudák
    Track & Field Echoes cost Kristi Castlin a shot at World Indoor gold | Universal Sports
    http://www.universalsports.com/news-blogs/article/newsid=582498.html
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    jinak jako hlavní problém MS je podle mě hlavno "akustika haly". Nejsou slyšet výsřely. Všimli jste si šedesátky mužů? Ti, co byli daleko od pistole, neslyšeli a zaspali. Jeden z top Jamajčanů Lerrron Clarke měl v rozběhu šedesátku asi za 7,2s, wtf? S tím by neuspěl ani na dorosteneckém MR u nás. Evidentně vůbec neslyšel výstřel a vyběhl, až když viděl ostatní. A těch půlsekundových reakčních časů je tam víc.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Trochu OT...myslel jsem třeba tohodle afričana. O těch dvou blbcích co skočili dřív do vody ani nemluvim...

World's Worst Olympic Swimming Trial - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=woYG6Uq6OVU
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Tak někdy to asi má svoj odůvodnění i když se mi to líbit nemusí...ale myslim, že to nebyl jenom problém týdle osmistovky, tušim, že jsem dopoledne taky viděl někoho dávat o jedno kolo na nějaké poměrně kratší trati.....si vzpomínám na toho afričana co se málem utopil na Olympiádě...bych se propadl studem, plavat čubičku a málem nedoplavat. Občas je to dost smutný pohled
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: že třeba taková Pamela Jelimo z rozvojové Keni dá někoho o jedno kolo, to není moc dobrý:) jo chápu, mě třeba vadí, že museli vybírat podle nějakého pofiderního kritéria, tadyta netrénovaná půlkařka byla z Palestiny, pokud měla někoho Palestina poslat, tak proč ji? V Palestině jsou podstatně lepší běžci, ne sice světová úroveň, ale dost slušná jo. Si pamatuju na ten článek, co tu někdy byl, o Palestinci, co má pětku asi za 14, tzn. ne úplná elita, ale na divokou kartu jako reprezent svého (napůl existujícího) státu jet mohl. Byl to nějakej chudák, co běhá někde v Gaze na úseku asi 500m sem a tam a nemá žádnou práci. Turecko možná jako islámská země chtělo udělat vstřícný krok vůči Palestině, že ji nechají někoho reprezentovat (když mezinárodně Palestina jako stát uznaná není), ale mohli si dát lepší práci s výběrem reprezentanta.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    To já mám pořád problém jak na HMS, MS či Olympiádě ohledně těch sportovců výletníků z rozvojových a podobných států....na 800 metrů dát někoho o kolo apod. Nepřijde mi to prostě moc dobrý.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    a jinak myslím, že můžu celkem objektivně říct (tzn. ne že tomu osobně naddržuju), že jedno z nejlepších finále bude 3000m muži. Už 2. rozběh měl obsazení skoro jak finále. Ve finále Lagat, Farah, Sol, Choge, Alamirew a moc pěkně běžel i Craig Mottram.

V semifinále patnáctistovky mě zklamala Brenda Martinez, žhavé téma diskusí na letsrunu, prý "beautiful kick"
    Running Repost - Originals - A Beautiful Kick - Talking to Brenda Martinez (Part 1)
    http://www.runningrepost.com/originals/2012/2/22/a-beautiful-kick-talking-to-brenda-martinez-part-1.html
    ale efektní ten "kick" moc nebyl, ve finiši poslední a jako jediná ze svojeho rozběhu nepostoupila
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: tak mě teda překvapil, moc pěkně to semifinále zvládnul, dobře si to pohlídal. Denisa sice taky postoupila, ale různě se tam v 2. kola motala, obávám se, že v Denise už budoucnost moc nebude a nezlepší se, Maslák doufám co nejdřív nechá dvoustovky a začne se plně věnovat čtvrtce a dostane se někam hodně vysoko
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Kristi Castlin....to je blbka :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: To byl čas, který ukázali hned v TV, potom mu oni ubrali dvě setinky :)
    Já jsem na to koukal a poslední kolo hodně zpomalil a běžel v klídečku a na konci zase zabral cca posledních 20 metrů aby byl první.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: pročs mu ubral dvě setinky?:) běžek skvěle, ale finále je jen šestka, to se obávám stačit nebude
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    To bnudou kluci ze stafety mit nervy :-) jeslti pujde do finale, tak budou mit prekerku. Je z nich nejrychlejsi, tak by ho fakt potrebovali :-)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Najs...s prstem v zadku první za 47,02
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Za chvilku pobezi Maslak :-)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    a kdyby nekoho zajimala time table a vysledky
    iaaf.org - International Association of Athletics Federations
    http://www.iaaf.org/Mini/wic12/Results/ResultsByDate.aspx?racedate=03-09-2012/sex=W/discCode=60H/combCode=PEN/roundCode=u/startlist.html#detW_60H_PEN_u
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    tad rovnou zive :-)
    Živé vysílání — ČT4 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ct4/zive-vysilani/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam