• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Olol... Hele a co jsi říkal tomu, že jsme půl hodiny nevěděli, jak běží muži a místo toho nocil mluvili o havranech...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Mutai měl před měsícem tyfus (pro drsné hochy z východoafrických planin je to asi něco jako rýmička, viz Leonard Komon, co chtěl překonat světový rekord na půlce v Praze, ale omluvil se, že nic vážného, ale má malárii- stejně se to ale muselo i na KeŃanovi dost podepsat), Makau nevím. Třeba měl ebolu, ale ani mu to nestálo za zmínku:)

GLACIER:no zrovna mně jo, protože jsem se na půlhodinky šel proběhnout:) ale ty dva komentátoři byli košťata:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Přišlo ti normální, že nevíš půl hodiny, co se děje?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Proč dnes běžel mutai a makau tak špatně?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A stejně nakonec OH Keňan nevyhraje:) Vyplýtvali veškerou energii na snahu se kvalifikovat a na Olympiádě vyhoří a vyhraje nějaké velké překvapení (asi Etiopan, ale kdoví)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak po dnešku to vypadá, že Mosop by pořád mohl být ve hře o OH. Kolegové z reprezentace až na superzvíře nejlepší Kipsanga se tady moc nepředvedli.
    Kipsang má osobák o 4s horší než Makau na horší trati a ukázal, že je lepší. Kdybych vybíral trojičku na OH já, tak bych vzal Kipsanga, Geoffreyho Mutaie a Mosopa.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Seru na Eurosport a jde se běhat na Skalku :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    At 35k Lilesa and Kirui were 15 seconds back.

Then 1:30 back to Martin Lel, Kebede, Samuel Tsegay of Eritrea, then a smaller gap to Emmanuel Mutai.

At 30k they needed 14:35 pace per 5k to get the WR.

At 35k Kipsgand needed 14:29 pace the last 7k to get the WR
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    HEre is top 10 at 35km. Lel is running well. I think Kirui is punching his ticket to London 2012. Who will be spot #3?

1 Kipsang, Wilson (KEN) 3 18-39 02:03:55 +00:00 01:42:47
    2 Lilesa, Feyisa (ETH) 9 18-39 02:04:13 +00:15 01:43:02
    3 Kirui, Abel (KEN) 5 18-39 02:04:14 +00:16 01:43:03
    4 Kebede, Tsegaye (ETH) 8 18-39 02:06:15 +01:57 01:44:44
    5 Lel, Martin (KEN) 7 18-39 02:06:15 +01:57 01:44:44
    6 Tsegay, Samuel (ERI) 14 18-39 02:06:16 +01:57 01:44:44
    7 Mutai, Emmanuel (KEN) 1 18-39 02:06:30 +02:09 01:44:56
    8 Gharib, Jaouad (MAR) 11 40-44 02:06:58 +02:32 01:45:19
    9 Annani, Adil (MAR) 17 18-39 02:06:58 +02:32 01:45:19
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Ty už jsou dávno v Mexiku, buenos días já tam taky jdu :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    A kde je mutai a makau, ví kdo?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: Hlavně ty komentátoři... Neví po 2h kdo běží na druhém a třetím místě....i podle dresu jsem věděl z dálky, kdo to je a oni to hádají... Bože to je VRCHOL AMATERIZMU...a teď řeknou v cíli, že neví,o jaké místo se závodí? Zda druhé a třetí či čtvrté a páté?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: pššt to je ale tajemství...
    GLACIER: pooozooor tak ten pán za motorkama je Wilson Kipsang :D dávám velký plusíček panu režisérovi že se vzpomněl :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: A ty zmrdi ani neví, kde a kolik má druhý a třetí závodník...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: Já tě miluju :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    PLUTO: PS...dlouho jsem neviděl reklamy :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Ve vedení jsou tři motorky a v závěsu je na čtvrtém místě nějakej černoch...pohled na Temži, tady mám obří kolo, Big ben a nyní vidíme pořád Big ben ano ano a tady máme stále Big ben a pozor černoch předbíhá jednu z motorek a dostává se na třetí místo, bohužel nevíme kdo to je protože se podíváme jak dobíhá dvousetpadesátášestá běžkyně a znova Big ben.
    Čůráci :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    A teď tam dá big ben... Už půl hodiny nevím, kde je mutai,makau, ani kdo je druhý ani třetí...a proč odpadli...a ty dva zmrdi, se baví 10 minut před koncem o havranovi...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    TOMASH: Kdybys to sledoval, pochopil bys to...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Tak dnešní maraton v Londýně, stojí za velký VYLIZPRDEL!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam