• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: Dokud bude jeho trenér tvrdit, že má skvělou vytrvalost, takže potřebuje rozvíjet hlavně rychlost, tak se to nezlepší
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Booze a Sulce diskli... skoda
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: Clovece nevim proc bezel na poslednim miste a pak v posledni stovce je musel vsechny obihat, takze si to prodlouzil. Nakonec to 5. misto si myslim, ze je jeste dobry
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Holuša neměl ke Kupkovi chodit, 800m se netrénuje jako čtvrtka, 5. místo. Vyhrál Syn Steva Ovetta a ruské sprinterky
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Připadalo mi, že i dvakrát přes překážky přepadla nějak špatně...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Jaký bylo 800 chlapi? Nestihl jsem ho :'(
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Skoda, ze to Hejnovy nevyslo, vypadalo to nadejne :-( Ale Denisa dobry!!!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Co je s Hejnovou?:/ Vypadalo to na stříbro, bronz. Denisa se znovu reinkarnovala, vůbec bych se nedivil, kdyby za 4 roky se objevila třeba zas na 800m a porazila na OH Caster Semenayovou
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK:
    Jiřina Ptáčníková se stala proti své vůli významnou postavou frašky, která se rozpoutala v závěru kvalifikace. Došlo k situaci, že jedenáct skokanek zdolalo 440 cm, další tři závodnice pak měly skočeno 435 cm na první pokus. Jediná Jiřina však z nich mohla ještě skákat dál, neboť 4.40 m vynechala, zatímco Polka Pyreková a Řekyně Ledákiová na této výšce skákaly a třikrát ji shodily. Variantou tedy bylo, že půjde dál 14 tyčkařek, což ale rozhodčí odmítali a nutili dále skákat i oněch jedenáct závodnic, které postupovaly tak jako tak. Až na Ptáčníkovou tak vycházkovým krokem chodily s tyčí k doskočišti a symbolicky shazovaly. Ukončila to až Jiřina, která na první pokus 445 cm skočila a tím frašku ukončila. Na psychické pohodě jí to však nepřidalo. "Jsem úplně vyřízená. Nechápala jsem, co se děje. Rozhodčí i trenéři dalších závodnic na mě tlačili, ať skáču, dokonce mi jeden z rozhodčích řekl, že budu mít problémy, když to neudělám. Byla jsem zmatená, vyčerpaná, protože na dnešek jsem spala jen tři hodiny. A problémy mít nechci, tak jsem to skočila. Pak zase řekli, že jsem tím dvě holky vyřadila," líčila v slzách. "Na druhou stranu jsem tu od toho, abych vyřadila víc než dvě závodnice. Měly skočit 440 cm a byl by klid. Soupeřky byly vesměs hlavně rády, že jsem to ukončila. Třeba Němky i Rusky mi přišly dokonce děkovat, " dodala.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Ukřivděnost....
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    tak nam to zase zacalo :-) nabity program bude az vecer. Finale ctvrtek, osmikilo, .. jsme na holky zvedava.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Fair play to není, nemá cenu se o tom dohadovat, proč by jí jinak kdokoliv cokoliv vyčítal, kdyby to bylo naprosto v pořádku?

Jinak Denisa bude mít co dělat, aby se o ní mluvilo víc než o jejím bývalé manželovi.

A mistr světa na steeplu a vítěz OH 2004 nemá jistotu, že do Londýna vůbec pojede, pobodal nějakou ženskou z hospody.
    Capital Sports » Steeple champ charged with assault
    http://www.capitalfm.co.ke/sports/2012/06/28/steeplechase-champ-charged-with-assault/
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: tak v rozhovoru říká, že ostatní nesledovala, a že ji řekli ať to skočí jinak bude mít problémy tak to skočila....
    A nevim proč by to nebylo fair play....všichni tam jeli závodit a ne dávat nějaký milodary. Skočíš neskočíš čau
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    Veselý 83,72 metru, hezkypěkně
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: byla to jenom kvalifikace, tam se neskáče co nejvíc, ale šetří se síly; už bylo rozhodnuto, proto soupeřky jen probíhaly, ale ona úplně zbytečně skočila, myslím, že fair play to nebylo, ale nakonec je to jedno, protože nikdo z trojice Pyreková, Řekyně, Ptáčníková stejně asi na medaili formu nemá
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: To není vyčůranost....to jsou závody. Holky měly skočit víc a byly by ve finále. Neskočily maj smolíka :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Obávám se, že tahle vyčůranost jí stejně nic neřeší. Vyřadila Pyrekovou (ta Řekyně byla stejně slabá, ta lepší Řekyně postoupila), ale ve finále pořád minimálně tři lepší budou
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    ted zacina neco pro vas dalkoplazy ;-) damy na 5km
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    ME v atletice: Desetiboj vrcholí, Šebrle skočil 490 cm o tyči a je čtvrtý, Helcelet osmý | Mediafax.cz
    http://www.mediafax.cz/sport/4075383-ME-v-atletice-Desetiboj-vrcholi-Sebrle-skocil-490-cm-o-tyci-a-je-ctvrty-Helcelet-osmy
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    WISHUS: Olol
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam