• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    LJ86
    LJ86 --- ---
    GLACIER: zaslouzi na holou, supak jeden!
    LJ86
    LJ86 --- ---
    MAKOSHARK: jojo ten kluk to nema v hlave v poradku!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Jinak tomu zmrdovi bych dal na pár let stopku
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Olol
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Ještě oslava vítězství na steeplu z ME v Helsinkách-likvidace maskota.
    http://ca.sports.yahoo.com/blogs/olympics-fourth-place-medal/french-runner-shoves-14-old-girl-mascot-costume-180312585--oly.html
    V těch oblečcích maskotů jsou 14leté holky a Benabaad to ještě v mnohem horším provedení udělal i před dvěma lety na ME v Barceloně. A loni se zas proslavil tím boxerským soubojem ve finiši patnáctistovky s Mehdim Baalou.

Tenhle týpek kdyby tenkrát běžel ten váš konfliktní závod ve Hvězdě, tak tu blondýnu nabodne na větev na strom a Smoklina zašlape do země.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: koukám na výsledky, vítěz za 3:46?? To už i MČR se vyhrává rychlejc, evropská patnáctistovka a delší tratě jsou vtip
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Jinak je Allyson Felixová nejlepší (nesteroidová) sprinterka všech dob? Loni 2.-3. ve světě na čtvrtce, letos vyhrála Diamond League na stovce, porazila i Carmelitu Jeterovou a Veroniku Campbellovou-Brownovou a včera běžela dvoustovku za 21.69, nejrychlejší dvoustovka za posledních 14 let.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    LJ86: ale jenom do rozběhů:-) Na 1500m by tě dala, že jo?:) Jinak říkals, že sem pozveš někoho ze stáje.
    LJ86
    LJ86 --- ---
    :-) musim se pochlubit...moje stajova kolegyně je 7. v Evropě v běhu na 1500m! Ukazala, ze na OH se s ni bude muset pocitat!! :-D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: nic jsem neviděl, ale předpokládám, že zas finišoval Holuša? by mě zajímalo, kdo to sestavuje. Jak může být finišman Holuša, Holuša má být na 2. úseku při seběhu, finišman Maslák, rozbíhat Prorok.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MILUNI: Já bych byla taky pyšná matka ;-)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: tak jako to vis., je mi to trochu lito, ze ma zraneni zrovna v takovouhle sezonu...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MILUNI: Nefnukej veverko ;-)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: UF, ale byl to nervak!Ale nakonec hezkypekne REKORD :-)

Standardne finisuje moje mlade, ale byli kluci dobry :-)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Tak alespoň český rekord... Hezky pěkně chlapci
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Škoda dopiceeeeeeeee
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: Hele, na to, co maji vsechny za sebou se jim to jeste docela povedlo :-) Zase takovej vyber ctvrtkarek nemame, aby mohla bezet nahradnice :-)

Zato chlapci na 4x100 to nejak nezvladli.

Tak a ted 4x400 chlapi!!!! Jsem na ne zvedava
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Hezky pěkně štafeta...a zase zlo Denisa teda... Nebýt ty druhý "rychlý holky", co běhá zlo čočku... Možná by sme brali zlato
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Ten na těch 110? Dobrý Haroooo ten řek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam