• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Mám Masláka rád, ale miluju Tirunesh Dibabaovou. Teď ještě doufám, že dneska bude krásná desítka mužů a Bekele je tam všechny zničí a můžu vypnout televizi a říct, že se mi Olympiáda líbila. (ještě se teda samozřejmě budu dívat na pětku žen, znova Dibaba vs Cheruiyot)
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: jo, Paule se vratili ty problemy co mela (nevim co to bylo) a ze teda na to uz kasle a ze je sorry.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Maslak je zvíře ;-)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: Sakra, brečící Keňanky nám v přenosu neukázali
    Britky běžely dobře, ale prý se Paula Radcliffová odhlásila z marathonu, takže už asi její definitivní konec
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: byla to nadhera jak jim to nalozila, brecici kenanky v cili, taky jsem skoro uronil, bylo to jak z nejakeho filmu :)) jinak pekne zabehly britky, obe dve osobaky poprve pod 31min.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: Tak ten závod překonal všechny moje představy, nádhera. Tiruneš Dibabaová má nejlepší styl běhu ze všech a takticky taky nejlepší, běžela tak na 90 procent a stejně snadno vyjrála. doufám, že ji Etiopie nasadí i na 5km, byli by sami proti sobě
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dneska se ale ztělesnění rivalita mezi Keňou a Etiopií do souboje těchhle dvou
    Tirunesh "baby-face destroyer" Dibaba, která nikdy v životě desítku neprohrála, ale teď se vrací po zranění

a Vivian Cheruiyot, která loni neprohrála nic a je extrémně sebevědomá

Doufám, že se to nezmění v závod na 400m, neboli 9600m klídek a poslední kolo jedna 55.96, druhá 55.99
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: tam by se do finále vůbec nedostala, na překážkách snad jo
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    MAKOSHARK: ja prave myslela, ze jde Denisa hladkou ctvrtku, omyl jde prekazky
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: Žádná podle výsledků neběžela, Bartoníčková podle mě vůbec limit nesplnila, Rosolová jde jen překážky
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MILUNI: Kdo z holek? Doufám, že jenom Bartoníčková (splnila ta vůbec B-limit?) a Denisa se šetří na překážky
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Tak nam dneska konecne zacala ta atletika :-) ted cekam na 400m prekazek a Pepu Proroka a od 13:00 jdou holky hladkou ctvtku zive na http://www.ceskatelevize.cz/loh/zive/loh1/
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    _ALBETH_: Pacišku má polamanouuuu;-)
    _ALBETH_
    _ALBETH_ --- ---
    GLACIER: nečti ty bulváry ;)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    dobrý geky přátelé :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: vůbec ti nerozumim
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Spíš bych teď řešil, že má Šebrle něco c patickou ;-)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Skromné cíle Keni pro Olympiádu? 36 medailí z atletiky:-)
    Kenya target 12 golds on London track - Yahoo! Eurosport UK
    http://uk.eurosport.yahoo.com/news/kenya-target-12-golds-london-track-165021713--spt.html

jinými slovy, chtějí ve všech bězích kromě sprintů obsadit všechny tři medaile, v mužích i ženách (samozřejmě úplná blbost)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak asi ne, poběží rovnou čtvrtfinále, pak semifinále, pak finále. Vypadá to, že ti, co splnili silnější limit, jdou rovnou do čtvrtfinále. Se slabším limitem musí nejdřív do prvních rozběhů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam