• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: neukazuji se mi zadne obrazky :-(

GLACIER
    GLACIER --- ---
    Tak tohle nafotil Usain Bolt, kdyz si po dobehnuti dvoustovky pujcil od jednoho z fotografu fotak. http://t.co/iH1ecEG7
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    OODOOW: Zítra s Veselým to určitě bude větší drama:)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Tak tohle vypadalo dost jednoduše, ty ostatní oštěpařky nějak neměly svůj den. :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Chudák Máša:) ale viděli jste její jazyk? fialovej.. evidentně nemocná
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    GLACIER: puvodne johanka blejkova? ;)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Všimli jste si, že yohan blake vypadá jako caster semenyova?:-D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Husto kruteeeej :)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Rudisha rulez :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Smutnej příběh když desetibojař hodí stejně jako Frydrich a Vadlejch :D
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: vypada prave uplne stejne ve vsech detailech..

jinak to ze sportovci dopuji, proti tomu nazoru neprotestuji. ve vsech sferach kde jde o to byt lepsi a nejlepsi a kde jde o penize a o vic se casto podvadi.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A_NICK_MARDER: já tam rozdíl vidím; o důkaze nikdo nemluvil, kdyby to byl důkaz, tak už Lashinda vrací medaili a odpykává trest, což se samozřejmě neděje
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAKOSHARK: proboha jakej je v tech obrazkach rozdil krome toho ze je to nafoceno v jinem svetle a v jinem porstredi a z jine delky? :D tohle mi jako dukaz pripada upne smesne
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Jaký máte názor na tydle situace? I když nedoběhli semifinále tak stejnak budou ve finále...

Pistorius po úspěšném protestu může snít o olympijské medaili - Sport.cz
    http://www.sport.cz/loh/atletika/clanek/431642-pistorius-po-uspesnem-protestu-muze-snit-o-olympijske-medaili.html#hp-artcl
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Jako to jsem asi možná víc včera fandil Pitkamekimu než Báře to je pravda...ale je dobrá a trenuje jí Honzík Železnej kterej byl pro mě vždycky vzorem, takže fandim i jí.
    Kdyby byly z oštěpu dvě zlatý tak by to byla dokonalost.
    Abakumová je u mě na stejný laťce jako Isimbajevová, tydle dvě holky nesnášim.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: i pokud Abakumovová sype, pořád mi je nějak sympatičtější než Bára:) Té můžu jenom hodně zlehka fandit, protože jsem Čech. Stačilo by, abych získal slovenské občanství a už fandím Báře ze všech nejmíň:)

JUANITA: no hádám, že má zdroje z kvalitních labartoří, kde jsou napřed před kontrolory
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MAKOSHARK: souhlasim, ten rozdil bije do oci. proc to ale testy nepoznaji, kdyz ji testujou i behem pripravy?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: jako ruska abakumová co si na minulý Olmpiádě zlepšila výkon asi o 8 metrů hehe....ted 4 roky zase piču a ted tam dá 90ku :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    JUANITA: jenže to jsou všichni
    samozřejmě by to bylo nefér, ale rozdíl ve vzhledu ze dvou různých časových období mi přijde patrný

Nejde jen o něj, nechápu, jaktože celý rok nic neběhá, na mítíncích nic moc a pak vždycky na nejvyšší soutěže běží o 1,5s rychleji
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam