• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Bratři Bekelové si řekli vodičům, aby rozběhli páteční desítku na mezičas 13:18 na 5000m a Farah se odhlásil kvůli údajnému nachlazení.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Vypálit, upálit apod. jsem určitě nikdy nic a nikoho nechtěl, to není můj styl uvažování:) A Farah vs Bekele je v pátek v předprogramu, to ani na ČT4 neuvidíme. Hlavní mítink je v sobotu. A na stadionu úrovní Přáteláku, to si nemyslím, že je nejvhodnější pro Diamond league.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: No vidíš a Eugene byl vždycky mítink nahovno. Dokonce jsi i říkal že bys to nechal vypálit :-D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tenhle pátek v Eugene- Mo Farah vs Kenenisa Bekele na 10km.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Jo, ty píšeš veřejky, sorry. Myslel jsem, že mluvíš o přeboru.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Pokud je jeden člověk, tak by ale podle pravidel neměl sbírat pro družstvo body. V pravidlech je, že pro sbírání bodů je třeba, aby v disciplíně byli buďto aspoň dva závodníci z různých klubů nebo aspoň tři z jednoho klubu. Já takhle startoval ve skoku tyči. Neměl jsem ani jeden zdařený pokus, ale pomáhal jsem tak kolegovi z klubu bodovat.
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    PLUTO: todle znam, jako malej kluk jsem se staval mistrem republiky ve skocich do vody, zavodilo nas tak 3-4... a ty ostatni byli opravdu velky drevaci:))
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    ONASYS: chtěl jsem ted toho 22.5, ale ještě, že jsem nešel a šel raději na volejbal kterej mám taky ve středu... jako závod o jednom účastníkovi je docela sranda :)
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    PLUTO: a pujdes na ostep?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Hehe...veřejky v Praze jdou dobře doprdele...ted jsem koukal na poslední veřejky PAS a třeba na oštěpu byl jeden člověk, na trojskoku čtyři a na disku dva :D
    WISHUS
    WISHUS --- ---
    MAKOSHARK: Dík za tip, vyzkouším!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Říkala B12:) Stejně byla Jarmila tvrďák, po tréninku ji bolelo celé tělo, že nemohla v noci spát, a muselo brát prášky na spaní a zapíjet je Becherovkou
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: nějaký anabolika třídy Cé? :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Já ale nemám Jarmilu rád taky :-D...zvlášt když pořád říka, že brala jenom céčko :-D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Myslím, že my jako fanoušci Jarmily Kratochvílové si nemáme co stěžovat.
    Jinak radši tam vidím lehce hormonálně abnormální Afričanku než farmaceuticky upravenou Rusku (Maria Savinovová)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Diamond League 800 metros planos (Mujeres) (2:00s) - Shanghai China 2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=VO61RDAvBJs
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Updatoval jsme nastenku chlapci a devcata :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Já bych ten mítink v New Yorku celej zrušil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam