• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    ONASYS: Parádní byly akorát poslední dvě kola (a ty nám ČT ani nenabídla). Jinak to bylo akorát zase "vyklusávání" a zpomalování během závodu.

KEVIN182: Taky mám strach, jestli jí nevyvrcholila forma moc brzo a nezávodí až moc často. A taky mám strach z Rusky. Zase se stáhla do ústraní, co asi schovaná v Rusku dělá? Pak se zas objeví na MS v super formě a poběží 52s.
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    Hejnová vylepšila národní rekord, až mám strach, zda jí ta forma do MS vydrží...
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    MAKOSHARK: Ten zavod v Birminghamu byl paradni. Farah asi nema nejlespi PB na 5km ale zavody vyhrava, zna svoji silnou stranku a dokaze ji maximalne vyuzit, fakt se tesim na Moskvu jak to dopadne:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tiruneš Dibabaová ukazuje, co to je závodění. Běží za zajícem a pak sama táhne tempo ke skvělému času a ještě finišuje. Mě teď baví sledovat ženy na 5km mnohem víc než muže, souboj Tiruneš Dibaba vs Meseret Defar na MS bude super. S pseudozávoděním Faraha mě mužská atletika vůbec nezajímá a nebaví.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Jak se mu to povedlo :)?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    ONASYS: Je, jako vždycky byl, než z něj Salazar udělal přes noc nejlepšího finišmana. Podle mě by teď dal pětku sotva pod 13.
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    MAKOSHARK: Je to hrozny, Farah zase vyhraje vrchol sezony a pritom je to takovej cockar:))
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Alamirev dneska v Lausanne poslední dvoustovku na pětce za 24. To už vypadá slušně, ale na Faraha bude třeba nějaká speciální taktika. Bohužel chudáci Ethiopci musí vydělávat na živobytí a objíždět všechny závody, bojím se, že jsou přezávodění a na MS už bude forma slabá. Farahovi se sypou peníze do kapsy samy od sebe, stačí mu zajet na jeden závod do Birminghamu a věnovat jinak veškerý čas ladění formy.

A Kim Collins závodí asi 18 let, mistr světa byl před 10 lety v Paříži, ale osobák si zaběhne dneska v 37 letech - 9.97 na 100m.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    IAAF Inside Athletics Episode 19 - Exclusive interview with double Olympic champion Mo Farah - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=jGZdVId_0ao
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Díky pašákům z ČT jsme to vidět nemohli.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    GLACIER: TOHLE JE DOKONALOST NAPROSTA!!!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: ta poslední cca třístovka...supeeer :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Farah/Alamirew/Gebrhiwet-5000m,Birmingham,UK,2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JKWr9iaEVzM&feature=youtu.be
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    Jsem naivně po tom přerušení zapnul online vysílání a ono nic...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    to jsou kokoti neskutečnýýýý
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    VYPÁLIT českou televizi
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Zasraný zjurveny ZMRDI!!!!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dnes od 16:00 Diamantová liga v Birminghamu, měl by běžet Farah vs Gebrhiwot.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    The medical and performance-enhancing claims relating to Phiten's products are considered pseudoscience and Phiten is unable to provide any published studies finding a medical benefit from wearing its metal-infused necklaces and bracelets.[4] Similar products, especially those worn and endorsed by sports figures, have been prevalent in recent years. Most notably the Q Ray Bracelet which was subject to an FTC lawsuit[5] in 2003. Although its claimed therapeutic value was disproved and a $11.8 million judgment was found these items are still legal for sale as jewelry only. Claims of the "medical and therapeutic" value of these ionic devices are now provided only by "satisfied customers" through testimonials to avoid a claim of deceptive advertising. Fatigue is not caused by an imbalance of ions in the body, and the technology behind the company's products is not approved by the U.S. Food and Drug Administration.[2]
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Combined Phiten with POSE method, I went from a 42:00 10k to 27:18 in one week!

:-DDDDDDDDDDDDDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam