• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    PLUTO: nějakej pulmaraton v UK, finish stál za to http://www.youtube.com/watch?v=hobFjJVAGpg
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    RE: Official 2013 Great North Run - Bekele, Geb and Mo, Meseret and Tirunesh - Race Thread 9/15/2013 9:17AM - in reply to Dennis Reynolds Reply | Return to Index | Report Post
    Heres my list of just a few from top of my head who are better than Farah, theres a few more I'm sure, so he aint even top 5!!!

1.Bekele
    5k-12:37 (WR)
    10k-26:17 (WR)
    HM-60:09 (Debut)

2.Gebreselassie
    5k-12:39
    10k-26:22
    HM-58:55

3.Tergat
    5k-12:48
    10k-26:27
    HM- 59:05

4.Tadese
    5k-12:58
    10k-26:35
    HM- 58.23 (WR)

5.Wanjiru
    5k-13.12
    10k-26.41
    HM-58.33
    *Wanjiru also had a 2:05 in Marathon and done this all before the age of 25, he will surely of been much higher in the list if he fulfilled his potential

Farah
    5k-12:53
    10k-26:46
    HM-60:10

Read more: http://www.letsrun.com/forum/flat_read.php?thread=5397362&page=9#ixzz2eybYoWsA
    Buy your shoes from LetsRun and save 20% everday http://www.letsrun.com/save
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    3.28 is a fantastic time, but hes not a GREAT 1500m runner, because he ran 1time. An all-time great shows consistency in class and times, medals etc.

When have you seen Farah as capable of breaking WR at 5k with 13:24 and 13:27wins in the olympics and WC, you do know WR is 12:37 lol

10k he does not stand a chance 26:17 is INSANE, thats like an average of 63seconds a lap, not 66seconds - BIG DIFFERENCE.

Hawkins explain to me what is great about sitting on the shoulder of a 20yr old then out kicking him in the last lap? Where was Farah for all these years, when the Sihine, Tadese, Bekele and the Kenyans were destroying him over and over again.

Farah at the age of 25 was losing in the semis of the 5k at the Worlds

So if Farah is an all time great, theres quite a few runners who also deserve it based on the fact that they are simply better than him

Read more: http://www.letsrun.com/forum/flat_read.php?thread=5397362&page=8#ixzz2eyavvRpq
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Farah je "east African", argument s talentem je uplne mimo, o ten tu vubec nejde.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    It was a smirk and that was his half-marathon debut. I truly believe Mo Farah cannot be considered a great upon the likes of Haile or Bekele, its pretty insulting. I mean Haile has run sub-59 in the HM, Bekele has the ability to challenge for the WR in the Half Marathon (58:23), but Mo Farah does not stand a chance.

Mo Farah Sileshi Sihine Zeresenay Tadese
    5k - 12:53 5k- 12.47 5k- 12.58
    10k - 26:46 10k - 26.38 10k - 26.35
    HM - 60:09 HM - 60.47 HM - 58.23

Read more: http://www.letsrun.com/forum/flat_read.php?thread=5397362&page=7#ixzz2eyZd3Etj
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    RE: KENENISA MF BEKELE 9/15/2013 7:29AM - in reply to f a duck Reply | Return to Index | Report Post
    Farah has won races in such slow times, it is almost a joke for him to be considered great. There were better runners than Mo Farah however they were against the might of Bekele in his prime. Sihine and Tadese are better runners than Farah in my opinion. How can Mo Farah be considered an all time great?

Mo Farah does not have COMPARABLE talent to us East Africans, I mean Alberto Salazar is making Farah sleep in some oxygen tent 12hrs a day (DAILY MAIL) and is using facilities Africans can only DREAM of and yet only beats (19-22yr olds) them by a small distance with a CRAP time (Some of the slowest championship track wins in the 21st century). Yet people are oblivious to this fact.

Its not hate, its brutal honesty, look at him today. This is his 3rd race in the HM and cannot break sub-60, you say I'm expecting too much, Tadese done it in his 2nd attempt and Bekele I believe still had another gear towards the end (HE SMIRKED). Bekele is the REAL threat to both WR in the HM and full marathon, however Farah should stay on track and beat this young, but so far weak generation cos he has no place on the road.

Read more: http://www.letsrun.com/forum/flat_read.php?thread=5397551#ixzz2eyX7k3PU
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak Bekele se pry vyjadril k tomu "odpadnuti" na 10km takhle: Byla to soucast jeho planu, udelal to proto, aby ti dva si mysleli, ze uz nemuze a zrychlili tak tempo, aby ho definitivne setrasli. Byly to jen Kenenisovy triky!!!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    A co to bylo vůbec za závod..jsem nějak mimo.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Mně teda přišlo, že kdyby ho Bekele nezablokoval, tak by ho dal. :-)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Jinak prize money pro prvního Brita je mnohem větší než pro prvního celkově a appearance fee měl Farah taky skoro mnohem větší. Tipuju, že si Farah porážkou od Bekeleho dneska vydělal tak třikrát víc než Bekele.
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    MAKOSHARK: jasně, běhaly se tam časy pod hodinu, ale chyběla současná světová elita, jako Tadese, Tsegay a jiní, tak jsem to myslel :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    KEVIN182: Upřímně, myslím, že moc rychlý to závod to nebyl a uvidíme, jak si Kenenisa povede s lepšími soupeři než Farah. Myslím, že kdyby tam byl někdo z Keňanů, co běhají marathon za 2:04, tak tomuhle triu utekl někde na 15km - asi jako v ženách Keňanka, která někde kolem toho 15km zrychlila asi na 2km do tempa tak 2:56:)
    A jsem zvědav, co řekne Kenenisa na tu ztrátu na 10km.
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    MAKOSHARK: Neveřil jsem, že se dokáže vrátit...tohle byla reklama na atletiku :) A Haile je mazák, o tom žádná...Celkově to byl rychlý závod mi přišlo a Jeptoo málem překonala rekord Radcliffový.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Mně se víc líbilo... Look at Mo, Kenenisa almost washed off the smile from his face... Málem jsem si ho VYNDAL.... Poslední tři až pět kilometrů už měl i špatnou techniku a rozhodně se nesmál..moc tě prosím sepis to ještě jednou
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A taky perfektní chvíle, když Bekele těch necelých 2km před cílem nastoupil a začal se vzdalovat Farahovi a Paula Radcliffová nemohla věřit tomu, že by její miláček mohl prohrát, a říkala "Mou se nyní musí dobře soustředit na Bekeleho" a to byla její poslední věta v přenosu:) Mou nesvedl nic a ona už pak zbytek přenosu nepromluvila.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Psal jsem tady od doběhu už skoro půlhodiny analýzu závodu a pak mi spadl prohlížeč:/ Vyjádřím se jen krátce - nejlepší závod za poslední 4 roky, co jsem viděl! Pro ty, co to neviděli: Bekele nejdřív na 10km odpadl a nabral cca 40m ztrátu, pak se na 15km zas vrátil a v posledních 2km nastoupil a totálně zničil Faraha. Farah zas nastoupil v poslední čtvrtce a náskok stáhl, ale Bekele si to moc dobře hlídal a posledních 100m byl ten nejlepší okamžik - Bekele měl Faraha metr za sebou, ale běžel s úsměvem na tváři!! Ten vykuk dobře věděl, že Farah už vytuhl:)
    Jen se potvrdilo, že jsem měl vždycky s Farahem pravdu - trénuje jen na finiš a není to vytrvalostní běžec. Na marathonu v Londýně (pokud vůbec nastoupí) mu dají minimálně dvě minuty. A velký obdiv Hailemu - odtáhl celý závod a nový světový rekord v kategorii 40+
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    KEVIN182: jj, kvůli takovejm okamžikům stojí za to na to koukat :)
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    To byl finiš jako prase :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dnes od 11:15 Tiruneš vs Meseret, od 11:40 Farah, Bekele, Gebrselassie.
    Na BBC nebo Eurosport2.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam